Šta je novo?

Limundo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je donekle ok.
Ali mene je zaprepastila kolicina zadovoljstva kod Foxa u onom postu.
Greh...
P.S. nisam neki verski zilot, ali mrznja ce nas pojesti ;).

Ceo taj oglas je prevara i treba se stopirati na bilo koji nacin. Lik prodaje slomljenu kinesku kopiju kao polu-neispravan Samsung S3 za 4k dinara, zbog takvih tenkrea ne mozes sigurno da trgujes online. Kakva bre crna zloba?

lojola je u pravu, jednom sam lično tako popušio, jer sam tražio nešto, ne mogu da se setim sada, isto tako smo samo promenili način plaćanja, i posle Limundo otkačio u smisli "nisu ispoštovani uslovi aukcije" .... oni jedva čekaju, dovoljno je da recimo napiše samo postekspres, ti ga zamoliš da pošalje Cityem, i kraj, oni se odmah ograđuju ....

Bavite se formom, debelo ste promasili sustinu iako sam dva puta napisao sta je.
Ne mozete to da prepoznate i ja vam tu ne mogu pomoci.

Samo dokaz kakvi smo ko narod, nista cudno, onda se cudimo kakv je limundo :)

Po pravilniku je i ljudski da se kupac i prodavac u obostanom interesu mogu dogovoriti kako pozele ako se oboje slazu, i nema tu nikakvih pravila!
Pravila su tu kad neko ne zeli da ih se drzi... jedino je prodavcima bez 10 ocena zabranjeno slanje pouzecem, ostali ako pogrese itekako mogu ponuditi tu opciju kasnije, e sad sto nas ima zlonamernih na kile to je druga prica......

Takodje limundo se ponekad slepo drzi pravila i od sume ne vidi sustinu

Ja iz mog iskustva samo mogu da kazem ovi nevopeceni kupci su ZLO, kupujem prodajem barem nemas takvih dileja koji zamisljaju da mogu oni tebi uslove postavljaju, mislim ima ih ali otkacis ih i srecan im put.....

I meni je jedna aukcija prekinuta jer je sigurno neki pacenik-bolesnik prijavio sliku gde se predmet vidi iz tri ugla, kao konstatacija je prodaje se jedan predmen a ne tri.... hahaha eto koliko neki ludaci idu, dok se te iste slike bez problema kace na ebay-u i ostalim sajtovima

Poslednja izmena:
Ja sam samo iskoristio pravilnik kao bi nekoga naucio pameti, mada je neke nemoguce nauciti , a to je da se ne mozes kroz privatnu poruku izrazavati kao seljacina , nazivajuci nekoga bratom i da te zaobidje sa glupostima, na moju dobronamernu poruku da napise snagu napajanja a ne da "misli" kako je od 500w ali ne garantuje.
Pravio se tupav, namerno izbegavao da napise, bio bezobrazan, e pa nece moci

Kopija preptostavljam ?
http://www.limundo.com/kupovina/Rac...ca/Samsung-GALAXY-TAB-3-lite-10-din-/23719893

Procitao sam tri puta.
Ti si prijavio aukciju jer je prodavac dodao u tekstu aukcije nacine slanja iako ih nije stiklirao u toku postavljanja aukcije.
Rezultat toga je prekidanje aukcije od LT-a.

*** koji prevarant od prodavca, ajde u duhu Velikog petka da ga zakucamo na krst :(.

Meni se cini da ona obojena slova treba da ti budu hint zasto je prijavio, ako je u opisu 500W a na nalepnici pise 400W, a ni to nije realna snaga ali ajde...

ostetio je sebe za 1W , ma ja sam bud ala sto trosim vreme i zivce na gluposti.

prodaje covek laptop ,novajlija, zavrsava se aukcija za koji sat upravo, nije postavio nista od specifikacija, ja ga pitam za model ili da napise koje su specifikacije ,on mi odgovara postavio sam link
ja mu napisem da je link obrisan i da nisu dozvoljeni, pa bolje da prekopira sa linka informacije o laptopu, tek mi stize odgovor "Majko moja koje je ovo gov no od sajta"
nasmejao me je slatko

Poslednja izmena:
Ja sam samo iskoristio pravilnik kao bi nekoga naucio pameti, mada je neke nemoguce nauciti , a to je da se ne mozes kroz privatnu poruku izrazavati kao seljacina , nazivajuci nekoga bratom i da te zaobidje sa glupostima, na moju dobronamernu poruku da napise snagu napajanja a ne da "misli" kako je od 500w ali ne garantuje.
Pravio se tupav, namerno izbegavao da napise, bio bezobrazan, e pa nece moci

Kopija preptostavljam ?
http://www.limundo.com/kupovina/Rac...ca/Samsung-GALAXY-TAB-3-lite-10-din-/23719893

kopija sigurno. ja sam se zapitao: ako neko ima uredjaj koji je neotvoren, znaci u celofanu, koji djavo ima da ga otvara da mu proverava ispravnost satro.
a i ova nalepnica iza na tabletu, ne bi samsung tek tako lepio stikere po tabletu

ed , poenta price je bila da limundo ne moze prodavca da natera bilo sta, i ako misle da mogu to je veoma tragikomicno, to kako si ti to doziveo i shvatio je tvoj problem
ti i dalje izigravaj sveca a ja cu da izigravam Gargamela , ne znam sto ti u opste odgovaram kad ti teras svoje a mene bas zabole sta ti mislis,ali zaludjujes druge a to nije lepo

necu vise da ti odgovaram jer ce mod zatvoriti temu, ali vidis u kom smeru ti ides provokacijama a ja pricam o necem sasvim trecem
maloumnom bi dokazao koliko tupim

I treba da je zatvori posto pises o nekim trulim akcijama, nekorektnim prodavcima i slicno. Procitaj naslov teme opet. Sad ga procitaj jos jednom. E super... Sad vidis koliki ti offtopic pravis vec nekoliko strana. A tek sto ti je ujna kul a navodno svi ostali koje si pomenuo nisu - bolje da ne komentarisem.

A ujna bese prodavala pony za 5000 i bilo je malo? :D

Ne samo to nego je okacila pony kao aukciju i bidovali ljudi do par hiljada valjda ali posto to ujni nije bilo dovoljno ona je povukla aukciju pa su ga svi izduvali. Zatim je zvao Limundo team ali ih je ona napusila jako i ne pada im vise napamet da se kace sa njom - tako nesto je fox rekao.

Da, zato je ujna mnogo opasna i kul, to je bilo jako pozitivno iskustvo. Da se toj istoj ujni desilo tako nesto svi bi ovde bili pozvani da prisustvujemo pogubljenju tog sto je postavio aukciju i zezno ljude.

Dogura ova Limun tema do broja 200, a majstore koji drže ovaj aukcijski sajt savršeno ne zanima za sva ova loša iskustva, oni i dalje guraju po starom...:lupko:

Poslednja izmena od urednika:
Pa zato sto su losa iskustva jedne strane sigurno pozitivna iskustva druge strane, tako da uvek prodje neko srecan. Evo ujna je imala pozitivno iskustvo. Ja mislim da aukcija nije ni prekinuta bila, vec se ponika prodala po nekoj ceni, a ujna je rekla tom liku koji je kupio: E ne dam! A onda se ovaj zalio Limundu, a kad ju je Limundo pozvao onda je ona pripretila da ce da lete glave. Eeee ne znaju oni sa kime imaju posla. Tako da, eto ga jedno POZITIVNO iskustvo :)

Negativno iskustvo × n% (provizija) = Pozitivno iskustvo Limunda (profit)

To je formula za svako negativno iskustvo ovde, što implicira tome da je neisplativo da Limundo Tim rešava negativna iskustva i Limundo Tim ako ne reaguje onda negativna iskustva teže ka beskonačno.

Mozda je Fox prijavio svoju ujnu sto prodaje ljubicastu poniku, a ustvari je bila pink boje !?

Kupci su se na Limundu osilili, za prodavce neznam jer sve manje kupujem, pre neki dan stize poruka sa ovim tekstom: " sto prodajete kameru ako nije FULL HD kao sto ste je nazvali????" u opisu lepo pise, rezolucije : vga, 720p i 1080p... na moj odgovor opet pitanje a da li je to BAS 1920*1080... i sta sad takvima reci

Vidi se iz aviona da ga kamera ne interesuje vec je tu da pametuje i provocira i ako se ne razume ko sam ja da mu crtam..... drugima sam tako crtao u deset poruka sta je ruter pa na kraju nekupe jer nemaju pojma sta im treba i samo smaraju i dave, jer im treba spejs satl za 800din, jedan mi je cak dao pozitivnu sa komentarom da sam drzak jer su mi odgovori kratki ( a samrao me debelo jos sam mu odgovarao), pa sta reci onda......
Zakljucio sam da je na vecinu pitanja najbolje ne odgovarat (prcenis ako je pitanje smisleno, itd) i ne ulazit u diskusiju sa bolesnicima i cak i onima sto nisu upuceni jer na kraju ces im ti uvek biti kriv ma koliko god pokusao da objasnis.....

Mene je jedan lik smarao pet dana za Nintendo DS. Nikako nisam mogao da ga ubedim da je original. Posle razmenjenih 50 poruka lik se uverio i kaze ujutru ga uzima. Kad ono cvrc, preko noci neka zena kliknula Kupi bez ikakvog pitanja, i ja morao da prodam njoj.

Dao ti pozitivnu jer si drzak ili negativnu?

Dao ti pozitivnu jer si drzak ili negativnu?

Pa nije smeo negativnu jer je protiv pravila, vec je hteo da me zeza, pa sam ga prijavio limundu i pozitivna sa uvredljivim komentarom (lazima) je izbrisana, jer nemozes to dati pozitivno a dati negativan komentar cisto iz zlobe

Da ne bude zabune nisu sva pitanja takva ali 40% jeste

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno