uji
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.12.2019
- Poena
- 705
Možda opet povampire Allegro, nikad se ne zna. 😁 Još sad ponovo se ista pesma ponavlja, stari Limundo, novi Limundo... 🤣Ako nisu planirali da zatvore radnju, sada će u svakom slučaju morati.
Možda opet povampire Allegro, nikad se ne zna. 😁 Još sad ponovo se ista pesma ponavlja, stari Limundo, novi Limundo... 🤣Ako nisu planirali da zatvore radnju, sada će u svakom slučaju morati.
Uopšte nisam pretio i dobio sam ovaj odgovor.Ja sam u pretplati 200 dinara. Sad ću da im pretim tužbom da mi vrate pare.
Raspisaće interpolovu poternicuPazite samim ovim sto su poslali prekinuli su rok za zastarevanje, nije potrebno da vas tuze da bi prekinuli. Elem sve i da nisu zastarevanje ne ide po sluzbenoj duznosti pa bi ja npr za tih 120 dinara morao da prilozim prigovor zastarelosti na sudu da bi se to vazilo. Kako nemam ni imovinu ni prebivaliste a uskoro necu imati ni drzavnjanstvo u Srbiji mogu slobodno da me povuku za 120 dinara.
Ako im se isplati nema problema 🤣Raspisaće interpolovu poternicu
Čitljivo je, imaju uvid u poruke. Znam kad su me banovali zbog prodaje van Limunda zbog suspenzije aukcije i razmene mejlova sa ženom koja je prodavala da tamo nastavimo komunikaciju (zbog njene suspenzije aukcije). Pretpostavljam da je za sve to bila zaslužna Olga.Sve prepiske praktično imaju, da li je čitljivo niko osim njih ne zna.
Ako me nadju dacu im 120 + 1 dinar, zasluzili su za trudČekaj, vi ste stvarno stavljali tamo svoje pravo ime i prezime i adresu? 😀 Ništa, sad lepo platite sve šta treba 😀
posle 11 godina bukvalno mogu da ti pljunu pod prozor. Posle 10 godina zastareva apsolutno sve.Preko 11 godina sam im bio duzan 93rsd, rekao sam da im necu platiti pa makar izgoreli, ali izgleda da je dosao i taj dan. 😀
Sto se tice ovakvih vrsta potrazivanja, nisu jedini, rade ovo i vece firme, izgleda da je zadnje vreme doslo...
Svi da im uplate dinar više i kad budu u plusu da traže gašenje naloga a potom povrat preostalog novca na račun.Uplatiću 1 dinar više, pa ću tražiti da mi taj višak vrate sa računa, zbog gašenja naloga. Valjda i njih košta taj transfer novca... 😁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari