Ja se u globalu slažem sa ovim što ste rekli, ali ovo deluje sa njihove strane kao potez očajnika, na šta svakako imaju pravo. Međutim, ja odavno tako sitne stvari kupujem/ prodajem preko kupujemprodajem. Ono što oni rade je da vam ne dozvoljavaju da trgujete dok ne isplatite dug i traže unapred. Što mi je ok potpuno. Za nešto za šta većina ljudi i ne zna kad je trgovala, tražiti rekroaktivno novac i to posle 6, 7, 10 godina, ipak deluje kao iznuda. Ali eto videćemo da li im se isplatiVidim da ste se svi setili da ipak postoji nešto što dugujete limuntusu, tako da ne vidim otkud čuđenje. Jeste da su se malo kasno setili, ali mi nije jasno kako ste mislili da nešto prodate na portalu, a da im ne platite fee?
Mislim, to bi trebalo tako. Možda jesu bile smešne cifre, ali iz perspektive limuda je “zrno po zrno,..”, jedino što mora da se definitivno precizira da li je zastarelo ili ne.
haha pa i pored toga mislim da su propali zbog modela online prodavnice. Zakopao ih je KP koji od prodavaca nije uzimao nikakav procenat, dok su ovi uzimali, sad ne znam koliko, ali islo je i do 10% za neke vece prodaje. Sto je ******ski, ne znam ko im je bio u management timu, ali da ti u ovoj drzavi uzimas od nekog procenat, za stvar koju je on prodao da bi imao za leba, je van svake pametiNije ni čudo što je Limundo propao, izgleda da nema osobe koja im nije dužnik 😂
Zbog tih ličnih karata ih je poverenik lupio po ušima pa su od tada prestali da traže. Oduvek su bili jajarska firma a ovo što sada rade je jajarstvo na kub.Verovatno jure sve one koji su se registrovali sa ličnom kartom kao ja tada preko oca dok sam bio stariji maloletnik, te iz tog razloga sam u pretplati, iako su sada moji podaci na nalogu. Posle sam mahom sve prodavao preko KP, pritom mi je Limundo lupio tri opomene (jedna istekla pa dve naknadno) zbog dogovora za prodaju mimo licitacije (pretpostavljam da je Olga čitala poruke) i onda pošto mi je to bilo nepoverljivo da mi obustavljaju aukciju pa pritom sankcionišu za dogovor van toga jer imaju uvid u prepiske, tu sam presekao i prestao njima da se bavim.
Ne bi me iznenadilo da zaista krenu da šalju izvršitelje, na žalost sistem u Srbiji je postavljen tako da prvo plene imovinu a zatim postavljaju pitanja.600 dindzi, od pre 6 godina. Nijednu negativnu ocenu nisam imao, ostavio sam im na desetine hiljada na ime provizije, i kad sam prestao da koristim njihove usluge jer su postali prepohlepni i prebahati, poceli su da prete gasenjem naloga ako im ne platim dug. Reko' samo izvolite i sto dalje od lopindo prevaranata.
Inace i ja mislim da je u pitanju APP sistem, a trebalo bi kontaktirati i Efektivu i videti sta oni kazu. I naravno, ostaviti iskren review gde stignete i njima i njihovim zastupnicima.
Tačno. Ja sam se između ostalog iznervirala jer sam ušla na nalog i videla da mi je u profilu promenjena adresa, koju sam promenila pre dve godine, a na sajt sam prethodno poslednji put ušla pre 5 i definitivno im nisam poslala novu adresu!Zbog tih ličnih karata ih je poverenik lupio po ušima pa su od tada prestali da traže. Oduvek su bili jajarska firma a ovo što sada rade je jajarstvo na kub.
Inače registrovao sam se 2010. kada je verifikacija mogla da se radi preko fiksnog telefona.
Sto je cudno jos sto nema broja telefona za ovog advokata na mailu. Platio sam svakako, nije mi potrebno nerviranje i gluposti oko 70ak dinara, ali mi je ovo jako cudno sveDanas mi je na mail stigla poruka od [email protected] sa sledecim tekstom:
OPOMENA PRED UTUŽENJE
Obraćamo Vam se sa obaveštenjem da smo utvrdili da prema privrednom društvu LimundoGrad doo Beograd, ul. Vladimira Popovića br. 6 imate neizmirena dugovanja. Uvidom u poslovnu dokumentaciju, odnosno prema utvrđenom knjigovodstvenom stanju, Vaše ukupno dugovanje na 07.06.2022. godine iznosi 162,05 dinara.
S obzirom na to da obavezu niste izmirili o dospelosti, to pored glavnog duga dugujete i zakonsku zateznu kamatu, počev od dana dospelosti svakog pojedinačnog potraživanja pa do isplate, a u skladu sa članom 277. stav 1. Zakona o obligacionim odnosima, kojim je predviđeno da dužnik koji zadocni sa ispunjenjem novčane obaveze duguje, pored glavnice i zateznu kamatu po stopi utvrđenoj zakonom....
U potpisu Advokatska kancelarija - Ninković&Associates.
Nisam usao na taj sajt 10 godina sigurno, sta je vas predlog da platim ovo ili da iskuliram mail?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari