Šta je novo?

Life is Strange

+1 za episodic crap, ajde sto je kratka, nego sto mora 100 godina da se ceka sledeca epizoda. Trebalo je da lepo sacekam celu sezonu kao za Wolf.

Prica za sada zanimljiva (videcemo kako ce se razvijati) a i na zanimljiv nacin se koristi vreme u resavanju problema.

A slazem se i za dijaloge/predmete, vidi se da je ovde ulozeno dosta truda , pa svakako vredi sve ispitati i istraziti. I humor mi se takodje bas svidja, i ako ga nema previse ("my stepfuhrer" :d )

Jedino sto mi se ne svidja je sto dosta forsiraju "svakim izborom si nesto *****ao" fazon, pa tako na malo vestacki nacin daju tezinu odlukama

Do you want to move the pencil?

-No.
THIS ACTION WILL HAVE CONSEQUENCES! MUHAHAHAHA!
-Ok, then yes.
THIS ACTION WILL ALSO HAVE CONSEQUENCES! MUHAHAHAHA
-Fuuuuuuck!

I mislim da nije bilo potrebe za click & drag interfejsom, ali to i nije neka velika mana. Sve u svemu, dobra igra.

Za ovaj spoiler si 100% u pravu. Mada mislim da je tu da utice na tebe kao igraca a ne na igru.

Zanimljivo je da pre nego sto saznas da mozes da vratis vreme vidis leptira. Dakle buterfly effect.
Mozda igra zeli da te natera da se sto vise vracas nazad jer ce to imati vece posledice na krajnji ishod generalno, dok konkretne odluke ce zavisiti od toga da li si pomerio olovku ili ne.
Ili sam se ja bas uneo u pricu =)

Hm igru sam igrao sa x360 padom za koji je ocigledno dizajnirana, kontrole su bile savrsene.

A sto se posledica tice to cemo tek posle par epizoda videti koliko zaista uticu (kontam da bas i nece preterano kao ni u TWD-u), al cenim tu poruku kada iskoci posto me natera da vidim kakva je alternativa, pa onda ko mi se vise svidi zadrzim tu odluku, e kada bi tako bilo IRL xD

Bas fina igra, malopre zavrsio prvu epizodu. Moracu da kupim da ih ispostujem na trudu.

Ovako sam zavrsio na kraju..
Untitled.jpg

pa majku mu, consequences moze biti positive ili negative.

Moze, ali recenica ima negativnu konotaciju. Mada sam kod forsiranja vise mislio na stvari tipa

-Prijavis direktoru onog cobana, na****s u skoli jer mu je uticajna porodica. Ne prijavis ga, direktor (uz pomoc neke magije :S:)zna da lazes i opet na****s u skoli
- Kazes da je vutra Kloina, sj*bes odnos s njom, kazes da je tvoja, "I shouldn't lie, college prospects etc..."

Mada, kao sto neko rece, prave posledice ce se znati tek kasnije, ali za sada mi je takav utisak dok igram.

Poceo sam sinoc da je igram i za sada mi deluje ok. Mislio sam da sacekam do trece ep pa onda bar da imam malo duzi gejmplej, ali kad sam video da je Pewds izbacio video samo je bilo: "E neces ga majci dok ja ne odigram..." jer ne bih izdrza da ne pogledam i ne spojlujem sam sebi igru. :d

Bas fina igra, malopre zavrsio prvu epizodu. Moracu da kupim da ih ispostujem na trudu.

Imas na Nuuvem kompletnu igru, tj. svih 5 epizoda za oko 10e, znaci 2e po epizodi. Dosta nas je uzelo odatle.

Mislim da je igra ako ne uprskaju, kazem ako ne uprskaju i ako nastave ovako GOTY materijal, ako nista drugo bar u svom zanru.

Dali ima jos neka igra slicna na ovaj fazon?Vidim da spominjete u nekim drugim temama Wolf among us!Jel vredi probati?

Cuo sam i za nju,ali nisam igrao!Hvala na preporuci!

Imas na Nuuvem kompletnu igru, tj. svih 5 epizoda za oko 10e, znaci 2e po epizodi. Dosta nas je uzelo odatle.

Mislim da je igra ako ne uprskaju, kazem ako ne uprskaju i ako nastave ovako GOTY materijal, ako nista drugo bar u svom zanru.

30 evra svih 5 epizoda, a jedna je 10, sad videh :)

Wolf me je odbio , jer izgleda kao cartoon. Slicno i FPS igri , XIII .

Dobra igra za one koje jure taj "cinematic feel". Vrhunski ambijent i atmosfera.
Manji problem predstavlja sto su glavni akteri tinejdzeri, pa ce deo igraca imati problem da se uzivi u ulogu tinejdzerke sa kilo i po problema. Ja nisam imao taj problem, ali sam imao sa duzinom epizode i tog osecaja na kraju kada sumiras epizodu i kazes sebi "pffff da li ima nesto izvuceno iz price sto ce me privuci da nastavim da igram?". Prica jeste obavijena nekim velom misterije, ali su to jako kljakavo uradili i to tek na kraju epizode.

Odlicna igra. Prva epizoda zaista obecava i ostavlja jako pozitivan utisak.
Mislim da su veoma male sanse da se bilo kome ovakvo nesto ne svidi.
Zanimljiva i intrigantna prica, atmosfera, ok likovi, odlican art style koji ostavlja utisak ulja na platnu...

Prosto je fenomenano koliko dobro se soundtrack uklopio u igru, mogao bih da kazem da se stopio sa igrom. U svakoj sceni prava muzika je iskoriscena na pravi nacin.
Kad Max pusti CD u sobi, ili kad svira gitaru... mislim da bih mogao da se zavalim u stolicu, zatvorim oci i uzivam. :qliranje:

O gameplay-u nema potrebe da pricam. Avantura sa pokojom jednostavnom mozgalicom. Ono sto ovu igru izdvaja od drugih je manipulacija vremenom i mogucnost sa se bar da tako kazem virne u posledice koje odredjene odluke donose i na onovu toga mozda donese drugacija odluka.

Sve u svemu jako sam zadovoljan, a nisam imao ogromna ocekivanja. Jedva cekam drugu epizodu.
Inace trebalo mi je oko 5 sati da zavrsim prvu epizodu, ali sam istrazivao skoro sve sto je moglo da se istrazi, mada nedostaju mi 2 slike koje nisam mogao nadjem tj. da slikam.

Poslednja izmena:
Odrigrah prvu, znaci orginal americka serija, cak i zavrsne scene u igri.
Igra i prica su dobri, zanimljiva grafika sve u svemu igrace se dugo...

Igra je odlicna,bar prva epizoda,meni se svidja taj tip igara avantura,vise price...podseti me na cuvenu Heavy Rain sa PS3 koju sam takodje presao u trenu.
Obecava samo sto sam jednom presao,nisam pokusao jos 2x sa razlicitim putevima od ovog prvog kako sam prosao.Iskren da budem ne znam da li je moguce da Cloi ipak ne spases mada ne verujem da bi to dopustili ali me zanima a nisam hteo nigde citati na guglu vec krenuti 2nd time :d

Odigrao prvu epizodu. Ocekivao sam vise.

The second chapter of Life is Strange has been delayed, a Square Enix representative confirmed to Destructoid today. We've inquired as to when the publisher now plans to release Episode 2, and will update this article when we have more information.
Speaking with Destructoid at a press event prior to the launch of Episode 1, developer Dontnod informed us each installment would arrive precisely six weeks apart.

There have been rumours of Ep2 delay but development is on track and we're looking to release it before the end of March.

B-23I_KXEAAHcRo.jpg:large

Igra je odlicna,bar prva epizoda,meni se svidja taj tip igara avantura,vise price...podseti me na cuvenu Heavy Rain sa PS3 koju sam takodje presao u trenu.
Obecava samo sto sam jednom presao,nisam pokusao jos 2x sa razlicitim putevima od ovog prvog kako sam prosao.Iskren da budem ne znam da li je moguce da Cloi ipak ne spases mada ne verujem da bi to dopustili ali me zanima a nisam hteo nigde citati na guglu vec krenuti 2nd time :d

spojler,druze,spojler.

Square Enix has just announced that DONTNOD has finished Episode 2 of "Life is Strange" and it is now undergoing certification.
“We’ve actually finished [episode 2],” the representative said. “As soon as we know the date, we’ll let you guys know.”
“It’s very key for us is that the frequency of the cadence that they’re hitting is regular. We want you to know and remember your traces and stuff; very soon, though. We’ll announce it as soon as possible.”

Hoce li biti pre-load na Steamu? :d

Vrh. Taman da obrnem dok sam na odmoru. [emoji1]

Vrh Dno