Šta je novo?

Life is Strange

Nista losija druga epizoda. Dobro napisana, duzina taman, a lepo smo i sa posledicama poceli :)

Skocila Kejt :S:, lose odigrah :cuss:

Ep. 3 can't come soon enough.

Poslednja izmena:
Stigla?
Ja juče dobio neki update od 100 mb, ali druga epizoda nije bila dostupna iz igre.

Meni se upravo zavrsio download, mada morao sam da restartujem Steam da bi krenuo. 1.3GB je download.

Upravo zavrsih drugu epizodu, odusevljen sam istom, meni licno bolja i od prve. Zadnji chapter je objasnio.
Tek sad stvari postaju ozbiljne i vidi se da su neke odluke zaista bitne i da ima posledica. Odusevljen sam igrom.

Ne znam samo kako cu da izdrzim do kraja maja. Sto odgledah ovaj teaser na kraju? :S: : https://www.youtube.com/watch?v=lIZpSuJWieY

Jedan od razloga zasto nikad ne kupujem igru pre nego sto izadju sve epizode, ali ovde sam morao da napravim izuzetak :smoke:

Trazili su na Steam forumu da uvedu opciju za preskakanje teasera na kraju. Ne treba im za to mnogo truda a bilo bi korisno.

Aniway, cela sezona na Nuvemu za 8.54e

Ne znam, meni licno igra godine vec. Kakvih 8.50e. Za ovo vredi dati i 50. :)
Samo pucala mi je ova epizoda par puta, posebno na izlasku iz igre srecom nije uticalo na save, nikad mi se nije desilo bilo sta slicno kad sam igrao prvu epizodu, nesto su sjebali.

A vidim sad da nisi
spasio Kate?? :S:, ja jedva. Pomenuh majku, ona krenu nazad... ali ipak sam je spasio.

Poslednja izmena:
Ja licno nisam imao bugova, jedino mi u jednoj recenici nije bilo zvuka i to je to. Ali vidim da manji broj ljudi ima problema, izgleda da su developeri hteli obavezno da izbace igru bez odlaganja pa je bas nisu 100% izglancali.

***, mislio sam da ce par stvari biti dovoljno (javio se na poziv, brisao adresu sa ogledala i ona ****** s table) ali izgleda su uticajniji bili to sto joj nisam pomogao i sto sam joj rekao da ne ide u policiju. A moguce je i da sam lupio nesto na kraju :D

Tolko ishvalište igricu u komentima da sam je juče skinuo i probao. Šta da kažem nije da se ostvarenje ne treba probati ali ovo je igra ako se može reći da je uopšte igra, avantura u kojoj ti samo nešto klikneš ala "The Wolf among us" al to sam zaboga igrao na tabletu :) čak je i on komplikovaniji od ove igre.

Odigrao sam prvu epizodu i krenuo drugu, igra je blago reći nezanimljiva uopšte me nije primila da kao jedva čekam šta će da bude a to je jedino što treba nekoga da drži da bi je odigrao jel je ovo zapravo žanr Story tell sa opcijama.

I nekako dok igram drugu epizodu dobijam utisak da je cela igra namenjana za devojčice sa nekim smešnim uzrastom.
Nivo inteligencije koji treba da se ovo obrne je za uvredu ali možda grešim možda su je namenili deci do 10god. a ja se još uhvatio da je ocenjujem.:p

Igrao sam davno jednu igru na ovu foru koja je za ovo BABAROGA al nemogu imena igre da se setim da vam je preporučim.Ako nekome zvuči poznato ubijam se da je izguglam sada. Story tell priča gde lik dobija moći,a gameplay se radi na keyboard strelicama i treba imati dobre reflexe.???? Poznata game kuća je radila.

Ja licno nisam imao bugova, jedino mi u jednoj recenici nije bilo zvuka i to je to. Ali vidim da manji broj ljudi ima problema, izgleda da su developeri hteli obavezno da izbace igru bez odlaganja pa je bas nisu 100% izglancali.

***, mislio sam da ce par stvari biti dovoljno (javio se na poziv, brisao adresu sa ogledala i ona ****** s table) ali izgleda su uticajniji bili to sto joj nisam pomogao i sto sam joj rekao da ne ide u policiju. A moguce je i da sam lupio nesto na kraju :D

Izgleda da ima uticaj i ponasanje prema Kate tokom igre, tj. koliko mozes da joj se "priblizis" kad je spasavas ali najvise odgovori i pitanja koja joj postavljas kad pokusava da izvrsi samoubistvo, ko nije preturao po njenoj sobi, ono kad joj vracas knjigu, nije znao sta treba da pita/odgovori.

Izgleda da ima uticaj i ponasanje prema Kate tokom igre, tj. koliko mozes da joj se "priblizis" kad je spasavas ali najvise odgovori i pitanja koja joj postavljas kad pokusava da izvrsi samoubistvo, ko nije preturao po njenoj sobi, ono kad joj vracas knjigu, nije znao sta treba da pita/odgovori.

Ja sam preturao i video sve ali sam ipak u dijalozima akcenat stavljao na nabavljanje dokaza a ne na trenutno tesenje. Wrong choice :S:

Dobra epizoda.

Meni skočila kada sam pomenuo pakao. :D

Neko pomenu da je za devojčice. Ma da, čim nema pucanja, odmah je loša /da se razumemo indigo prophecy mi je jedna od omiljenih igara

Meni nece da se pokrene? Samo jesenjii screen + muzika?
Na poslu hoce, ista verzija ...

Creepy

BxtoTZN.jpg

Hmmmmm...

Koji creep :S: Bice on na kraju ubica Rachel Amber, mark my word :D

Hahahaha a ja sve prihvatam! :d Zao mi ga nekako.
To sam i ja pomislio, ali ne znam, ne bih isao tako daleko, videcemo, mislim da ce sledeca epizoda dosta toga da otkrije.

Btw. Jesi li uzeo pozivnicu za Vortex Club zabavu? Ja nisam.

A ja ga baš zgotivio. Deluje kao neki mlađi brat. :D
Ja sam se prijavio za vortex. Morao si malo da joj se uvučeš. xD

@borab
sad mi nisi jasan. :D
koliko znam, nas par koji pišu su na steam i niko se nije žalio.

Poslednja izmena:
Jepte se, kupio sam celu sezonu sinoć. Sad čekam 6 meseci da izađu sve epizode, pa ću da igram. Ako izdržim. Jedva izdržah za Walking Dead S2.

Ma jeste, nema pucanja i devojka je glavni lik (i još alternativna, ne neka gola) i još se igra bavi depresijom, pa kome to može da se svidi?! Totalno glupa igra.

Hahahaha a ja sve prihvatam! :d Zao mi ga nekako.
To sam i ja pomislio, ali ne znam, ne bih isao tako daleko, videcemo, mislim da ce sledeca epizoda dosta toga da otkrije.

Btw. Jesi li uzeo pozivnicu za Vortex Club zabavu? Ja nisam.

Nah, nesto mi nije Max za tu scenu. Narocito kada se setim sta su uradili Kejt sa videom :S:

Nah, nesto mi nije Max za tu scenu. Narocito kada se setim sta su uradili Kejt sa videom :S:

Ja sam restartovao igru sa tog chapter-a u holu skole i uzeo pozivnicu za zabavu. Ne znam zasto ali nesto mi govori da mogu da saznam neke stvari i da ce se desiti nesto na zabavi, mada odluka jeste na onoj drugoj stranici kad zavrsis igru sto valjda govori da nije toliko bitno ali eto, moze restart sa svih chapter-a pa sto da ne, da znas ako zelis nesto da uradis drugacije mozes da ponovis odredjeni chapter ali nakon toga moras da nastavis da igras do kraja.

Meh, igru cu svakako igrati ponovo, tako da nema svrhe sada ponistavati izbore. Drugi put razliciti izbori :)

Druga epizoda mi se vise svidela od prve.
Ko bi rekao da je ista devojka pozajmljivala glas i Chloe i Cassie Cage iz novog MK :).

Nazad
Vrh Dno