Meni se pocetak svideo ali mi je postala previse depresivna u drugoj epizodi.. Mozda probam ovu trecu jos, ako nastavi u istom pravcu rekao bih da cu bataliti..
Ja nisam pogledao nijedan Gameplay trailer, apsolutno ništa, uzeo sam samo jer sam video par postova ovde.
Ma razumem ja to, ali nije dobro kupovati a da se malo ne istrazi :smash:
Life is Strange has passed the 1 million sales mark, Square Enix and developer DontNod have announced. The companies revealed the figure alongside the release date for the next chapter in the story.
Life is Strange: Episode 4 - Darkroom arrives on PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 and PC on July 28. There's also a new trailer, which you can check out below.
"In Episode 4, Max pushes the investigation surrounding the disappearance of Rachel Amber and the strange happenings in Arcadia Bay into unexplored and daunting territory," reads the episode synopsis. "As the End of the World party approaches, Max must use her powers to put all the pieces of the puzzle in place."
Steta sto i ja to ne mogu reci...ovo je igra koju samo jednom mozes igrati.Ja treću još nisam igrao. Nikako da stignem. [emoji38]
^ u kom smislu? nema replay value zbog price/odluka ili zbog spojlerisanja ili je generalno losija igra pa je samo za jednom obrnuti?
Meni takodje stoji vec par meseci i nikako da se "nakanim" da zapocenem.. I inace mi ovaj QTE/Interaktivni film- zanr igre poprilicno dobro lezi za opustanje (btw topla preporuka za Tales from Borderlands ko nije probao)
Igra je odlicna, ali ne bi imala isti efekat kada bi znao u kom smeru ide prica.^ u kom smislu? nema replay value zbog price/odluka ili zbog spojlerisanja ili je generalno losija igra pa je samo za jednom obrnuti?
Meni takodje stoji vec par meseci i nikako da se "nakanim" da zapocenem.. I inace mi ovaj QTE/Interaktivni film- zanr igre poprilicno dobro lezi za opustanje (btw topla preporuka za Tales from Borderlands ko nije probao)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari