Šta je novo?

Life is Strange

Life is Strange Episode 3 Coming May 19

734c0346c9e0747c7789f99f65e11c7f.jpg

Ja cekam da svi izadju... :d

Meni se pocetak svideo ali mi je postala previse depresivna u drugoj epizodi.. Mozda probam ovu trecu jos, ako nastavi u istom pravcu rekao bih da cu bataliti..

Meni se pocetak svideo ali mi je postala previse depresivna u drugoj epizodi.. Mozda probam ovu trecu jos, ako nastavi u istom pravcu rekao bih da cu bataliti..

Izgleda da ce ova epizoda biti "mracnija" od ostalih, da kazem ozbiljnija.
Slazem se da je druga epizoda bila nekako depresivna ali vise drugi deo iste.

Ja nisam pogledao nijedan Gameplay trailer, apsolutno ništa, uzeo sam samo jer sam video par postova ovde. Nisam još započeo, nećkam se da li da krenem ili da sačekam još dve epizode. Sa jedne strane je fora čekati da dođe naredna epizoda, ali sa druge strane zaboravim sve šta je bilo.

Ma razumem ja to, ali nije dobro kupovati a da se malo ne istrazi :smash:

Auuuuuu... :shock::Klanjanje

Poslednja izmena:
Izasla epizoda 3, pa da nastavimo...
Svida mi se ovakav koncept za ovu igru.
Polako i na kasicicu.

Hm, mozda sacekam da izadje cela sezona, mada mi se cini da je previse dramaticno za moj ukus... Iako se cini da ce biti akcije u ovoj epizodi bas :)

Ali ne mogu da uzivam 2h i da cekam mesec dana za sledeci put :d

Koji kraj ***
PdW9VVM_700wa_0.gif

WTF? Treca epizoda je TAKAV mind fuck! Znaci... no comment.
GOTY.

Strogi spoiler ispod!

>Chloe double parks in handicapped spots.
>Chloe wants to/steals the handicapped fund
>Ends up handicapped in another timeline.

Brilliant.

-------------------------------------------------------------

OMG, I think I know why Chloe is in a wheelchair. Remember little Max? She took the keys and now it interfered the future. You can even see the bad photos turned into good photos with Chloe's dad. At Chloe's birthday photo, you'll see her holding CAR KEYS. What if, instead of William having a car crash... CHLOE was in a car crash. It explains it! But, it's just my theory. The thing is Im suprised Chloe is alive still. I would still have the new ending. Im not being a sick person but... maybe if we know what happend then we know what we can choose. Although, I do not like how Max is part of the vortex, she smokes pot in that elem. PARADOX

Kako bilo, obozavam ovakve igre koj ete teraju da razmisljas o prici posle svakog igranja.

Nadjoh vremena da zavrsim epizodu3, najbolja do saada
preokret je vrhunski
Ideja za igru je stvarno odlicna, mogucnosti neogranicene.

Life is Strange has passed the 1 million sales mark, Square Enix and developer DontNod have announced. The companies revealed the figure alongside the release date for the next chapter in the story.

Life is Strange: Episode 4 - Darkroom arrives on PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 and PC on July 28. There's also a new trailer, which you can check out below.

"In Episode 4, Max pushes the investigation surrounding the disappearance of Rachel Amber and the strange happenings in Arcadia Bay into unexplored and daunting territory," reads the episode synopsis. "As the End of the World party approaches, Max must use her powers to put all the pieces of the puzzle in place."

Konacno, vec sam se pitao gde su do sada...oduzilo se.
Nadam se samo da ce nastaviti u istom stilu, neizvesno i sa neocekivanim obrtima.

Ja treću još nisam igrao. Nikako da stignem. [emoji38]

Ja treću još nisam igrao. Nikako da stignem. [emoji38]
Steta sto i ja to ne mogu reci...ovo je igra koju samo jednom mozes igrati.
I najbolje je ne znati nikakve detalje i ne gledati trailere.
Kakve poteze budes vukao to je to.

^ u kom smislu? nema replay value zbog price/odluka ili zbog spojlerisanja ili je generalno losija igra pa je samo za jednom obrnuti?

Meni takodje stoji vec par meseci i nikako da se "nakanim" da zapocenem.. I inace mi ovaj QTE/Interaktivni film- zanr igre poprilicno dobro lezi za opustanje (btw topla preporuka za Tales from Borderlands ko nije probao)

^ u kom smislu? nema replay value zbog price/odluka ili zbog spojlerisanja ili je generalno losija igra pa je samo za jednom obrnuti?

Meni takodje stoji vec par meseci i nikako da se "nakanim" da zapocenem.. I inace mi ovaj QTE/Interaktivni film- zanr igre poprilicno dobro lezi za opustanje (btw topla preporuka za Tales from Borderlands ko nije probao)

To mu dodje svaka Telltale igra pocevsi od Back to the Future koja je skoro sa najmanje akcionim elementima tu i tamo ;) Grafika mi je bila osvezenje nakon toliko "cartoon" igara po epizodama.

Igra je odlicna, ali ne bi imala isti efekat kada bi znao u kom smeru ide prica.
Zato kazem samo prvo odigravanje igre je ono pravo.

Poslednja izmena:
^ +1

U principu da, ali opet ako je igra dobra (i pored predvidljivog raspleta) nije na odmet da se obrne jos jednom... Ako je barem na nivou Telltalevog TWD-a (prvog dela) ili The Wolf Among Us (uz TfB takodje svaka preporuka) sigurno cu je obrnuti jos koji put cisto da vidim i ostaie rasplete...

@Mazi

Back to the future mi je bio "mweh" nisam mogao da zavrsim...Smorila me je negde pri kraju jer se prica nekako suvise rastegla... Dok za ove koje sam spomenuo dajem svaku preporuku, eventualno bih dodao i tu Tales from Monkey's Island cisto iz nostalgije prema staroj igri (mada je ne treba nikako staviti u isto kos sa starim LucasArts-ovim remek-delom)

Vrh Dno