Zpu
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.01.2013
- Poena
- 154
+1 za episodic crap, ajde sto je kratka, nego sto mora 100 godina da se ceka sledeca epizoda. Trebalo je da lepo sacekam celu sezonu kao za Wolf.
Prica za sada zanimljiva (videcemo kako ce se razvijati) a i na zanimljiv nacin se koristi vreme u resavanju problema.
A slazem se i za dijaloge/predmete, vidi se da je ovde ulozeno dosta truda , pa svakako vredi sve ispitati i istraziti. I humor mi se takodje bas svidja, i ako ga nema previse ("my stepfuhrer" :d )
Jedino sto mi se ne svidja je sto dosta forsiraju "svakim izborom si nesto *****ao" fazon, pa tako na malo vestacki nacin daju tezinu odlukama
Do you want to move the pencil?
-No.
THIS ACTION WILL HAVE CONSEQUENCES! MUHAHAHAHA!
-Ok, then yes.
THIS ACTION WILL ALSO HAVE CONSEQUENCES! MUHAHAHAHA
-Fuuuuuuck!
I mislim da nije bilo potrebe za click & drag interfejsom, ali to i nije neka velika mana. Sve u svemu, dobra igra.
Za ovaj spoiler si 100% u pravu. Mada mislim da je tu da utice na tebe kao igraca a ne na igru.
Zanimljivo je da pre nego sto saznas da mozes da vratis vreme vidis leptira. Dakle buterfly effect.
Mozda igra zeli da te natera da se sto vise vracas nazad jer ce to imati vece posledice na krajnji ishod generalno, dok konkretne odluke ce zavisiti od toga da li si pomerio olovku ili ne.
Ili sam se ja bas uneo u pricu =)
Mozda igra zeli da te natera da se sto vise vracas nazad jer ce to imati vece posledice na krajnji ishod generalno, dok konkretne odluke ce zavisiti od toga da li si pomerio olovku ili ne.
Ili sam se ja bas uneo u pricu =)