Ovako neznam da li vam je vec neko odgovorio ali sam presto da citam posle 3 strane
Ali cu vam dati odgovor iz iskustva koji je 100% tacan i istinit
Imao sam igraonicu sa 13 racunara od 2004 do 2007 odusto sam necu sad od tome zasto nije ni temem o tome.
Prvo ono sto je vazi za microsoft to vazi i za ostale jer oni imaju atorska prava i oni ih odredjuju
to znaci morate imati original windows disk i nalepnicu a nalepnica mora biti zalepljena za racunar naravno i racun da ste kupili taj vindovs nemorate imati nikakav ugovor samo obican racun caki fiskalni je dovoljan
e fazno je u tome nemorate nikada da instalirate taj windiws imate pravo da bilo koji piratski instalirate samo da odgovara verziji kupljenog pod to mislim home pro a ne sp1 ili 2 itd
Omen verzija je dovoljna
REL ili kako vec ja nisam siguran ali za to treba da imate licencu od microsofta ta osoba koja instalira to se dobija posle prve godine skolovanja nisam 100% siguran
a sto se tice inspekcije nemojte se zavaravati da nisu strucni vode ljude i kamerom upadaju u lokal sve se snima proverava i plene se celi racunari tako je moj 2 druga prosla koja su drzali igraone imali su windovs originale ali imali su i previse drugi stvari znaci svaka ikona na destopu se proverava da li posedujete original za to ili da li je freware ili trajal
naravno prijatelji su dobili sud i dobili racunare nazad naravno posle godinu dana
sve sto nemate kako da obrazlozite nemojte ni imati na destopu ostalo su privatni podaci kao sto su my dokumets tu nemaju pravo da ulaze ako nepostoji sumnja da ste pocinili neki kriminal
ja sam imo na svim racunarima nalepnicu za 13 racunara i 13 kupljeni windowsa
naravno i imao sam originale tako da mi nisi nista mogli a na racunarima mi je bio svudan isit piracki windows sa istim key na svim racunarima
Office nabavite sto jeftinije mozete nema pomoci ali 100% mozete kupiti i posebno nemorate ceo paket ali neznam de
Linux je mama za servere ja nebi nista ni drugo probo a probo sam i patio sam se sa sekjuriti a linix te probleme nema ako neznate kako nadjite strucnu osobu za linux i opet je jeftinije od windosa 2003 ili sta vec
Nadam se da sam vam uspeo imalo pomoci.
Sorry na gramatickim greskama mrzi me