Šta je novo?

LG V20

Može li nekako da se isključi vibracija za fingerprint senzor?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Zašto ti to smeta :D

Mislim da ne može, ne postoje podešavanja za to..

duga priča...:) ma nepotrebno je zapravo pa rekoh ako može da se isključi ne bi bilo loše...

Mene poceo da zeza ovaj sekundarni displej. Nekad bas kasni sa reagovanjem,npr promenim pesmu i on skapira tek posle 6-7 sekundi da sam kliknuo i promeni. Isto je i za druge stvari, doduse ne stalno ali kad se desi bas me nervira, tako da mislim da cu da ga isključim, ionako mi nije nesto potreban.

Sekundarni displej nikad nisam koristio. Lep je ovako ali (meni) totalno nepotreban.

Pozdrav.
Uzeo sam polovni LG V20, ali sam primetio da ne radi GPS i senzor za blizinu (proximity).
Telefon vidi satelite ali ne moze da se zakaci na njih, bas kao sto je opisano u ovom fixu za GPS:
https://www.reddit.com/r/lgv20/comments/7su1c6/lg_v20_gps_problem_antenna_tweak
Otisao sam u jedan servis i pokazao sam im ovaj fix za gps ali oni nisu nista, mozda ga cak nisu ni otvarali.
Moze neka preporuka za neki servis u Beogradu ako neko ima iskustva.

Takodje bih hteo da uradim root na mom modelu ali ne znam dve stvari:
1.Da li mogu da uradim downgrade softwera ako imam verziju softvera sa security patch-om iz januara 2018 i
2.Ako imam model LG-H990ds i softver verziju V10k-IDN-XX koji lg KDZ moram da koristim?

@slobters,
1) Da
2) H990ds10c_00_OPEN_SG_D, taj koristi za downgrade

sinoć mi se pojavio prvi problem...telefon u ponoć ide u do not disturb mode, i oba ekrana su ugašena...međutim, kad sam probio da ga uključim ne reaguje ni na fp senzor ni na double tap...jedino se uključi kad par puta pritisnem power taster...danas prepodne se to ponovilo iako naravno više nije u do not disturb mode-u....

jednostavno, kad stoji nešto duže da ga ne diram ugase se oba ekrana i jedino mogu da ga uključim pritiskom na power taster...kad se uključi sve posle toga radi normalno, fp senzor, ekrani, double tap...kao da iz nekog razloga ode u neki deep sleep, ako se to tako zove, nakon nešto duže vremena...samo da preciziram, telefon je dakle i dalje uključen, nije se ugasio, samo su ekrani ugašeni i ne reaguje na fp i double tap...kad pritisnem power nastavi normalno da radi...koristim nova launcher, ne znam jel on može da pravi problem? što se tiče aplikacija, skoro ništa nisam instalirao u poslednje vreme niti mogu da primetim da neka app pravi problem, a i ne znam kako bi to i mogao da ustanovim...

očistio sam cache, vadio sam bateriju, stavio sam ga da se dopuni i koliko vidim dok je na punjaču sve radi normalno, ekrani se ne gase...ne znam šta je razlog i šta bih još mogao da proverim?

Poslednja izmena:
Vidi kakvo je ovde stanje
Mada nema to veze sa fp-om, ko će ga znati
a5da69b2f8c26770134c20a33f555e36.jpg

nije samo fp u pitanju, kad se ugase oba ekrana ne reaguju ni fp ni double tap na glavnom ekranu...samo power taster..dnd mi je namešten od 00 do 08:00 ujutro...

sumnjam da dnd mode nešto baguje...očito kad je otišao u dnd iz nekog razloga se previše uspavao pa je samo na power dugme mogao da se probudi...nedavno sam inače stavio dnd mode na off i on se ipak ponovo uključio u ponoć?

obrisao sam cache, vadio sam bateriju i držao power dugme minut dva, vratio bateriju, malo sam ga dopunio i evo čitav dan radi ok...nadam se da je samo nešto trenutno zabagovao...

@Altru
Ma ništa strašno... Ako i dalje zeza probaj da isključiš sekundarni ekran. Inače, ja kad spavam jednostavno uključim na silent mod i to je to. :D Na koliko čistiš cache?

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Kod mene se sekundarni ekran gasi od 2 do 9 ujutru, koji će mi moj u tom periodu da sija :D

@Diablo 2
Namestio sam da me podseća na mesec dana za cleaning...

Aha. I ja tako nekako u mesec dana. Nemam memorijsku karticu. Totalno je nepotrebna. Stvarno sam prezadovoljan mobom, da kucnem u drvo.

Kako ćemo mi sa rootom da se vratimo na stock i da prebacimo na Oreo kad izađe?

Flešuješ samo neki kdz preko, i onda update na Oreo.
Ili direktno Oreo kdz, ne znam da li izlazi odmah.

Mene plaši root za Oreo, da li će ga biti uopšte..

Aha. I ja tako nekako u mesec dana. Nemam memorijsku karticu. Totalno je nepotrebna. Stvarno sam prezadovoljan mobom, da kucnem u drvo.

cleaning opciju možeš da namestiš da te podseća u određenom vremenskom periodu da je vreme za čišćenje...ako to već nisi namestio...
ja imam 32gb i tih 100inak ukupno gb mi je dovoljno...

Nisam podesio. Nisam to tražio niti znam kako da namestim... [emoji2] Ja imam 64 gb verziju.

imaš u settings smart cleaning opciju...tu možeš da namestiš da te podseća recimo na 30 dana da je vreme za čišćenje...i onda očistiš temp i cache svih aplikacija...

opciju idle apps ignoriši, tu će ti nuditi da obriše aplikacije koje nisu koristio neko vreme, ali nema veze, verovatno ti ipak trebaju...

i ja imam 64gb verziju plus 32gb karticu, nisam bio precizan...:)

Ma i ja tako u mesec dana očistim cache... Nego koju memorijsku koristiš? Je l nije usporila mob? Zanima me baš iako se iz slike vidi da mi ne treba kartica ali možda nekada je i ubacim...
9a175ef989681c831857cff383c16240.jpg

samsung evo 32gb, radi bez greške...sve fotke i video idu na nju, snimam i 4k...

Koja je cena te kartice od prilike? Ako te ne mrzi postavi link. :) Za te kartice sam čuo da su bolje od većine tipa Kingston i tako to...

ja koristim samsung evo 64gb, kupio sam je na akciji u e*iju za neke razumne novce ;)
da li vam se nekada desava da snimanje videa kasni nekoliko sekundi? Kliknem na snimanje (klinci rade nesto zanimljivo) i snimanje krene tek posle 5-6 sekundi... Ne desava se uvek ali se ipak desava...

Evo sad video na sajtu Gigatrona memorijske kartice... Samsung evo plus 32 gb je 2.700 din a od 64 gb je 4.500 din... Mislio sam da su skuplje, da budem iskren.

Pozz, ima li šta neke novosti oko Android oreo? Pokušavam da nadjem nešto na netu ali niko nista ne piše o tome :/

Nazad
Vrh Dno