Šta je novo?

LG V20

Evo sad video na sajtu Gigatrona memorijske kartice... Samsung evo plus 32 gb je 2.700 din a od 64 gb je 4.500 din... Mislio sam da su skuplje, da budem iskren.

Sent from my LG V20 using Tapatalk
Kingston klase 10 u emmi-ju oko 1500 din, 32gb. Nebih ja tu samsung uzimao. Samsung u svetu memorija nije nesto. Dva flasha su mi crkla transend, sa samsungovom memorijom.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Ja kada se budem odlučio za memorijsku ili Kingston ili Samsung. Šta znam, dosta su hvaljene Samsungove memorijske kartice...

Pojavio se i meni ovaj screen retention, kod notification bara i jedna debela linija po sredini ostalo ucrtano od neke aplikacije. Tako mi i treba kad sam hteo da rizikujem sa LG-em u fazonu nece bas meni. I sto je najgore kao da postaje sve jace i jace svakim danom. Jbs zvuk kad sad trebam da gledam u ovakav ekran. Definitivno poslednji LG!

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ehhh meni je bio blago poceo da se pojavljuje u notifikacijama i na sekundarnom displeju.probaj sa sFilterom(10% ga podesi) sa playstora da resis.Ili ako si rootovan bese na xda da su izbacili neki fix.
Meni je sfilter resio problem.Proveri preko servisnog menija koliko ti je ozbiljno uhvatio ekran.

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ehhh meni je bio blago poceo da se pojavljuje u notifikacijama i na sekundarnom displeju.probaj sa sFilterom(10% ga podesi) sa playstora da resis.Ili ako si rootovan bese na xda da su izbacili neki fix.
Meni je sfilter resio problem.Proveri preko servisnog menija koliko ti je ozbiljno uhvatio ekran.

Ako ti nije problem daj link sa play store-a, ima ih vise tamo. Podesavas opacity na 10%? Hvala :)

Izbacili su opensource code za Oreo, za F800 modele. Desava se nesto, konacno.

I jel pomoglo?

E da, jeste. Nisam napisao. Hvala :) Nervira me samo onaj menu bar koji se uglavi ispod quick settings-a, navikavam se na to. Kapiram da je problem jako lako resiv i da ce ga srediti Oreo update-om.

Ljudi ja sam izgleda lud!
Da li je moguce da screen retention nestane vremenom?
Sto posto sam imao izrazen na mestima gde sam napisao, i skinem onu aplikaciju sfilter (pomoglo je zaista se manje videlo, hvala) i juce gledam nema nigde retentiona.. Isključim sfilter posto se bolje vidi bez njega, ma jok,nema ga nigde. Skinem onaj screen test i gledam na sivoj boji gde se videlo kao iz aviona - nema ni govora o ghostingu.
Do pre par dana se videlo i na wallpaperu nisam lud : )

Image retention je prolazna pojava, burn in nije...
Tako je.Kod retentiona je problem sto kazu vremenom se cesce i brze pojavljuje i duze traje.Nestaje kad se ohladi tel.

Super, nisam znao, bolje i to nego da ostaje kao burn

Dobro jutro svima. Ove 3 teme su mi dosadile pa da vas pitam kako da skinem neke druge ako postoji mogućnost. Ništa bitno ali eto malo da promenim...
1e91c03efa1cf45997a6c0672e2ccbe8.jpg

Poslednja izmena:
Imas na playstore, kucaj samo lg v20 theme

Naleteo sve na neke launchere koje imaju po milioneee skidanja ali mi se ne sviđaju... A hteo sam samo teme i sad vidim baš ima lepih... Koju vi inače temu kotistite?

Odradis update aplikacije LG Smart World i prikazace ti vise tema, bar je tako kod mene bilo..

Ja sam LG smart world disablevao. :D Sad ću da je enablujem.
Edit- Evo sad sam update LG Smart World. Bože, koliko tema ima... Predivna stvar. Jeste jednostavno ali to nekad baš osveži oči i kao da je neki drugi telefon. Ne znam za vas ali ja takav utisak imam.

Poslednja izmena:
Meni te njihove teme izgledaju kao su ih pravila deca neka..
8dda6b11e773ca37218e50d19068025e.jpg

Imam gomile skinutih i sa google play-a i lg smart world-a i ima dobrih. Jeste da na prvi pogled mnoge deluju detinjasto zbog wallpaper-a i ikonica, treba skinuti redom sve pa isprobavati, ima zanimljivih. Ja svakako stavim moj wall i ikonice, a temu biram zbog ostalog interfejsa. Dobre su mi Teal Darkness, G6 Black, Charcoal, Teal Nights, firefly...

Danas sam kupio neku sa gplay, ne izgleda loše uopšte za promenu
Obojeni su i phone/contacts app, ali njih ne koristim, koristim guglove aplikacije..
790831a99d15ef2224a0ea723fa6c6e4.jpg
02ddd6a12a54d8fe46710b833c382286.jpg
4eda7dc2bdde50ebd6df03daf40e735b.jpg

Ja sad očistio onu cache memoriju. Bilo je nešto preko 3 giga. Svakog prvog ću to... Inače, samo da dodam da se slažem da mnoge teme izgledaju dečije na prvi pogled. Mnogo dečije. :D Ali to je samo na prvi pogled... Nakon pola dana cimanja i isprobavanja tema (zanimljivo mi bilo a nisam imao pametnija posla :D ) sa LG Smart World (nisam tražio na Google Play) odlučio sam se za midnight temu. Baš je lepa. I gravity tema je cool takođe.

Ne znam dal na LG SW su teme za vecinu LG telefona iste na g6 koristim temu piano music i odlicna je naspram onih "decijih".

Nego, od kako sam aktivirao LG Smart World primetio sam da mi se memorija popunjava a ništa ne radim, niti skidam...

Nema veze sa tim, nego si očistio keš pa se sad puni polako..

Znači, teme ne troše memoriju osim kada se skinu?

Vrh Dno