Šta je novo?

LG V20

Ne naravno

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Nisam u ovom svetu i tip sam osobe kome su bitne samo par osnovnih aplikacija (redovno mi oko 44-45 gb prazno) a to ovaj telefon vrhunski ispunjava a kameru i da ne komentarišem nego mi bilo čudno što se memorija lagano puni ali da, zbog čišćenja keša je. Uplašio se da nije zbog tema a taman su mi se svidele ili LG Smart World. :D Izvini na glupom pitanju. :)
Mnogo ti hvala na pojašnjenju.
Slobodan J.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

pa mozes i da skines sve sto ti je zanimljivo sa lg smart world, pa posle opet disable do sledeceg koriscenja.

Počeo je da mi se javlja image retention čak i sa rootom i fixom, i onaj bag sa rootom kad ekran glitchuje počeo je češće da mi se dešava. Nema mi spasa :(

Ja sam o tome.... prošle godine bio najveći troll-er

from my 7+

Menjao screen color preko KCal, dva meseca je radio normalno i sad se polako pojavljuje.

To je baš čudno, koje su ti vrednosti podešene u kcal?

Lepo kazem sacekajte godinu i vise pa onda...sa lg se nikad ne zna.

Poslednja izmena:
Moze pomoc, iz čista mira telefon prijavljuje da su prikacene slušalice, stoji gore hi-fi oznaka kod sata, i nista ne mogu da mu uradim, restartovao, vadio bateriju, povezivao slušalice, vadio, nista, nemam zvuk na zvucnik, na slusalice sve normalno, ima zvuk.

To je baš čudno, koje su ti vrednosti podešene u kcal?

8e4dc2480a4c79d5000e1df8bcf8f447.jpg
55570e74afc79cac8b7f3f1becd59a10.jpg

Gde si našao to?
Stavi ovako
250, 250, 235, 35, 27, 1520, 112, 132

Pazario sam na eBay-u "LG V20 BCK-5200 Charging Kit", covek iz koreje poslao fedeksom iako je bila besplatna dostava. Paket stigao za 3 dana :))))
Baterija original, jedino sto se ne dobija jos jedan kabl tako da mora da se koristi ovaj sto je stigao sa telefonom ili da se pazari neki drugi
Problem baterija - resen! :)

Nemoz prodat telefon pa to ti je,beze ljudi od njega ko djavo od krsta.

Pa ili ce ga kupiti ko zna sta kupuje ili niko :) Za tu kintu P20 Lite sa notchom ili nesto fensi shmensi uvek pre prodje.Cudan smo ti mi narod.

Sent from my HTC U Ultra using Tapatalk

Vlasnik sam mesec dana, izabran je nakon jedno 4 meseca traženja telefona koji će zadovoljiti moje potrebe i biti u okvirnoj ceni shodno mojim mogućnostima, do nekih 300€, inače smatram da bilo koji ne treba da košta više od 100. Uslov je bio da ekran bude 5,5 minimum, dve kartice, 3/32GB memorija, FM prijemnik i prosečno dobra fotografija. U užem izboru je bio Xiomi, međutim, loša čujnost i razgovetnost razgovora i neimanje radija pa je otpao. Prijatelj nakn LG G3 uzeo ovaj model, polovan al kao nov i nakon mesec dana upotrebe sa punim zadovoljstvom sam i ja uzeo takođe korišćen besprekoran. Nemam iskustava sa telefonima, predhodnih 4 godine je bio Prestigio koji više nije mogao da primi aplikacije zbog malih memorija, inače ga je lansirala programerska kompanija i izuzetan je bio za upotrebu, dok recimo neki Sony duos koji sam pozajmio tokom 4 meseca me je žuljao ko kamen u cipeli. Nisam vičan drndanju telefona i kad god je nešto potrebno, drugar je čačkao. Sa LG V20 sve sam sam instalirao iz cuga, podešavanja isto sam, za ono ostalo sam morao malo da se konsultujem jer jednostavno nisam znao šta sve ovaj telefon može. Softverski i funkcionalno, telefon je savršeno logičan i ni u jednom trenutku nemam nedoumicu gde je šta kad ga čačkam, rizik da nešto zeznem je gotovo nepostojeć, vrlo jasana manipulacija po svemu. Suštionski, telefon služi za halo, no ovde ima jako puno komfora koje su zaista lepe i dobrodošle i pružaju neki komfor koji nikad ne bi predpostavio od običnog telefona. Prijem mreže je savršen, mahom ga koristim u betnoskoj garaži gde masa telefona gubi signal, 90% razgovora ide preko spikerfona i dodatnih PC zvučničića, razgovetno i glasno u oba smera bilo da je putem mreže, Vibera,Skajpa ili Watsapa. 4G je uvek na primarnoj kartici, 3G na drugoj, razlike između wifija nema kao što je bilo sa predhodnim aparatima. Zbog svoje manipulacije u gražnim uslovima,preko kamere zalepljen selotejp ali to ne smeta fotografijama koje su zaista odlične i više za prikaz radova mehanike na motorciklima. Suma sumarum, telefon je savršen, supruga ima Ajfon top, ovaj ga nadmašuje po svemu, plus dve kartice, plus mogućnost dodatne memerijske kartice i zamenljiva baterija. Zbog svog načina upotrebe, FM radio na zvučnicima, pretežno spikerfon razgovori, otvoren ekran i Viber, potrošnja baterije je prisutna, isto i sa predhodnih par aparata, ali brzo punjenje je toliko efikasno da nije potrebna druga ili veća baterija, mada praktično ovo jeste jedina manjkavost ako je uopšte, pre će biti da je moja zahtevna upotreba prekomerna. Zbog ne dolaska na evropsko tržište, pa i kod nas, telefon nema široku rasprostranjenost pa samim tim ni ugled, zahvaljujući tome se može kupiti po povoljnoj ceni kao polovan. Kako mi se čini, radiće dok ga gugl ne zaguši ili razbije, meni je potrebna što bolja zaštitna futrola pre svega zbog vucaranja u radionici, jedno lepo kućište je ovo, ali na žalost slanje za našu zemlju je isključeno, ima li neko ideju gde ga nabaviti ili nešto slično a dostupno:

https://www.zizowireless.com/collections/lg-v20-cases

https://www.ebay.com/itm/For-LG-V20...ickstand-Holster-Armor-FLAGSHIP-/351897293701

https://www.amazon.com/Zizo-Protector-Kickstand-Military-Holster/dp/B01M4R765P

Uzmes ringke zastitu sa alija ili eBay-a i miran si ☺️

Ringke ili spigen sa eBay-a I uzmeš neki tempered glass koji pokriva ceo ekran i miran si...

Evo prijavljujem da @coke-tov tel ostaje na forumu ;). Da ga ne hvalim previse, prezadovoljan sam kupovinom, kako samim uredjajem tako i komunikacijom sa kolegom forumašem.
Ono zbog cega me u neku ruku i privlacio ovaj tel pored ostalih dobrih karakteristika je taj famozni sekundarni displej.Citao sam razna iskustva od onih koji kazu da je totalno nepotreban do drugih da je to odlicna stvar.Ja se definitvno svrstavam u ove druge i mogu da kazem da sam se za manje od 24h toliko navikao na njega da ce mi definitovno faliti ako ga sledeci tel ne bude imao.
Posebno bih istakao koliko olaksava multi tasking.

@Everton
Hm, ajde ja ću sada da uključim second screen "recent apps"... Baš me zanima kakav će osećaj biti iako generalno smatram da je second screen cool ali totalno nepotrebna stvar koja samo troši bateriju. :D I ja sam prezadovoljan fonom inače. :)

Poslednja izmena:
Zar nije lakše da koristiš taster za multitasking koji ti je dole pri ruci, nego da protežeš ruku skroz do gore? :D

Bas to, ja ni jednom još nisam koristio to za multitasking,zapravo usporava rad dok dosegnem za 2nd screenom

Upravo je i to moje mišljenje. Zato ga nikad nisam koristio. :D Jedino što estetski lepo, za oko. :D

second screen ima daleko vecu vrednost kod zakljucanog ekrana...mogu da ukljucim bluetooth ili flashlight, ili da kontrolisem muziku bez da svaki cas otkljucavam telefon...a i kod otkljucanog nisu samo recent apps ono sto nekom treba...mislim da ste mrzovoljni glede second screena tek onako, ajd da imamo neke besmislene primedbe....ok mi je da ne koristite ali je bezveze da sve okolo ubedjujete kako je to nepotrebno...

Meni sve preko 5.5 postane zamorno kad koristim neki duzi vremenski period jednom rukom, jer malo malo protezes prste ili propustas tel kroz saku sa bi dosegnuo nesto pri vrhu.Najopustenije mi je da jednom drzis drugom rukom radis u tom slucaju mi je preglednije i brze sa koristim multitasking na pomocnom ekranu.
Nego jel postoji profil u smart podesavanjima osim wifi i bluetooth-a da pali vibraciju ili pojacava jacinu zvona kad sam napolju i obrnuto.

Probao sam gcam sto je neko okacio par stranica nazad i nisam nesto odusevljen, nekako su mi boje prenaglašene al oku ipak ugodnije, dok su realisticnije one sa lg kamere.

A uveče u low light uslovima je posebna katastrofa, ima tonu dodatnog šuma...

Nazad
Vrh Dno