sinoć mi se pojavio prvi problem...telefon u ponoć ide u do not disturb mode, i oba ekrana su ugašena...međutim, kad sam probio da ga uključim ne reaguje ni na fp senzor ni na double tap...jedino se uključi kad par puta pritisnem power taster...danas prepodne se to ponovilo iako naravno više nije u do not disturb mode-u....
jednostavno, kad stoji nešto duže da ga ne diram ugase se oba ekrana i jedino mogu da ga uključim pritiskom na power taster...kad se uključi sve posle toga radi normalno, fp senzor, ekrani, double tap...kao da iz nekog razloga ode u neki deep sleep, ako se to tako zove, nakon nešto duže vremena...samo da preciziram, telefon je dakle i dalje uključen, nije se ugasio, samo su ekrani ugašeni i ne reaguje na fp i double tap...kad pritisnem power nastavi normalno da radi...koristim nova launcher, ne znam jel on može da pravi problem? što se tiče aplikacija, skoro ništa nisam instalirao u poslednje vreme niti mogu da primetim da neka app pravi problem, a i ne znam kako bi to i mogao da ustanovim...
očistio sam cache, vadio sam bateriju, stavio sam ga da se dopuni i koliko vidim dok je na punjaču sve radi normalno, ekrani se ne gase...ne znam šta je razlog i šta bih još mogao da proverim?