RAM menadzment je odličan. Jedan od najboljih od svih telefona koje sam imao. Momentalno dize svaku recent aplikaciju bez ponovnog ucitavanja, a i kako ne bi sa 4gb rama. Verovatno je kod tebe problem sa battery optimizatiin opcijom u podesavanjima (ignore optimization), nisi stiklirao koje aplikacije su ti bitne da ne idu u sleep kada se ugasi ekran.
Znas kako ,kakvo pitanje takav i odgovorimam par aplikacija koje bi trebalo da stalno rade u pozadini, jer mi bekapuju slike i par foldera, ali ih opet zateknem kako ne rade to što bi trebalo da rade i moram ponovo da ih startujem...recimo, ugasi flickr koji sam podesio da radi automatski upload galerije...nije mi neka vajda od automatskog uploada koji se pretvorio u manuelni...sad, da li je flickr glupa aplikacija, ili je nougat bag, ili agresivno gašenje aplikacija, možda neko i zna odgovor...često me takođe izloguje iz qnap nas aplikacije, koja bi takođe trebalo da radi u pozadini...
a inače drago mi je da svima sve radi kao podmazano, neka bude da je samo kod mene problem...tvoj odgovor me podseća na operatere mts kad zovem zbog prekida neta, "to je nešto kod vas, kod nas je sve u redu"....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari