Šta je novo?

LG V20

Pazario office, mada ni sam ne znam koji ce mi :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Za te novce isplati se ,ko zna, mozda nekada zatreba

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Ja sam se oduvek divio ljudima koji edituju Word i pdf na telefonu... A usput sam se pitao zašto to rade...

Pa dobro u zurbi i za neke osnovne potrebe naravno da ce da posluzi...meni je posluzilo cak par puta da editujem i neke planove u cad-u, naravno, po par linija, ali znaci svakako...ne znam cemu hejt...verujem da niko nije mislio da kuca doktorsku disertaciju u wordu na mobu.
Nego meni drugo buni, zasto bi neko davao 15 dolara za office suite kad ima ms-ov office za dz, doduse nikad nisam koristio tu pro verziju ali sumnjam da moze bolje od ms, jedino ako je nekom prostor problem.

@mihajlosd

ma kakav hejt, nismo se razumeli...hteo sam da kažem da ionako dosta kvarimo vid na telefonu onim što se svakodnevno radi na telefonu, a rad u office fajlovima sve to diže na kvadrat...ovde sam na forumu video ljude koji se ozbiljno raspituju koje programe da koriste na telefonu za te stvari, i to ne za frka situacije nego baš da rade, i uvek se pitam zašto ne vode računa o svom zdravlju...

btw, pre nekoliko dana sam dobio dve maskice koje sam naručio...

https://www.aliexpress.com/item/Lux...lgo_pvid=9f096020-f5be-4b28-be36-26c381268143

ja sam naručio sivu i crnu...siva nešto bolje ide uz ovu boju telefona, ali je i crna odlična...siva je više plastična a crna je nekako više gumirana, mislim ima taj gumirani osećaj koji siva baš i nema...osim što po meni fino izgledaju, dopalo mi se što maska ima rupice pozadi...pošto se telefon ponekad zagreje tokom rada i punjenja nije loše imati taj clima cool sistem :)

Ja koristim nilkin crnu nature i crnu kao tvoja

Videćemo kako će ove da se ponašaju, nekako mi bilo privlačnije da uzmem ovde dve u različitim bojama...

Poslednja izmena:
Evo da se i ja prikljucim.
Sta moze da se nabavi kod nas na brzinu dok nesto ne porucim sa alija

Nilkin frost crna za crni telefon bas fino izgleda na telefonu, moze se naci kod nas u ogladima i u mobi shopovima. Ima neku crnu teksturu da ne klizi u ruci. Ja sam je ovde platio 1200 din i u kutiji se dobije jos i folija za ekran.

Ima i za 1000 na KP

Ja trazio kod mene po zr ali nema nista , cak ni neznaju da ima takav telefon. Moracu poruciti

Kakve su sanse da mu cena ide dole jos? Vidim nesto najnize 355e na KP. Mislim i to je extra cena za ovaj mob...mada sam se ja zestoko opekao na LG, pa sad vagam. Za 300e bih opet rizikovao pa nek ide zivot...samo se nadam da nece pasti na 300e kad izadje v50.

Pa sada ako tako gledamo nikada ne bi kupili ni jedan telefon
V30 kada izadje sigurno prvih mesec dva ne ide ispod 600€

Poslednja izmena:
Mislim da V20 nece ici ispod trenutne cene na KP (mozda minornih promena jos bude), a i realno - fantasticna cena za uredjaj je trenutno u pitanju. Jos neki prodavci (provereni i korektni) daju i godinu garancije, pesma...
Sent from a fantastic Lumia 950 XL

Debelo se razmisljam da udomim iPhone 7 i pazarim ovu zver..Jos se dvoumim samo zbog istorije LG-a..

da nije slabih baterija i mog nepoverenja u mother board na lg telefonu, pre bih kupio LG nego Šljamsung sa onim *****nim edge ekranima. .

često mi se po defaultu kad uključim kameru startuje wide camera, iako sam sve vreme koristio običnu kameru i tako izašao iz aplikacije...nigde ne vidim kako da namestim da normalna kamera uvek bude default?

Sad sam pogledao kod mene, meni otvori onu kameru- podešavanja koja su bila poslednji put kad sam koristio. Ne znam sta bi moglo biti kod tebe.

ili ja to ipak nekako dodirnem ili vec nesto drugo...kad je sad probam kod kuce uvek otvori obicnu kameru...

Sent from my iPad using Tapatalk

kako biste ocenili ram menadžment na telefonu? ja baš nisam zadovoljan...čini mi se da dosta agresivno gasi aplikacije, čak i kad se stave u izuzetke u podešavanjima baterije...

Kod tebe sve neki problemi ahahaha
Daj malo upoznaj telefon,podesavanja itd pa onda navali sa pitanjima
Kada god otvorim temu eto te ,nije problem da pitas ali prvo vidi kako i sta pa onda udri
Nemam taj problem sa ramom inace
Meni licno nebitna stavka povremeno ga koristim Uglavnom 5-6 aplikacija koje cesto koristim mi se nalaze na pocetnom ekranu te nema potrebu da ih vadim iz rama ,gubim vreme samo

imam par aplikacija koje bi trebalo da stalno rade u pozadini, jer mi bekapuju slike i par foldera, ali ih opet zateknem kako ne rade to što bi trebalo da rade i moram ponovo da ih startujem...recimo, ugasi flickr koji sam podesio da radi automatski upload galerije...nije mi neka vajda od automatskog uploada koji se pretvorio u manuelni...sad, da li je flickr glupa aplikacija, ili je nougat bag, ili agresivno gašenje aplikacija, možda neko i zna odgovor...često me takođe izloguje iz qnap nas aplikacije, koja bi takođe trebalo da radi u pozadini...

a inače drago mi je da svima sve radi kao podmazano, neka bude da je samo kod mene problem...tvoj odgovor me podseća na operatere mts kad zovem zbog prekida neta, "to je nešto kod vas, kod nas je sve u redu"....:)

Poslednja izmena:
Pokušaj da ne ulaziš uopšte u flickr aplikaciju ceo jedan dan.
Meni nekad backup na Google photos krene odmah a nekad posle sat nekad i dva.
Možda je tako i sa flickr aplikacijom, budi malo strpljiv da vidiš da li će sama aplikacija da se "seti" da uradi back up.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

RAM menadzment je odličan. Jedan od najboljih od svih telefona koje sam imao. Momentalno dize svaku recent aplikaciju bez ponovnog ucitavanja, a i kako ne bi sa 4gb rama. Verovatno je kod tebe problem sa battery optimizatiin opcijom u podesavanjima (ignore optimization), nisi stiklirao koje aplikacije su ti bitne da ne idu u sleep kada se ugasi ekran.

RAM menadzment je odličan. Jedan od najboljih od svih telefona koje sam imao. Momentalno dize svaku recent aplikaciju bez ponovnog ucitavanja, a i kako ne bi sa 4gb rama. Verovatno je kod tebe problem sa battery optimizatiin opcijom u podesavanjima (ignore optimization), nisi stiklirao koje aplikacije su ti bitne da ne idu u sleep kada se ugasi ekran.

to sam sve i uradio sa pomenutim aplikacijama...

@havijer

tako nešto je i meni palo na pamet...trenutno sam ugasio backup na google photos, ali dok je radio nekoliko dana na telefonu čini mi se da je reagovao kako bi trebalo, ali ima smisla da verovatno ponekad reaguju sa zadrškom...

Jednostavno taj proces backup nema prioritet, meni nekad krene tek kad stavim telefon na punjač i legnem da spavam, do ujutru mi je uvek uradio backup svega.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

imam par aplikacija koje bi trebalo da stalno rade u pozadini, jer mi bekapuju slike i par foldera, ali ih opet zateknem kako ne rade to što bi trebalo da rade i moram ponovo da ih startujem...recimo, ugasi flickr koji sam podesio da radi automatski upload galerije...nije mi neka vajda od automatskog uploada koji se pretvorio u manuelni...sad, da li je flickr glupa aplikacija, ili je nougat bag, ili agresivno gašenje aplikacija, možda neko i zna odgovor...često me takođe izloguje iz qnap nas aplikacije, koja bi takođe trebalo da radi u pozadini...

a inače drago mi je da svima sve radi kao podmazano, neka bude da je samo kod mene problem...tvoj odgovor me podseća na operatere mts kad zovem zbog prekida neta, "to je nešto kod vas, kod nas je sve u redu"....:)
Znas kako ,kakvo pitanje takav i odgovor
Postavljas pitanja ne govoreci da li si uopste odradio sve mogucnosti,pre nego si postavio pitanje
Recimo ja uglavnom drzim i wi fi i datu upaljenu
,na netu nisam jedino kada odem da spavam
Mozda zato nemam taj tvoj problem uvek na nekom sinku je
Jednostavno dajem bitnim app sav prioritet koji je moguc
Pogasim sva ogranicenja sistema,itd itd
Moram priznati da jednom nedeljno koristim smart clean da pocistim svo djubre sa fona
Na kraju flickr sam morao iskljucim sa automatike jer mi davi bateriju bez veze
Mozda te zeza ruter kuci,mozda data mozda nisi dao app sve prioritete
Mozda nisi pogasio sve cuvare baterije itd itd
Nekada jeste bag ali ne samo sistema nego same app
Nekada neka app zeza jednoga a kod njih 30 radi savrseno
Ne postoje dva ista uredjaja,svaki je prica za sebe
Sve proveris pa onda pitas i napises sta si uradio da ti ne dajemo kao savet ono sto si vec napravio ,odradio itd

Inace definitivno za zadnjom sigurnosnom zakrpom(bar kod mene )
Telefon radi fluidnije ,nesto su definitivno menjali

Poslednja izmena:
Vrh Dno