Šta je novo?

LG V20

na normalnim silikonima je mesto oko kamere podignuto tako da kamera ne štrči....

from komsa's edge

Na ultra slim silikonima nije, ali na ovim malo boljim jeste izdignuto i oko kamere i oko ekrana, kao ova Ringke Fusion
rf01.jpg
rf02.jpg

ja sam Spigen koristio,ekstra silikon
v20_liquid_crystal_title_01_2048x2048.jpg

https://www.spigen.com/products/liquid-crystal-lg-v20-case

Spigen i Ringke i jesu najbolji proizvođači ...
Kome je mnogo ili neće da čeka onda silikon sa kp.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa znas da su na V20 kamere nazad ispupcene u odnosu na kuciste, pa silikonske maske posto su tanke nece zastititi kamere od direktnog dodira sa stolom npr. Na to sam mislio.
Ma jok bre. :) Da si napisao "ultra slim silicon", pa da skapiram. Svaki silikon koga sam imao, je potpuno štitio kameru, pa i prelazio je po milimetar iznad ekrana,tako da je i ekran prilično bio zaštićen. Ti silikoni su odlični za taj novac.

silikoni se klizaju...bar meni samo neki mat cvrsci materijal ima smisla...

Sent from my iPad using Tapatalk

Koje vi predlažete tj koje koristite? Da može za Srbiju da se poruči, a da nije silikonska. Odakle se spigen poručuje?

Sa eBaya. Ali mislim da ima neki shipping.
Ja ti preporučujem spigen. Dok nisam poceo da ga koristim mislio sam da su samo izvikano ime u svetu tih caseova,evo na 6s plus vec pola godine stoji kao nov,fon zesce padao par puta ni tačkice nema,cak mi se ne skuplja ni ona prasina izmedju fona i casea koja moze nekad da ogrebe fon.
*** platices nesto vise ali svako zadovoljstvo kosta. Mene su kupili i od sada cu samo njihove zaštite uzimati.
Ringke nisam nikad koristio ali kapiram da su i oni vrh.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ja kupio jedne god original Spigen i plasticna lajsna se oljustila u dzepu za 2meseca.. tako da nisam odusevljen kvalitetom..Mada su mozda podbacili samo sa tim modelom ...ne mora da znaci da je pravilo..

Ja sam za moj V20 kupio Ringke Onyx i mogu reći da je ubedljivo najbolji i najlepši case za ovaj mobilni.
I odlično štiti kameru.

Poručen Ringke Onyx. Jedino što je ličilo na nešto na aliju. Hvala vam na savetima drugari.

Ljudi kakvi su utisci sa ovim telefonom? prelazim sa galaxy s5 duos, bitna mi je kamera i dual sim mogucnost

Odlični. Kamera je bolja, a dual sim radi ;)

Sent from my VTR-L09 using Tapatalk

5 sati na wifiju 3.5 na dati...........plus minus......nije koliko sam ocekivao

Pa to ti je to - sot/baterija prosek ...
Mnogo znači što je baterija izmenjiva, kupiš novu i zameniš sam za minut.
Posebno ako se kupuje polovan korišćen telefon!

Poslednja izmena:
A gde kupiš novu orginalnu bateriju ?

Koliko znam ovaj ds još uvek nema root ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

ima root, komplikovan ali ima...

from komsa's edge

Ja sam za par telefona kupio kineske i rade kao originalne... Planiram i da za ovaj kupim neke takve...isto važi i za foto aparate, kupio sam zamenske za fuji I rade bez problema...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

30e kosta komplet baterija sa externim kucistem za punjenje i kutija za nosenje na ebay-u, amazonu

LG, original

Poslednja izmena od urednika:
Preduhitri me ...
Sama baterija još manje.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Može neki link a da šalju u Srbiju ?

Npr to nikada ne možeš da znaš da li je oem original ili kineska dobra kopija . ( U eBay verujem koliko i u aliexpres )

Poslednja izmena:
Kad bi cena pala jos malo na oko 300e i kad bih bio siguran da nece maticna da ode u k...uzeo bih ga. Sad ce naravno kolega k da skoci kao poparen i da kaze kako v20 nema nikakvih problema sa plocom kao sto je imao g4, ali to nazalost ne mozemo znati. Ovaj fon je mladji od godinu dana, tako da ga niko nije koristio duze, pogotovu dok je dosao kod nas, a opste je poznato da minoran broj maticnih crkne do godinu dana, mahom izmedju godinu i dve dana. Tako je isto bilo kad sam prosle god merkao i raspitivao se za flex 2, nigde ni pomena o crkavanju maticnih i onda odjednom tras tras tras, samo smo se cekirali na raznim forumima...ja ne znam dal je neko uopste ostao sa ispravnim flexom. E toga se bojim i za v20, pogotovu sto svi daju samo god dana garanciju. Inace mi se jako svidja, samo jos kad bi negde bio izlozen da se poigram malo sa njim, da vidim kako lezi u ruci. Volim velike telefone, ali ovaj bas deluje onako robusno, ne znam da nije previse i za mene...
U svakom slucaju pratim sutuaciju sa cenom i maticnim pa cu odluciti, nije mi stani-pani.

Poslednja izmena:
Npr to nikada ne možeš da znaš da li je oem original ili kineska dobra kopija . ( U eBay verujem koliko i u aliexpres )

Sa ebay-a sam uvek imao pozitivna iskustva. Zastita kupaca je bas dobra. Nisam skeptik za ovu bat, uzecu je cim pre. Samo bat je 15e LG OEM.

Nazad
Vrh Dno