Šta je novo?

LG V20

Zato sam ti napisao, uzmi Xiaomi iako nemaju svi band 20, jer root je vec integrisan u sistem i potrebno ga je samo potvrditi.

Nema ga po oglasima uopšte, tako da ostaje v20 kao opcija

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Misli da ti je v20 najbolji izbor od svih koje si pitao na onoj tvojoj temi.

@bojke1,bilo ih je kod Kljajica,V20,ne znam zbog cega juris B&O ali ako je zbog sluski nemoj jer su njesra..........

Poslednja izmena:
Only tuned by B&O, nisu H3 model koji je dolazio na uz kupovinu na US trzistu. Tako da, sluske jesu prosek, nizi prosek

Ljudi ne zaludjuj te se
Sa B&O logo i bez su skroz isti telefoni... Samo je razlika u slusalicama koje nisu nista narocito...
Provereno imao sam obe varijante

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Kako da downgrade-ujem v20 na neku stariju verziju?
Hocu da ga rutujem odmah, a nisam nikad koristio LGUP, pa ako moze neko da napise ukratko..

@bojke1,bilo ih je kod Kljajica,V20,ne znam zbog cega juris B&O ali ako je zbog sluski nemoj jer su njesra..........

Uzeo sam dva komada kod dada iz subotice.Covek dolazio u subotu za bg nekim poslom pa mi usput doneo na noge sto se kaze.Titan boja i nije B@O.
Imam jedno pitanje vezano za grejanje baterije prilikom punjenja.Baterija se bas dosta greje prilikom punjenja pa sam hteo da pitam da li je to normalno ili ne?
Inace u subotu kad sam ga uzeo dobio je neki update od 960mb ali koliko vidim i dalje je na 7.0 softveru tako da ne znam sta je skidao.
I ne znam da li je mozda nesto ukljuceno u telefonu ali kad je na punjacu treba mu bas dosta vremena da se baterija napuni.Bila je na 33 posto pa dok je stigla do sto posto trebalo mu je pa skoro tri sata.Jedino sto sam dosta puta prekidao punjenje i telefonirao pa ga je to mozda poremetilo malo.
Kakav je slucaj kod vas?Za koliko se napuni fon kod vas?
Koliko vidim ukljucen je fast charge u fonu.

Normalno je da se greje dok se puni. Fast charge radi svoj posao ako ne cackas telefon. Napuni se za nesto malo preko sat vremena sve na njegovom originalnom punjacu.

Sinoc sam stavio telefon na punjac od lg g pro 2 telefona.Baterija je bila na 29 posto.Za sat i deset minuta je bila na 100 posto.A baterija je bila hladna prilikom punjenja.U odnosu na originalni punjac kod koga je baterija pa skoro bila vrela sto po meni nije normalno.Razumem ja da je ovaj punjac od g pro 2 normalni i da ne zagreva toliko bateriju ali mislim da ovaj originalni mnogo greje bateriju prilikom punjanja tako da cu kupiti neki drugi punjac koji manje greje bateriju prilikom punjenja.

danas mi se pojavio neki softver update, ali se skida 100 godina...posle par sati je jedva na 5 posto...ne vidim način da to ubrzam...što je tako sporo?

Jezik pregrizo... Pauzirao sam download, maltene stoji na 5 posto, valjda će da se otkoči...

Momci, imam viska Ringke Onyxa u crnoj boji, nov, nekoriscen. Ako je neko zainteresovan za zamenu neka se javi u PM, trazim u drugoj boji, Spigen ili Nillkin staklo. :D

Inace, da li je neko rootovao telefon ili cu ja da budem prvi koji ce to da uradi? :p

Ja sam ga vratio na stariji softver jutros(01.12.2016), sad kad dodjem u stan idem u akciju rutovanja. :)

Done.
E, šta je Nexus bio za ovo.. Root odradiš za 10 min.
Ovde pola dana izgubih.

Elem, nemoj da se us3reš ako dobiješ neke grafičke artifakte preko celog ekrana, to tako treba [emoji23]

Na ovaj LG treba katanac staviti.

Da li neko ima problema sa image retention-om?
Pricam o ovome: https://www.youtube.com/watch?v=wm9eCNQMPmc

Primetio sam problem jos sinoc, nije toliko uzasno kao na snimku ali se moze videti gotovo uvek.
Da li je moguce?
Vidim da postoji kao neki 'fix' sa color balance glupostima nekim, ali brate mili..

edit: Dobro, nije ni blizu kao na snimku, treba da se zagleda malo da bi se videlo, tipa ostane jedna ikonica iz onog gore bara iz tapatalk-a nekad.
Ali svejedno, vidljivo je.

Poslednja izmena:
Lg...

Što je najgore verovatno si ga zato i našao za dobru cenu

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Na G5 mi je smetalo u pocetku, posle nisam ni primecivao.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Sredio sam softverski, sad se ne primećuje uopšte..

Preko KCala? Ja sam bas testirao i image retention i bagove i nemam ga uopste.

šta vam je to? pod tim nazivom nalazim samo brojače kalorija:)

pa jel to android aplikacija, ili nakacis telefon na komp pa radis kalibraciju?

Jok, moraš da imaš custom kernela koji podržava kcal(dakle moraš da budeš rutovan prvi uslov). Onda samo skineš kernel auditor npr i podesiš vrednosti za screen(RGB i tamo još neke vrednosti) po instrukcijama u xda temi.
Mislim da je isti problem kao na pixelu 2, Google je to sredio kroz software update, dakle na isti način.
Kažu ljudi da su boje kad se tako podese još bolje i realnije nego po defaultu, dakle em bolje, em korisnije.
Ja nisam neki stručnjak, ali prilično sam zadovoljan ekranom either way.
Rekoh već da je dosta 'živopisniji' i svetliji od onog na 6p.

Elem, još par reči o telefonu.
Probao sam malo pre one b&o sluške, i mogu reći da su moje memt X5(oko $15) bolje. Zvuk je čistiji i bas je jači. Nisam audiofil, to je neko moje skromno mišljenje.
Ne kažem da su ove b&o loše, ok su i one.

Brzinom/fluidnosti telefona sam prilično zadovoljan. Sve je kako i dolikuje telefonu iz gornjeg segmenta od prošle godine. Nisam primetio nikakve lagove i probleme.
Brži je dosta od 6p npr pri otvaranju aplikacija.

Kamera mi se čini onako, sa manual modom mogu da se dobiju stvarno odlične fotke, auto je hit or miss.
Postoji portovana Google kamera, nju još nisam testirao, videću kako radi/kakva je razlika kad budem imao prilike za fotkanjem.

Drugi ekran - može biti korisna stvarčica, nije loša fora. Uveče kad ugasim svetlo vidi se prilično probijanje svetla sa tog ekrančića, i to tako mora, jednostavno, takva je tehnologija LCD-a. Nije strašno opet kažem, vidi se samo u potpunom mraku.
Možda su trebali da idu na AMOLED, ali onda bi došlo do burn-ina nakon 7 dana, tako da je ovo vrv bilo jedino moguće rešenje.

Sviđa mi se što ovaj LG UI ima teme, pa ne moram da gledam onu belinu kad spustim notif bar. To me na 6p nerviralo npr.
Nervira me što ima ikonicu za NFC npr, koja non stop stoji gore u status baru. Da mi je znati ko je to smislio.

Vrh Dno