Moja preispitivanja su primarno bila usmerena na tu sumnjivu proveru kvaliteta, ali ste mi svi definitivno ulili samopouzdanjeocito je da su ti jasne sve dobre strane v20 tako da ne znam sta cekas[emoji2]
6. Telefon kao i svaki telefon, posle 40 minuta intezivnijeg rada (pod tim ako mislimo na 3D igre ili tako nesto), naravno sa zagreva. Kao i svaki racunar, telefon i ostali uredjaji. Ja do sad nisam imao nikakvo preterano zagrevanje.
7. Na koji dzek mislis, telefona ili slusalica? Uglavnom, dzek na telefonu je onakav kakav i treba bas da bude.
8. Iskustva: preterano sam zadovoljan telefonom. DAC kao normalnom korisniku mi je zaista poboljsanje a ne samo neki placebo efekat. O ekranu da ne pricam mnogo, veliki jeste i evo vec 3 meseca pokusavam da se naviknem na njega. Mislim, navikao sam se ali tastatura me zeza. Baterija je za mene odlicna sa obzirom na to kakav ekran tera, DAC, second screen i ostale stvari.
Ali ima i naravno mana:
-sistem mi svako vece iz nekog razloga izbacuje aplikacije iz RAM memorije (od skorije, moguce da je od novog updatea)
-Na telefonu se skuplja vlaga. Ne znam da li je to iz razloga sto je telefon metalne izrade ili sta, ali moze da bude iritantno jer kad se nakupi kod power dugmeta slabo cita otisak i kad se nakupi na ekranu prsti slabo klize.
-Slaba zajednica, tesko se rutuje, nema custom ROMova.
Ja definitivno preporucujem ovaj telefon do ove cene, ko je u mogucnosti da uzme. Verujem da ce trajati 3 godine, sad necemo moci da vidimo neki ozbiljan skok u hardveru, sad se samo pegla softver i dizajn.
@Ever86
Napominjem da imam i Huawei P10 koji sam dao ženi jer nije dual sim. Znači mogu da ga uporedim sa sjajnim telefonom. Boje nisu loše al mogle bi da budu življe.
Koliko gluposti neces procitati ne temi, kao da sam imao V20 Lite
Signal je los, tacka... glupo je ubedjivati ljude u suprotno. Kvalitet zvuka prilikom razgovora nije nesto (na 3g je metalan i odzvanja).
Ja sam po celoj Srbiji i na Telenoru i na MTS-u uvek dostupan. Nemam pojma na osnovu čega ste došli do zaključka da je signal loš. .
Telefon koristim od maja meseca. Nista od navedenih horor prica ne postoji. Signal je odlican, baterija 3:30-4h SoT kombinovano 4G i WIFI, moj neki prosek. Nema potrebe da pisem vise, pokrenuli smo lavinu, dovoljno je napisano.Potpuno nezavisno od cenovnog ranga ovo je jedini telefon koji cekira sve sto meni treba bez izuzetka. Jedina mana na papiru je velicina, ali ako treba to mi je mala cena samo da imam telefon koji moze da se otvori.
Prestravljuju sve te silne price. Licno u garanciju u Srbiji ne verujem nevezano od toga da li je daje MTS, WinWin ili Zika sa Palilule. Pa bih voleo kada bi neki korisnik iz licnog iskustva potvrdio horor price ili ih odbacio![]()
Zanima me istinitost tih silnih problema.
1)Cak i na ovoj temi se perpetuira taj stav da 1 od 2 V20 telefona crknu sami od sebe(da li zato sto ima ili nema heatsinka ili zato sto sd820 ne voli Lg ili koji god da je razlog). Kakav je konacan stav bivsih, sadasnjih i buducih korisnika? Da li te price izazivaju opravdanu anksioznost?
2)Horor price o usporavanjima sistema do granice nekoriscenja cisto samo od sebe
3)Ovde neki zbunjeni ljudi predstavljaju pricu da je zadnja kamera na 6P bolja nego na V20, a kako sam imao priliku da vidim u praksi oba znam koliko to nije istina. Mogli su da kazu i da k750 ima bolju kameru od s8 i isti princip bi bio ispostovan. Pa se opet brinem da ne cirkulisu neke jedinice i sa defektnom kamerom?(znam da je prednja kamera krs na v20, ali na telefonima koje sam imao do sada je bukvalno nisam upalio ni jedan jedini put) To mi opet postavlja pitanje kontrole kvaliteta
4)Horor price o tome da se telefon resetuje sam od sebe kroz vreme i da dobija freezove
5)Da cirkulisu felericne original baterije dobijene uz telefon, koje ne mogu da drze charge ni 2 sata
6)Da se telefon ludacki pregreva bez ikakvog razloga kada se koristi intenzivnije nekih 40 minuta?
7)Da je 3,5mm jack labav i ne kvalitetan
7)Interesuje me na kraju generalno iskustvo i koliko su ljudi zadovoljni sa kupovinomPosto koliko sam razumeo neki ljudi sa ove teme su posto poto uzeli da preprodaju fon bez da jasno kazu sta ih je nateralo na tu odluku.
Jedan od osnovnih razloga zasto zelim ovaj model je zato sto deluje kvalitetno i moze da se menja baterija, pa bi trebao najbolje da zadovolji moju ambiciju da mi potraje zeljene 3 godine. A, ako su ove sve silne price istina, onda je ovo poslednji telefon koji treba da uzmem.
Imam samo jednog poznanika koji nosi V20 vec godinu dana(originalno ga je platio oko 800 evra) i od njega sam cuo samo hvalospeve. Pa bi svo iskustvo korisnika ovde dosta znacilo pri donosenju odluke
Hvala u napred![]()
Taj DAC na 192/24bit The Clash ili Rolling Stones dize kosu na glavi naravno uz odgovarajuce slusalice. Nesto najbolje sto su moje usi cule.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari