Creative_X
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.06.2009
- Poena
- 360
NFC iskljucis. Slusalice su LG sa B&O logom jer su tuned by B&O i zato su nizi prosek. Probao sam H3 koje su dolazile uz US modele, druga prica potpuno, odlicne.
PitajKoliko ja vidim slabo da ova tema ima veze sa iskustvima korisnika v20, ako uopste...
Ovo je jedini telefon na trzistu koji poseduje gotovo najnoviji hardver, neke karakteristike koje doslovno niko drugi nema na celom trzistu(rem bat, wide kadar, ovakav dac) i etc. Onaj koji ne zna sta ovaj telefon danas cini jedinstvenim je zalutao na temu.
Treba mi nov telefon, a ja telefone kupujem jednom u 3 godine, tako da bi mi stvarno znacilo da kupim nesto pouzdano i nesto sto ima sve sto bi moglo da mi treba. Za to je baterija koja moze da se zameni on the fly neophodna.Odavno razmisljam da kupim v20 kako telefon doslovno nema konkurenciju, pa sam dosao ovde da pitam da li je uopste opcija?
Presao sam celu temu i konsenzus ne da nije sklopljen nego 80 posto poruka dolazi od ljudi koji i sami kazu da telefon nisu ni videli uzivo kamo li ista vise
Na kraju dana, posle ovoliko poruka u ovoj temi. Da li neko ko pouzdano zna sta prica moze da mi uputi neki podroban i adekvatan savet da li da kupujem ovaj model u Srbiji(sto se zna sta implicira, raznorazne Dade, siva trzista i odsustva garancije)
Super, hvala na linku
Da li se zna hoce li V20 dobiti Oreo Android?
Drugim riječima, kada razina baterije padne na oko 30%, napunite je do 80%.
Svi drugi flagship telefoni iz 2017. god. su i dalje na v7...
Nije mi jasno ni ko piše više ove tesktove, a još manje ko puni telefon na ovaj način
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari