@gizmo
evo ja cu kao vlasnik telefona da se javim. na pocetku,lepota necega je subjektivna stvar ,jedino prostom vecinom se moze doci do zakljucka da li je nesto lepo za siroke narodne mase.od mene ima jedan glas da je lep telefon.
dalje,hrom,ili celik,i crna boja su u skladu,dokazano kroz 100 godina industrijskog dizajna. auto-industrija,aparati za domacinstvo,lap-topovi,foto aparati, svi vodeci proizvodjaci satova uvek u ponudi imaju tu kombinaciju i tako dalje i tako dalje. svi mi u kuci imamo najmanje 5 stvari celik-crna boja. ostale boje v10 nisam video uzivo i necu ni da komentarisem.
i za kraj,ovo je veoma hrabar postupak lg-ija, telefon koji ni na jedan nacin,niti sa bilo koje strane podseca na bilo koji drugi telefon . hrabro,nema sta,posebno kada se zna da sa jednim promasajem mozes izgubiti sve u ratu sa konkurencijom. iphone,samsung,htc,huawei i mnogo kineskih proizvodjaca kopiraju jedni druge godinama,i sa izgledom i sa materijalima.sve jaje do jajeta. sony jedino drzi svoj dizajn,uglavnom.
svidjaju se meni i navedeni telefoni,daleko od toga,mogao sam i s7e da uzmem za 100+ evra vise uz paket ali sam odustao.
ovo je moje vidjenje stvari,mozda negde gresim ali ima dosta cinjenica u tekstu koje nisam ja izmislio nego je takvo stanje stvari.