Šta je novo?

LG V10

Mhm, šteta što to nisu stavili kao mogućnost...

Biće sigurno nekih noviteta sa MM za mali displej

Evo malo jutarnjih slika - nisam znao šta ću pa sam slikao gluposti - inače prodajem Peugeot pa da iskoristim priliku za reklamu-samo je malkice prljav [emoji1] [emoji1] [emoji1] Pogledajte prilog 194105Pogledajte prilog 194106Pogledajte prilog 194107Pogledajte prilog 194108Pogledajte prilog 194109
Ima neka ručna podešavanja koja nisam čačkao-ovo je na auto

Dejane mozes li bar ovu prvu dnevnu fotku u full rezoluciji da okacis na postimage.org i ovde nam iskopiras link? :)
P.S. reci mi kakav je spoljni zvucnik,jel dovoljno glasan,kvalitetan,u poredejenju recimo sa G3 kakav je?

Dejane mozes li bar ovu prvu dnevnu fotku u full rezoluciji da okacis na postimage.org i ovde nam iskopiras link? :)
P.S. reci mi kakav je spoljni zvucnik,jel dovoljno glasan,kvalitetan,u poredejenju recimo sa G3 kakav je?
Solidan je zvučnik - malo bolji nego na g3 a ako hoces poslaću ti sliku na mail ili viber pa vidi sta te interesuje - možeš mail na pp da pošaljes
Ne koristim te servise kao što sam napisao
Edit.:napravimo sam nalog na postimage ali mi stalno izbacuje file size exceeded tako da odustajem

Poslednja izmena:
^ ajde,samo napred ;-) cekamo ;-)

Solidan je zvučnik - malo bolji nego na g3 a ako hoces poslaću ti sliku na mail ili viber pa vidi sta te interesuje - možeš mail na pp da pošaljes
Ne koristim te servise kao što sam napisao
Edit.:napravimo sam nalog na postimage ali mi stalno izbacuje file size exceeded tako da odustajem
Aj poslacu ti mejl na pp pa mi posalji onu prvu dnevnu i jednu nocnu u full rezoluciji,hvala.

Odlicno Deki,hvala ti.
Znaci kamera je perfekcija,po meni najblja kamera do sad na droidu,bolja malo od G4.
Nocna fotka obzirom na automatiku je ok isto.

Sto vise vreme ide sve me vise odusevljava V10,tesko da cu uzeti neki drugi telefon kao sledeci pre njega. :)

Ima i manual mode koji ja ne umem da podesim niti sam probao ali verujem da mogu da budu još bolje
Evo sad ću da ti pošaljem od jutros što sam slikao kola za prodaju

Samo salji Deki sve na mail. A mi ce da vidimo i ocenimo posle ;-)

Manual mode koristis najcesce u uslovima slabije osvetljenosti i kad je noc,menjas ISO,SS...meni se bas svidjaju detalji na onoj prvoj slici,nisu preostri a opet jesu dovoljno stri,bas kako treba.

Inače slabo slikam pa se nisam ni igrao sa manual modom a i ovo sto uslikam mi radi posao

U vip-u ko iskoristi sve popuste može da pazari za 345e, nova 3 pretplata (1700 din), godinu dana flat 4g internet... :) Ja verovatno idem u toku dana da prebacim pripaid broj iz mts-a...

U vip-u ko iskoristi sve popuste može da pazari za 345e, nova 3 pretplata (1700 din), godinu dana flat 4g internet... :) Ja verovatno idem u toku dana da prebacim pripaid broj iz mts-a...
Konačno si se dozvao pameti [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Teška posla... :) Nije loša promocija, jesu u nekim stvarima možda bolji s7, g5 i verovatno m10, ali će biti skuplji za preko 200e. Da v10 ima 820 niko ne bi mogao da mu prismrdi narednih godinu i nešto...

Ništa njemu ne fali ni ovako - i još treba MM da stigne

Ako uzimaš telefon stavi na papir koliko te ukupno koštaju 24 pretplate i uređaj. Ja sam računao to za S7 i razlike između nova 3 4 i 5 su ispadale po 2 3 hiljade dinara, pa se više "isplati" da uzmeš jači paket, em manje para daš u startu za telefon, em imaš jači paket tokom dve godine :) a na kraju te košta skoro isto.

Nadam se samo da će nastaviti sa V serijom

Da odmah pod.haubu stave v12 [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Turbo sa direktnim ubrizgavanjem i 1100 konja[emoji1] [emoji1]

Što se mene tice ovo je trenutno vejron među telefonima zajedno sa mate 8
Možda to V znači Vejron [emoji1] [emoji1]

Poslednja izmena:
Sada i i ja o tome mislim. Slican je Vertu, zbog ovih lajsni sa strane

Poslednja izmena:
Ako uzimaš telefon stavi na papir koliko te ukupno koštaju 24 pretplate i uređaj. Ja sam računao to za S7 i razlike između nova 3 4 i 5 su ispadale po 2 3 hiljade dinara, pa se više "isplati" da uzmeš jači paket, em manje para daš u startu za telefon, em imaš jači paket tokom dve godine :) a na kraju te košta skoro isto.
s7
nova 2 67.300+26.400= 90.100
nova 3 57.100+40.800= 97.900
nova 4 49.700+52.800= 102.500

lg v10
nova 2 50.200+26.400= 76.600
nova 3 42.700+40.800= 83.500
nova 4 35.300+52.800= 88.100

Ma zabole me glava više od računanja... Nekako mi nova 3 deluje kao najbolje rešenje... Mada kada pogledam ovako, prodam vr za 6000 din, i onda je razlika između s7 i v10 8.500 din... Hmmm... :smash:

Nazad
Vrh Dno