Šta je novo?

LG V10

Većini ljudi na netu, ovo što sam gledao, drži negde oko 4h sot, slično kao i na g4. Što je i logično... U ovom testu note 5 pobeđuje v10 i to dosta, ništa čudno jer je exynos dosta štedljiviji + amoled... Telefon je stvarno odličan i jedna od najboljih kupovina kod operatera trenutno. Možda ga i ja pazarim u vip-u. Pre njega bih uzeo note 5, 6p i s7 edge, ali cene mi se ne sviđaju...

Meni je SOT dnevno između 4 i 5 sati ali stvarno ga drndam

Ma verujem, ovaj je na ovom testu uključio Airplane mode i stavio osvetljenje v10 na 80% (note i 6p na 50%) da bi izjednačio nits-e na oko 300 na sva tri telefona... U realnoj upotrebi ja skoro nikada ne koristim toliko jako osvetljenje tako da bi mi sigurno izdržalo tu malo preko 4h... U svakom slučaju telefon je odličan. Nadam se da će lg nastaviti sa V linijom jer isti ovakav telefon na snap 820 biti bomba, ali i dosta skuplji. Realno za 360e i dvogodišnju garanciju na svoje ime, stvarno odlična kupovina...

Poslednja izmena:
Slažem se - bilo bi dobro da nastave sa v serijom

Sta sam propustio :), vidim neverne Tome se javljaju.

Prodao G4, narednih par dana pada odluka, V10 u vip-u ili se čeka g5/s7 da se unormale cene... :)

Ma znam... Ali nekako me ovaj edge privlači, ali mnogo je para... Skupa zanimacija ovi mobilni telefoni, kao da se drogiram... :D Promenio sam dva telefona u godinu dana. Ta igranka me je koštala 120e što i nije katastrofa...

Razmisljam i ja da predjem na V10,sta mislite koliko bih morao da doplatim na G4?

Nemam pojma kakve su cene tamo ali u vipu uz Nova 5 može i da ti ostane neki dinar
Ili uz Nova 3 kao što sam ja uzeo i dodao samo 4000

Mislim da je oko 500e na kp, što je puno bez normalne garancije...

Aj neko od korisnika ako je okinuo neku dnevnu fotku,nesto iz daljine ili landscape neki da okaci,da vidimo kako radi ta kamera. ;)

Za indoor uslove je ok,treba nam neki pejzaz nesto u toku dana napolju slikano.

Evo za nevernog Tomu uploadfromtaptalk1456868087415.jpguploadfromtaptalk1456868094231.jpguploadfromtaptalk1456868105840.jpg
60-70 posto WiFi ostatak 3g
Ceo dan tapatalk, malo Vibera, jedno 30-tak poruka, 10-tak mailova, blic, b92 i naravno meridijan ceo dan i flash score [emoji1] [emoji1] [emoji1]
To bi otprilike bilo to

Koliko si izvlačio beše sa g4? Neverovatno mi je da je veći ekran i još plus dodatni ekran i da duže drži od g4. Ja sam na g4 uvek malo preko 4h sot...

Koliko si izvlačio beše sa g4? Neverovatno mi je da je veći ekran i još plus dodatni ekran i da duže drži od g4. Ja sam na g4 uvek malo preko 4h sot...
Uglavnom oko 4.5 sa MM a na LL oko 4 i nešto
Ovde traje duže od g4 i to sa LL
Verujem da će biti bolje kad stigne update

Poslednja izmena:
Pa to je to. Bolje su verovatno optimizovali 808 + nova je baterija.

Na ekranu nema šanse da uštedi pošto je veći i isti panel verovatno, znači ostaje soc i optimizacija. Pošto je soc isti jedino da je bolja optimizacija i bolji signal nego meni što je bio na g4. Sviđa mi se telefon ali... :D

Nazad
Vrh Dno