Šta je novo?

LG V10

moja je dobila tri nova telefona od novembra,meizu m2note je polomila za tri dana,pa dobila mx5 bez garancije pa sad mx5 sa garancijom... a ja siroma lg g pro 2 nosim malo vise od godinu dana... tako da ne moram da pricam lepo niti da budem dobar :d

c5f68f7d930e0053c47771fd943d42b5.jpg

moja je dobila tri nova telefona od novembra,meizu m2note je polomila za tri dana,pa dobila mx5 bez garancije pa sad mx5 sa garancijom... a ja siroma lg g pro 2 nosim malo vise od godinu dana... tako da ne moram da pricam lepo niti da budem dobar :d
U bog te mazo
A da menjamo žene hahahaha
Možda dobije i g5 [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Puno razgovaram, net nikada ne gasim, mejlovi, poneka manja igrica, to igram jedno 10 min

Da,al bas me cudi da su tako dobro optimizovali potrosnju baterije.
Pa jesi surfovao netom dosta ili chatovao preko nekih messengera?5 i po sati a da ti je jos ostalo baterije u telefonu stvarno deluje ne stvarno. :)

Da,al bas me cudi da su tako dobro optimizovali potrosnju baterije.
Pa jesi surfovao netom dosta ili chatovao preko nekih messengera?5 i po sati a da ti je jos ostalo baterije u telefonu stvarno deluje ne stvarno. :)
Sve koristim poprilicno, telefona je stvarno odlican, sinoc sam isto nagurao preko 5h [emoji55]

Mozda ti je zapao primjerak sa 6000mAh baterijom, sve je moguce. Mislim to je realnije nego da V10 baca 5 i po sati teske upotrebe :D

Spram baterije u G4 koji sam lično koristio, ovo mi deluje nemoguće za moje korišćenje. Meni G4 kada dobaci do 4 sata da pevam. Istom upotrebom note 4 ne mogu da ispraznim. Stvarno mi nije jasno, ali mi je drago, V10 deluje bolje, da sada biram između ta dva modela išao bih bez razmišljanja na V10. Postavite malo slika sa V10, okačite na Flickr, nemoj da se stidite te kamere, na G4 je bila odlična.

Ja ne slikam puno ali kolega Grom će ti sigurno baciti neku sliku - kamera je skoro ista nego na g4 sa sitnim poboljšanjem

osedece mi i ovo malo kose zbog VIP-a....
promenjeni u poslovnici podaci u sistemu,idem online ,kaze nije moguce naruciti telefon(probao sam razne) i posetite prodajno mesto. da covek poludi,poslao sam zenu opet,i kod njih isto stanje,ista poruka. preko kol centra kazu da je sve u redu i da ima na stanju. i rece mi da obrisem kolacice,hehehe.

osedece mi i ovo malo kose zbog VIP-a....
promenjeni u poslovnici podaci u sistemu,idem online ,kaze nije moguce naruciti telefon(probao sam razne) i posetite prodajno mesto. da covek poludi,poslao sam zenu opet,i kod njih isto stanje,ista poruka. preko kol centra kazu da je sve u redu i da ima na stanju. i rece mi da obrisem kolacice,hehehe.
Imao ja isti problem kad sam išao preko Chrome - upalim Edge i sve bez problema

preko kog pretrazivaca?
ja sam probao preko g pro 2 sa mozilom ,ista poruka.
preko kompa chrome.
u vip poslovnici ne znam preko cega idu,ista poruka.

Poslednja izmena:
Edge-windows 10. ili probaj preko mozile ili internet Explorera ako imaš

probao preko svega i na fonu i na kompu,definitivno je bug kod njih u sistemu. preko call centra kaze da je sve u redu.
mala pauza za dusevni mir. pa opet zvanje call centra,da probaju oni da proslede zahtev ako zele.

Da li vi sto izvlacite preko 5 sati SoT-a koristite facebook,messenger ili instagram?Trenutno imam G3 a planiram uskoro da predjem na V10 a najbitniji su mi baterija i kamera(takodje ako moze neko da okaci koju sliku da vidim kakva je).

Da li vi sto izvlacite preko 5 sati SoT-a koristite facebook,messenger ili instagram?Trenutno imam G3 a planiram uskoro da predjem na V10 a najbitniji su mi baterija i kamera(takodje ako moze neko da okaci koju sliku da vidim kakva je).
Facebook ne - viber, tapatalk, YT.,vesti, browsing i bar 2 sata dnevno razgovora - to je neka moja dnevna doza korišćenja
70 posto WiFi ostalo 3-4 g
2 maila

Po 3 sata vise na fejsbuku, imaju po 3 maila, messengere, sve zivo, cak i igrice igraju po 10 minuta i izvlace 5 i po sati sot hahahahaa

Facebook ne - viber, tapatalk, YT.,vesti, browsing i bar 2 sata dnevno razgovora - to je neka moja dnevna doza korišćenja
70 posto WiFi ostalo 3-4 g
2 maila

Kada si na wifi, gasiš li data ili ostaje upaljen?

Nazad
Vrh Dno