Šta je novo?

LG V10

Ja bih ti isto preporucio ako si u mogucnosti da uzmes ovaj tel. Vredi svaki cent

O cemu se raspravlja ovde, pa naravno da je V10 bolji. Ne znam otkud dilema uopste. :)

Ni u jednom trenutku nije bilo pitanje da li je bolji vec da li se isplati prelazak na isti ;)

Prelazak se nikada ne isplati, osim ako nisi developer. :)
Telefon bi trebalo da je bolji u svemu sem bateriji (osim ako ti ta tvoja nije slabila dosta). Koliko ti je to bitno? :)

Posle gledanja silnih klipova,testova itd ipak ostajem do daljnjeg na g pro 2. Jeste on bolji ali mislim da nije vredan doplate tolike (bar za mene). Koliko sam po netu i ovoj temi gledao baterija nije losija od ove u g pro 2, mozda i nijansu bolja. Da l je to zbog bagovitog lolipopa za ovaj telefon (na kitkat-u je baterija bila dosta bolja) koji je poprilicno osakatio bateriju ili je vremenom oslabila, ne znam.

Ima li negde staklo ili folija? Tražim pa ne mogu da nađem

Mnogo losa situacija kad nema zastita za tel. Tako sam ja poleteo i pazario z5c i posle 3 nedelje sto sam ga nosio u nekoj kesici od naocara (a zastita ninna vidiku u veleprodaji) poludim i menjam za note 4 (naravno zastite nisu jedini razlog ali su doprinele dosta otudjivanju telefona)!

Hteo sam Otterbox ali.mi je.mnogo dati 70 dolara za masku

Mnogo losa situacija kad nema zastita za tel. Tako sam ja poleteo i pazario z5c i posle 3 nedelje sto sam ga nosio u nekoj kesici od naocara (a zastita ninna vidiku u veleprodaji) poludim i menjam za note 4 (naravno zastite nisu jedini razlog ali su doprinele dosta otudjivanju telefona)!
Pa ostaće u familiji ovaj v10 jedno vreme pošto mi je zena rekla da hoće ovaj kada budem menjao zato što joj se jako sviđa pa reko ajde bar neku foliju ili staklo da stavim

Deki,gotivan si mi skroz lik,ali brate pretera ga. Nema potrebe da stalno citiras kilometarske postove koji su odma iznad tvog posta napisani.
Stavi lepo ^ i posao resen ;-)

Svaka navika ima odviku ;-)
Ovako samo tema postaje 'nepregledna'
Nista licno :p

Desi se da neko napiše pre mene pa zato citiram

Desi se,ali ti si uvek posvecen ovom forumu,i uvek najbrze odgovaras,zato nema potrebe da stalno citiras.
Pozdrav Deki,i uskoro na G5 da predjes :)

Razmišljam - nisam još izgustirao ovaj a baš mi se sviđa ali verovatno ću probati i g5
Žena bi jedva dočekala da se docepa ovog [emoji1]

Probaj sve sto mozes. Jedan je zivot :)

Da - uživaj u momentu
Nikad ne znaš šta sutrašnji dan donosi

Poslednja izmena:
da li neko zna sta nude u vipu od boja telefona,samo crnu ili ima jos neka?
i gde kupiti rezervnu bateriju sa onim ext.punjacem?

Steta,ne preferiram crnu boju. Ali sta da se radii,sutra pravac vip na obnovu ugovora pa da se naruci.

Steta,ne preferiram crnu boju. Ali sta da se radii,sutra pravac vip na obnovu ugovora pa da se naruci.
Crna je meni najlepša i plus na leđima nije jednobrazno nego ima one kocke što mu daje bolji izgled u odnosu na druge boje - moje mišljenje

Vrh Dno