Ja sam.porucio.iz Kanade. Nemas nigde u Srbiji nista za ovaj telefonIma li negde staklo ili folija? Tražim pa ne mogu da nađem
Šta si poručio i pošto?Ja sam.porucio.iz Kanade. Nemas nigde u Srbiji nista za ovaj telefon
Pa ostaće u familiji ovaj v10 jedno vreme pošto mi je zena rekla da hoće ovaj kada budem menjao zato što joj se jako sviđa pa reko ajde bar neku foliju ili staklo da stavimMnogo losa situacija kad nema zastita za tel. Tako sam ja poleteo i pazario z5c i posle 3 nedelje sto sam ga nosio u nekoj kesici od naocara (a zastita ninna vidiku u veleprodaji) poludim i menjam za note 4 (naravno zastite nisu jedini razlog ali su doprinele dosta otudjivanju telefona)!
Daj linkoveGhostek Cloak Lg v10 tough case clear
33 dolara
Aj poruci meni neko staklo ili tako nesto pa ti platim ako hoces - ako moze pošalji na pm
Javljam ti se u toku dana ako.uspem da ubacim sa ovim.svojimAj poruci meni neko staklo ili tako nesto pa ti platim ako hoces - ako moze pošalji na pm
Mogu pare i unapred da ti dam
Ok hvala u svakom slučajuJavljam ti se u toku dana ako.uspem da ubacim sa ovim.svojim
U Vip-u samo crna boja, od.dodataka za ovaj uredjaj samo van srbije, punjac je brz u sklopu uredjajada li neko zna sta nude u vipu od boja telefona,samo crnu ili ima jos neka?
i gde kupiti rezervnu bateriju sa onim ext.punjacem?
Crna je meni najlepša i plus na leđima nije jednobrazno nego ima one kocke što mu daje bolji izgled u odnosu na druge boje - moje mišljenjeSteta,ne preferiram crnu boju. Ali sta da se radii,sutra pravac vip na obnovu ugovora pa da se naruci.
Taj telefon mozes samo online da porucis. Nema ga ni u jednoj radnji.Steta,ne preferiram crnu boju. Ali sta da se radii,sutra pravac vip na obnovu ugovora pa da se naruci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari