Šta je novo?

LG V10

Koliko je dobar potez prelazak sa g pro 2 na v10? Imajuci u vidu da mi kamera nije prioritet i da sam i ovom na g pro 2 zadovoljan i da mi radi posao. Bitne su mi perofrmanse, baterija, softver. Sta bi dobio prelaskom? Svidja mi se dizajn i izrada telefona pa sam razmisljao da zamenim.
Najbolje bi bilo ako je neko koristio i jedan i drugi uredjaj pa da kaze svoje misljenje o tome. :)

Koliko je dobar potez prelazak sa g pro 2 na v10? Imajuci u vidu da mi kamera nije prioritet i da sam i ovom na g pro 2 zadovoljan i da mi radi posao. Bitne su mi perofrmanse, baterija, softver. Sta bi dobio prelaskom? Svidja mi se dizajn i izrada telefona pa sam razmisljao da zamenim.
Najbolje bi bilo ako je neko koristio i jedan i drugi uredjaj pa da kaze svoje misljenje o tome. :)
Dobio bi novi telefon!

Novi telefon bih dobio i prelaskom na kineza nekog od 100e ali vredi li preci? V10 je bar duplo skuplji od G Pro 2 :D

Što ne vredi? Svakako bolji telefon od g pro 2ke u svakom pogledu koje su ti bitne. Ok, minus baterija :D ali to je boljka svih telefona 2015te...

Ja sam prešao sa g4
G4 je bolji od g pro 2
V10 je bolji od g4 [emoji1]
Jednostavna jednačina

Ako ti kamera nije bitna cemu prelazak na V10? On osim kamere i izrade nista drugo i nema. Baterija krs, performanse tu i tamo, softver kakav moze biti od lg... Ako hoces bat i performanse idi na nexus 6 ili cekaj s7 i g5.

Poslednja izmena:
Što ne vredi? Svakako bolji telefon od g pro 2ke u svakom pogledu koje su ti bitne. Ok, minus baterija :D ali to je boljka svih telefona 2015te...
A druze kako ti nekom mozes objasniti da li mu vredi prelazak na nesto ako on sam ne zna...meni to isto dodje kao kad pitas nekog jel si gladan a on kaze ne znam!! Znaci jednostavno, imas pare, dosadio ti trenutni telefon, menjaj...ako vidis da ne valja prodaj za 3-5-7 dana, izgubio si 10-20e ali si naucio skolu. Nekom je puno da doda 100e za nesto nekom je mizerno, sve to zavisi od individue.

Pa jel samo kamera bolja na v10?
Pa to sto si naveo da ti je bitno, taj v10 nema. Naravno da je bolji od tog tvog, osim u bateriji koja mu je ocaj. Idi na 6p, dobices OS i bateriju i vise nego solidnu izradu ili cekaj s7 i g5.

Pa to sto si naveo da ti je bitno, taj v10 nema. Naravno da je bolji od tog tvog, osim u bateriji koja mu je ocaj. Idi na 6p, dobices OS i bateriju i vise nego solidnu izradu ili cekaj s7 i g5.
Znas li ti provereno, to sto tvrdis za v10? Iskustvo? Koristio?

Tako je Grome nadaj na nas malo nas je [emoji1] [emoji1] [emoji1]

A druze kako ti nekom mozes objasniti da li mu vredi prelazak na nesto ako on sam ne zna...meni to isto dodje kao kad pitas nekog jel si gladan a on kaze ne znam!! Znaci jednostavno, imas pare, dosadio ti trenutni telefon, menjaj...ako vidis da ne valja prodaj za 3-5-7 dana, izgubio si 10-20e ali si naucio skolu. Nekom je puno da doda 100e za nesto nekom je mizerno, sve to zavisi od individue.
To jeste tačno, slažem se :)
Ajde da se ispravim onda, da sam na njegovom mestu promenio bih ako mi to mogućnosti dozvoljavaju :)

Čekaj još malo doći će i ovde pljuvaci

O cemu pricamo? Porediti bateriju na v10 i 6p? Porediti os na v10 i 6p? Porediti performanse na v10 i 6p?

Telefon nudi sve sto mozes da pozelis, sem kafe to moras sam
[emoji34]

Tebi se nisam ni obracao. Covjek je pitao i ja sam mu odgovorio. Pare za v10 su sad bacene pare. Kad dodje na 350e bice super kupovina.
Na 6p je mnogo bolja baterija. A o OS da ne govorimo, nema smisla.

Poslednja izmena:
Pa poceo si sa prozivkom, prvi put sam se obratio covjeku koji je postavio pitanje. Ovo je klasicna prica ciganin hvali svog konja. Nemam ni jedan, ne naginjem ni na jednu stranu. Ono sto ima v10 je kamera i donekle zanimljiva izrada i sd slot. Sve ostalo nema sta da trazi pored 6p i s7 i mate 8.

Pa poceo si sa prozivkom, prvi put sam se obratio covjeku koji je postavio pitanje. Ovo je klasicna prica ciganin hvali svog konja. Nemam ni jedan, ne naginjem ni na jednu stranu. Ono sto ima v10 je kamera i donekle zanimljiva izrada i sd slot. Sve ostalo nema sta da trazi pored 6p i s7 i mate 8.
Ko sad priča o s7 - i nisam nikog prozivao nego nemoj da pričaš nešto što neznas
a ovo nije konj nego formula za g pro 2

@whiplasher

Vidim poceo si racionalno i pametno da razmisljas ,pohvala za to :) ( a do juce si hteo da sibnes 600e na v10 :) )

Moderacija treba da obrise sve ove postove a decku koji je van teme postavio pitanje da se podele poeni.. Ne postoji dzabe deo foruma za takva pitanja.

Sta kupiti:
"mobilnih telefona, PDA uređaja, tableta i navigacija?"

Poslednja izmena:
@dejan1001 - oki, ti sve znas. Prosvjetli ga ;) Toliko :wave:

@ fkloznica - uzeo fon u ruke, cackao, ne vrijedi vise od 350e. Hvala ti na pomoci :)

Poslednja izmena:
Nesto bas i ne mislim da ce da padne u skorije vreme cena, zato sto u LG-u nema konkurenciju po dimenzijama. Sto se ne kupuje kao svaki Samsung na milijarde komada i zato sto nije napravljen bas za svakom korisnika (tu mislim na dimenziju)

Pitanje se odnosilo striktno na prelazak sa G Pro 2 na V10,bez mesanja drugih telefona, tako da mislim da nisam omasio temu u kojoj sam pitanje postavio. Interesovalo me samo misljenje drugih, prvenstveno onih koji su mozda koristili i jedan i drugi telefon. Nisam noob kad su telefoni u pitanju, ali sam smatrao da nije lose posavetovati se sa ljudima sa foruma i cuti misljenja drugih. Da sam koristio V10, verovatno bih znao sta da li da predjem ili ne. Svestan sam ja da je V10 bolji, interesovalo me da li je vredan 'razumnog' prelaska. Ne planiram da doplatim 200-300e na nesto sto je bolje 10-20%.

Pitanje se odnosilo striktno na prelazak sa G Pro 2 na V10,bez mesanja drugih telefona, tako da mislim da nisam omasio temu u kojoj sam pitanje postavio. Interesovalo me samo misljenje drugih, prvenstveno onih koji su mozda koristili i jedan i drugi telefon. Nisam noob kad su telefoni u pitanju, ali sam smatrao da nije lose posavetovati se sa ljudima sa foruma i cuti misljenja drugih. Da sam koristio V10, verovatno bih znao sta da li da predjem ili ne. Svestan sam ja da je V10 bolji, interesovalo me da li je vredan 'razumnog' prelaska. Ne planiram da doplatim 200-300e na nesto sto je bolje 10-20%.
Moje mišljenje je ako si u mogućnosti uzmi v10

Ja mislim da ako tebe taj sluzi da imas super kurvi u Mađi :D
Salu na stranu, pogledaj par recenzija za V10 i sam odluci jesu li prednosti V10 dovoljne za prelazak ili cekanje nekog boljeg modela. Pa tko bi to znao bolje od tebe?

Nazad
Vrh Dno