Evo malo jutarnjih slika - nisam znao šta ću pa sam slikao gluposti - inače prodajem Peugeot pa da iskoristim priliku za reklamu-samo je malkice prljav [emoji1] [emoji1] [emoji1] Pogledajte prilog 194105Pogledajte prilog 194106Pogledajte prilog 194107Pogledajte prilog 194108Pogledajte prilog 194109
Ima neka ručna podešavanja koja nisam čačkao-ovo je na auto
Solidan je zvučnik - malo bolji nego na g3 a ako hoces poslaću ti sliku na mail ili viber pa vidi sta te interesuje - možeš mail na pp da pošaljesDejane mozes li bar ovu prvu dnevnu fotku u full rezoluciji da okacis na postimage.org i ovde nam iskopiras link? 🙂
P.S. reci mi kakav je spoljni zvucnik,jel dovoljno glasan,kvalitetan,u poredejenju recimo sa G3 kakav je?
Aj poslacu ti mejl na pp pa mi posalji onu prvu dnevnu i jednu nocnu u full rezoluciji,hvala.Solidan je zvučnik - malo bolji nego na g3 a ako hoces poslaću ti sliku na mail ili viber pa vidi sta te interesuje - možeš mail na pp da pošaljes
Ne koristim te servise kao što sam napisao
Edit.:napravimo sam nalog na postimage ali mi stalno izbacuje file size exceeded tako da odustajem
Hvala. Nema potrebe. Posalji korisniku blue moon,on ce svakako na flickr da izbaci ;-)Hoćeš i ti da ti pošaljem?
Konačno si se dozvao pameti [emoji1] [emoji1] [emoji1]U vip-u ko iskoristi sve popuste može da pazari za 345e, nova 3 pretplata (1700 din), godinu dana flat 4g internet... 🙂 Ja verovatno idem u toku dana da prebacim pripaid broj iz mts-a...
s7Ako uzimaš telefon stavi na papir koliko te ukupno koštaju 24 pretplate i uređaj. Ja sam računao to za S7 i razlike između nova 3 4 i 5 su ispadale po 2 3 hiljade dinara, pa se više "isplati" da uzmeš jači paket, em manje para daš u startu za telefon, em imaš jači paket tokom dve godine 🙂 a na kraju te košta skoro isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari