Evo malo jutarnjih slika - nisam znao šta ću pa sam slikao gluposti - inače prodajem Peugeot pa da iskoristim priliku za reklamu-samo je malkice prljav [emoji1] [emoji1] [emoji1] Pogledajte prilog 194105Pogledajte prilog 194106Pogledajte prilog 194107Pogledajte prilog 194108Pogledajte prilog 194109
Ima neka ručna podešavanja koja nisam čačkao-ovo je na auto
Solidan je zvučnik - malo bolji nego na g3 a ako hoces poslaću ti sliku na mail ili viber pa vidi sta te interesuje - možeš mail na pp da pošaljesDejane mozes li bar ovu prvu dnevnu fotku u full rezoluciji da okacis na postimage.org i ovde nam iskopiras link?
P.S. reci mi kakav je spoljni zvucnik,jel dovoljno glasan,kvalitetan,u poredejenju recimo sa G3 kakav je?
Aj poslacu ti mejl na pp pa mi posalji onu prvu dnevnu i jednu nocnu u full rezoluciji,hvala.Solidan je zvučnik - malo bolji nego na g3 a ako hoces poslaću ti sliku na mail ili viber pa vidi sta te interesuje - možeš mail na pp da pošaljes
Ne koristim te servise kao što sam napisao
Edit.:napravimo sam nalog na postimage ali mi stalno izbacuje file size exceeded tako da odustajem
Hvala. Nema potrebe. Posalji korisniku blue moon,on ce svakako na flickr da izbaci ;-)Hoćeš i ti da ti pošaljem?
Konačno si se dozvao pameti [emoji1] [emoji1] [emoji1]U vip-u ko iskoristi sve popuste može da pazari za 345e, nova 3 pretplata (1700 din), godinu dana flat 4g internet...Ja verovatno idem u toku dana da prebacim pripaid broj iz mts-a...
s7Ako uzimaš telefon stavi na papir koliko te ukupno koštaju 24 pretplate i uređaj. Ja sam računao to za S7 i razlike između nova 3 4 i 5 su ispadale po 2 3 hiljade dinara, pa se više "isplati" da uzmeš jači paket, em manje para daš u startu za telefon, em imaš jači paket tokom dve godinea na kraju te košta skoro isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari