Evo 5%Pa sta bolje, vidis da ima jos 26% baterije!?!
De bre nadjite neku zajednicku tacku za shotove (tipa 5% baterije) pa da znamo na cemu smo![]()
Ja znam da ga sigurno neću menjati a autonomija će na g5 biti verovatno ista kao na v10Posle zvanicnog predstavljanja G5 sada jos vise gotivim ovaj V10 iako ima losiji soc i verovatno bar 20% slabiju autonomiju
![]()
Izrada je mnogo bolja nego na g4 - jako dobro leži u ruciKakva mu je izrada, posebno mislim na leđa?
Jako mi se sviđa telefon od nazad. Još da su slično napravili i G5...
Ne znam kako koristite telefone ali ni sa jednim nisam mogao nesto mnogo da prebacim 4h sot, ni sa note 4, s6, p8, flex 2. Kod mene bi taj v10 vjerovatno bio prazan vec na 3h sot.Evo ti od juče-nema tu puno razlike samo zavisi ko kako koristi telefon Pogledajte prilog 193228
Pa ne ostavim ga upaljenim samo da bi nabio SOT-nesto stalno radim i čačkam
Jedino ako igraš igrice a ja to ne radim u tom slučaju bi bio manji SOT
S6 bateriju nemoj ni u ludilu da poredis sa ovom
Isto imam i koristim sve sem what's appa ali zato meridijan kladionica ceo dan i flash score stalno uključeni [emoji1] [emoji1] [emoji1]Igrice nemam ni jednu. wi fi i mobile data ukljuceni, signal ne bas sjajan uvijek, 2x gmail, viber, whatsapp, youtube, prognoza, tapatalk, surf. Ne postoji tel koji mi je prebacio 4:30 min. Z3 mi je bacao oko 5h ali ne preko toga. Sad flex 2 ubijem za ispod 4h (isto tako oko 4h S6, P8, Note 4). A nema sanse da ima slabiju bateriju od V10.
Hocu samo da kazem koliko je realno to kacanje sot slika. I sam to radim, ali nije realno. Pun xda slika v10 sa 3h sot. ALi isto tako i sa 5h sot.
Ja ti majke mi kažem da ima bateriju u najmanju ruku kao g4 sa MM i nemam razlog da pričam drugačije - možda je bolje optimizovan nemam pojma možda zato što je još na LL ali opet kažem možda čak i za nijansu bolja nego na g4 - videćemo kad stigne MM*** drug je uzeo taj v10 preko mreze i kuka na bateriju. Presao je sa S5-ce. Ne moze dan da mu izgura. Baterija kao na G4 ista, plus veci ekran. Nema teoretkse sanse da ima neke razlike izmedju G4 i v10 u trjanju. Al`ajd, bitno je da si ti zadovoljan. Ja ga nisam htio upravo zbog baterije, jer mi je cak i par ljudi odavde sa foruma ukazalo na slabu bateriju. Plus sto sam citao tonu komentara po netu i na xda i svi kukaju na bateriju. Zato i kazem da to kacenje sot slika nije uopste realan pokazatelj.
Na v10 je 5.1.1 a na g4 sam imao i LL i MMOKi cek, nisam pratio G4 sa MM. A planiram da uzmem sebi V10, pa da znam sta da ocekujem od bat?
Sad imam Flex 2 sa 3000mAh i ne mogu da prebacim 4h. Koliko G4 baca sa mm?
I da dodam da kvalitet izrade isto ne može da se poredi ni sa g4 ni sa flex 2Pocela mu je padati cijena kod nas, sa 600e na 460e vec. Kontam da ce to ubrzo jos ici dole, pa se mozda ponovim![]()
Meni sasvim dovoljno a i stignem ovo drugo [emoji1] [emoji1] [emoji1]Vi kojima je malo 4-5 sati dnevno treba na nađete neki posao u životu ili nešto da karate...
Mislim da ti niko ovde druze ne moze tacno reci sta da ocekujes od baterije posto imas neki specifican nacin koriscenja telefona...realno svaki sot koji si napravio, ja ili drugi izvlacimo po pola sata do sat vise na telefonima koje si nabrojao. Realno ti i saruman ste mi najbolji...ti nekako najbrze sprzis bateriju od ljudi na forumu, on najsporijeOKi cek, nisam pratio G4 sa MM. A planiram da uzmem sebi V10, pa da znam sta da ocekujem od bat?
Sad imam Flex 2 sa 3000mAh i ne mogu da prebacim 4h. Koliko G4 baca sa mm?
edit - moguce da je do optimizacije. I sa Flex 2 svi kazu da imaju 4-5 sati, a ja nema sanse da prebacim 4sot. I sa Note 4 su svi imali 5-6h, ja ne vise od 4![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari