Šta je novo?

LG V10

Pa sta bolje, vidis da ima jos 26% baterije!?!
De bre nadjite neku zajednicku tacku za shotove (tipa 5% baterije) pa da znamo na cemu smo ;)

Evo ti od juče-nema tu puno razlike samo zavisi ko kako koristi telefon uploadfromtaptalk1456058253331.jpg

Pa sta bolje, vidis da ima jos 26% baterije!?!
De bre nadjite neku zajednicku tacku za shotove (tipa 5% baterije) pa da znamo na cemu smo ;)
Evo 5%
de0491116ac4f028ccf53bb75389e2f9.jpg

Posle zvanicnog predstavljanja G5 sada jos vise gotivim ovaj V10 iako ima losiji soc i verovatno bar 20% slabiju autonomiju :)

LG-V10-01.jpg

Posle zvanicnog predstavljanja G5 sada jos vise gotivim ovaj V10 iako ima losiji soc i verovatno bar 20% slabiju autonomiju :)

LG-V10-01.jpg
Ja znam da ga sigurno neću menjati a autonomija će na g5 biti verovatno ista kao na v10
Plus što su izbacili neke stvari

Koliko ce realno biti bolja kamera na G5, osim onog sirokougaonog slikanja? Ne bih rekao nesto drastično...
Kad gledam ove slike V10 imam osecaj da je on naslednik G5, nenad****v dizajn!

Pa ne moze tu da bude mnogo poboljsanja jer nije mnogo vremena proslo od predstavljanja V10. A i svaki model se uvek po malo unapredjuje, nikad drasticno.
Doduse, nekad ga i unazade[emoji1]

Kakva mu je izrada, posebno mislim na leđa?
Jako mi se sviđa telefon od nazad. Još da su slično napravili i G5...

Pa ne ostavim ga upaljenim samo da bi nabio SOT-nesto stalno radim i čačkam
Jedino ako igraš igrice a ja to ne radim u tom slučaju bi bio manji SOT
S6 bateriju nemoj ni u ludilu da poredis sa ovom

[YOUTUBE]AP5O5kZrkKc[/YOUTUBE] [YOUTUBE]uCgYnoIN9BM[/YOUTUBE]

Meni ova gumirana plastika bolja i od metala i stakla (+ je izdrživa i praktična):)

Poslednja izmena:
1a40568b2af759421649c404530cda87.jpg
Ja igram i po koju igricu

Poslednja izmena:
Super je 5h...ja cekam da vidim za jedno mesec-dva kakva ce situacija da bude.

Pa ne ostavim ga upaljenim samo da bi nabio SOT-nesto stalno radim i čačkam
Jedino ako igraš igrice a ja to ne radim u tom slučaju bi bio manji SOT
S6 bateriju nemoj ni u ludilu da poredis sa ovom

Igrice nemam ni jednu. wi fi i mobile data ukljuceni, signal ne bas sjajan uvijek, 2x gmail, viber, whatsapp, youtube, prognoza, tapatalk, surf. Ne postoji tel koji mi je prebacio 4:30 min. Z3 mi je bacao oko 5h ali ne preko toga. Sad flex 2 ubijem za ispod 4h (isto tako oko 4h S6, P8, Note 4). A nema sanse da ima slabiju bateriju od V10.
Hocu samo da kazem koliko je realno to kacanje sot slika. I sam to radim, ali nije realno. Pun xda slika v10 sa 3h sot. ALi isto tako i sa 5h sot.

Igrice nemam ni jednu. wi fi i mobile data ukljuceni, signal ne bas sjajan uvijek, 2x gmail, viber, whatsapp, youtube, prognoza, tapatalk, surf. Ne postoji tel koji mi je prebacio 4:30 min. Z3 mi je bacao oko 5h ali ne preko toga. Sad flex 2 ubijem za ispod 4h (isto tako oko 4h S6, P8, Note 4). A nema sanse da ima slabiju bateriju od V10.
Hocu samo da kazem koliko je realno to kacanje sot slika. I sam to radim, ali nije realno. Pun xda slika v10 sa 3h sot. ALi isto tako i sa 5h sot.
Isto imam i koristim sve sem what's appa ali zato meridijan kladionica ceo dan i flash score stalno uključeni [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Oročavam na neodređeno vreme svaki dan po neki dinar [emoji1] [emoji1]
I opet ti kažem ne može sa S6 ni sa S6 edge da se poredi baterija i to mogu da tvrdim zato što sam ih koristio po par meseci
I da dodam imam dnevno bar 2 sata razgovora nekad i 3

Poslednja izmena:
*** drug je uzeo taj v10 preko mreze i kuka na bateriju. Presao je sa S5-ce. Ne moze dan da mu izgura. Baterija kao na G4 ista, plus veci ekran. Nema teoretkse sanse da ima neke razlike izmedju G4 i v10 u trjanju. Al`ajd, bitno je da si ti zadovoljan. Ja ga nisam htio upravo zbog baterije, jer mi je cak i par ljudi odavde sa foruma ukazalo na slabu bateriju. Plus sto sam citao tonu komentara po netu i na xda i svi kukaju na bateriju. Zato i kazem da to kacenje sot slika nije uopste realan pokazatelj.
Znam da je jedan bas opsirnije pisao o tome kako dobije 5h, ali on drzi osvjetljenje na 20%.

Poslednja izmena:
*** drug je uzeo taj v10 preko mreze i kuka na bateriju. Presao je sa S5-ce. Ne moze dan da mu izgura. Baterija kao na G4 ista, plus veci ekran. Nema teoretkse sanse da ima neke razlike izmedju G4 i v10 u trjanju. Al`ajd, bitno je da si ti zadovoljan. Ja ga nisam htio upravo zbog baterije, jer mi je cak i par ljudi odavde sa foruma ukazalo na slabu bateriju. Plus sto sam citao tonu komentara po netu i na xda i svi kukaju na bateriju. Zato i kazem da to kacenje sot slika nije uopste realan pokazatelj.
Ja ti majke mi kažem da ima bateriju u najmanju ruku kao g4 sa MM i nemam razlog da pričam drugačije - možda je bolje optimizovan nemam pojma možda zato što je još na LL ali opet kažem možda čak i za nijansu bolja nego na g4 - videćemo kad stigne MM

OKi cek, nisam pratio G4 sa MM. A planiram da uzmem sebi V10, pa da znam sta da ocekujem od bat?
Sad imam Flex 2 sa 3000mAh i ne mogu da prebacim 4h. Koliko G4 baca sa mm?

edit - moguce da je do optimizacije. I sa Flex 2 svi kazu da imaju 4-5 sati, a ja nema sanse da prebacim 4sot. I sa Note 4 su svi imali 5-6h, ja ne vise od 4 :)

Poslednja izmena:
OKi cek, nisam pratio G4 sa MM. A planiram da uzmem sebi V10, pa da znam sta da ocekujem od bat?
Na v10 je 5.1.1 a na g4 sam imao i LL i MM
G4 sa MM je bolji sa baterijom od LL a na v10 guram isto kao na g4 sa MM ako ne i više
Mislim da nećeš pogrešiti ako uzmeš i još treba da mu legne MM i biće još bolje sigurno

Pocela mu je padati cijena kod nas, sa 600e na 460e vec. Kontam da ce to ubrzo jos ici dole, pa se mozda ponovim :)

Meni posle mjesec jedva da je mogao 4h nagurati. Al zati punjac puni kao lud. Vidno brze nego samsungov fast charge. Tako da, 15 min na punjac i mora dan izgurati ;)

pa slicno mi je tako sa Flex 2. Nema sanse 4h da prebaci ali zato puni kao lud :) :)
Sve u svemu, super fon, samo da mu cijena jos malo ode dole. Zaista u ruci djeluje kao terminator.

Vi kojima je malo 4-5 sati dnevno treba na nađete neki posao u životu ili nešto da karate...

edit - moguce da je do optimizacije. I sa Flex 2 svi kazu da imaju 4-5 sati, a ja nema sanse da prebacim 4sot. I sa Note 4 su svi imali 5-6h, ja ne vise od 4 :)
Mislim da ti niko ovde druze ne moze tacno reci sta da ocekujes od baterije posto imas neki specifican nacin koriscenja telefona...realno svaki sot koji si napravio, ja ili drugi izvlacimo po pola sata do sat vise na telefonima koje si nabrojao. Realno ti i saruman ste mi najbolji...ti nekako najbrze sprzis bateriju od ljudi na forumu, on najsporije ;)

Ovde mu je plus sto moze da je zameni za drugu ako je sprzi

Vrh Dno