Šta je novo?

LG V10

Gotovo sam siguran da mora. Al ne kosta te da probas prvo sa free verzijom pa ako ne ide platis za pro (odlican je to program i valja ga imati u kolekciji). Nisam ispratio jel imas mm na v10...mozda ti ni taj sa g3 nece raditi ako nije optimizovan za isti :(
Nemam opciju da kupim pro
Inače v10 je na 5.1.1 a zenin g3 je isto na lollipopu
Evo sad sam skinuo od komšije app sa g4 i neće

Poslednja izmena:
Kako ste poceli, jos cete da me naterate da prodam n4 i uzmem v10 :)
Jos obzirom da chrome koristim redovno ni to mi nije nedostatak.

Kako ste poceli, jos cete da me naterate da prodam n4 i uzmem v10 :)
Jos obzirom da chrome koristim redovno ni to mi nije nedostatak.
Nećeš se pokajati - doduše nisam koristio n4 ali jesam S6 i S6 edge i nijedan se ne može porediti sa ovim

Telefon, kao da nema 192 gr. Bas je lagan. Jos nisam nasao svrhu ovog drugog ekrana, al ajde

Telefon, kao da nema 192 gr. Bas je lagan. Jos nisam nasao svrhu ovog drugog ekrana, al ajde
Ja baš koristim drugi ekran
Evo baterija od danas
Jel i kod tebe na malom ekranu kada gledaš sa strane u levom uglu malo svetlije? uploadfromtaptalk1455996343908.jpg

Poslednja izmena:
Gde si nasao u telefonu g4. Internet ikonicu, trazim i ne mogu da nadjem. Da probam

Još nema potrebe - Apus mi je rešio problem browsera

Odlicno.Jesi bio na 3G ili 2G mrezi,samo wifi ili?
Inace kazu da baterija na V10 traje duze od G4 iako je istog kapaciteta a i da V10 ima veci ekran.

Dejane,gde je bolje regulisana automatika oko osvetljenja ekrana,na V10 ili na G4?

Dejane,gde je bolje regulisana automatika oko osvetljenja ekrana,na V10 ili na G4?
Automatsko osvetljenje ne koristim ni na jednom telefonu - stalno je na 50 ili 60
A na v10 senzor reguliše mali displej automatski u zavisnosti od osvetljenja u ambijentu i ne može se ugasiti i regulisati ali lepo radi [emoji1]

Koja ti je verzija softvera? Kod mene je C
C isto
e6fe2977e09f3a82bab6e1dee05e1bba.jpg

Poslednja izmena:
Vrh Dno