HoćuČestitam, baci kraci review kad se izigras.
HvalaNeka te lepo služi makina...![]()
Hvala - baš mi odgovara veličina majke mi i super leži u ruciČestitam na kupovini. Baš dobro izgleda na slikama. Šeta što nije manji.
HvalaCestitke. Ja cekam da neko zaluta kod mene sa makinom![]()
Evo koliko je danas izdržao Pogledajte prilog 192999
Harakiri - dusu sam mu izvadio [emoji1]Sta si radio s njim kad ti je toliko izdrzao a ostalo ti jos 12 posto?Malo mi cudno to...
Nema potrebe da gasis wifi kad nisi konektovan. Troši zanemarljivo malo.kombinirano je, nekad zaboravim wifi uključit čak i kad sam doma..
Ovo je bilo prvo punjenje i vraćao sam neki backup i brdo app - videćemo posle par dana kakva je baterija ali sudeći po testovima ne zaostaje ni malo za g4Cek da malo aplikacuje "puste korenje"...i meni je n4 u startu pravio 5-6h sot, par nedelja kasnije jedva 4 prebacivao![]()
Kvalitet zvuka ne može da se poredi sa g4-signal je mnogo bolji čak i WiFi signal je bolji nego na g4^ kako ti se cini kvalitet zvuka u toku razgovora, prijem signala? Ima li onih gluposti da te sagovornik cuje kao iz bureta sa katranom kao sto se desava na nekim G2 primercima? Ako te ne mrzi pitaj nekoga kako te cuje
Za zvucnik sam nasao neki primer na YT, izgleda da zvuci dosta jako i dovoljno kvalitetno iako je mono.
Vidite ovo cudo za V10http://zerolemon.com/product/lg-v10-extended-battery-zerolemon-lg-v10-9000mah-tricell-extended-battery-soft-tpu-full-edge-protection-case-compatible-with-all-lg-v10-variants-180-days-zerolemon-warranty-guarantee-black/
Sve je super majke mi samo kao što kažeš za bateriju ali ako mi bude kao na g4 biću i na tom polju zadovoljanZnaci konacno LG koji je odradjen kako je bog rek'oSamo 3.5-4k mAh da ima bilo bi sjajno, hebes brzi soc i taj je odlican.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari