Šta je novo?

LG V10

Na koji stos je jeftiniji od G4? :)

Podosljivo, ne mogu vjerovati kako je smotan lik, stalno mu ispada mob a ipak je prezivio

Prodas ga za npr 330 ili 320 e i uzmeš ga u vipu uz nova 5 i još ti ostane neki dinar mada ja nisam tako
Mene je izašao 44000 a za moj sam dobio skoro 40000 i uzeo sam ženi nova 3
Inače je sim free i nije brendiran i madjar je pa verujem da neće biti dugo čekanja kada krene update
Ima fabričku foliju pa nema mučenja oko stavljanja druge

Poslednja izmena:
Čestitam na kupovini. Baš dobro izgleda na slikama. Šeta što nije manji.

Cestitke. Ja cekam da neko zaluta kod mene sa makinom ;)

Poslednja izmena:
Evo konačno i recke za V10. http://mob.hr/lg-v10-recenzija/

I video za one kojima se neda čitat :D

Nažalost kiša i užasno loše vrijeme su mi branili da izvedem ono što sam htio, ali sve u svemu, nije loše ispala. :)

[YOUTUBE]EAvxBIN2BRQ[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Evo poređenje sa g4
On je to svakako bolje uradio nego što bi ja [emoji1] [emoji1]

Kako da zadržim duže notifikaciju na secondary screen-u? Piše mi sta je samo neki sekund i onda samo stavi ikonicu - jel moze nekako da sr napravi da bude duze?

Mislim da nema regulacije za te obavijesti.. Mozda kad bi se nekim programom dalo to rjesit ko za HiFi DAC onaj program neki..

Ukoliko si vecinu vremena proveo na mobile data a ne na wifi, onda i nije tako lose...mada za heavu usage ne izlaziti iz kuce bez rezervne baterije/powerbanka.

kombinirano je, nekad zaboravim wifi uključit čak i kad sam doma..

Sta si radio s njim kad ti je toliko izdrzao a ostalo ti jos 12 posto?Malo mi cudno to...
Harakiri - dusu sam mu izvadio [emoji1]
Šta ti je čudno?
To je prvo punjenje - osvetljenje na 60 i kombinovan WiFi i mobile data

Poslednja izmena:
Cek da malo aplikacuje "puste korenje"...i meni je n4 u startu pravio 5-6h sot, par nedelja kasnije jedva 4 prebacivao :(

Cek da malo aplikacuje "puste korenje"...i meni je n4 u startu pravio 5-6h sot, par nedelja kasnije jedva 4 prebacivao :(
Ovo je bilo prvo punjenje i vraćao sam neki backup i brdo app - videćemo posle par dana kakva je baterija ali sudeći po testovima ne zaostaje ni malo za g4

Najbitnije da si ti zadovoljan u celoj prici...mada za te pare i ne mozes da budes ne zadovoljan ;) Jos samo da se malo omasove ti v10 sa operatera i da im padne cena na ~400e, bice to super kupovina kontam!

Uklonili su stock browser sada imam samo Chrome koji ne volim - jel ima negde da se skine app za browser za v10? Tražim ali nisam našao

^ kako ti se cini kvalitet zvuka u toku razgovora, prijem signala? Ima li onih gluposti da te sagovornik cuje kao iz bureta sa katranom kao sto se desava na nekim G2 primercima? Ako te ne mrzi pitaj nekoga kako te cuje

Za zvucnik sam nasao neki primer na YT, izgleda da zvuci dosta jako i dovoljno kvalitetno iako je mono.

Vidite ovo cudo za V10 :) http://zerolemon.com/product/lg-v10-extended-battery-zerolemon-lg-v10-9000mah-tricell-extended-battery-soft-tpu-full-edge-protection-case-compatible-with-all-lg-v10-variants-180-days-zerolemon-warranty-guarantee-black/

^ kako ti se cini kvalitet zvuka u toku razgovora, prijem signala? Ima li onih gluposti da te sagovornik cuje kao iz bureta sa katranom kao sto se desava na nekim G2 primercima? Ako te ne mrzi pitaj nekoga kako te cuje

Za zvucnik sam nasao neki primer na YT, izgleda da zvuci dosta jako i dovoljno kvalitetno iako je mono.

Vidite ovo cudo za V10 :) http://zerolemon.com/product/lg-v10-extended-battery-zerolemon-lg-v10-9000mah-tricell-extended-battery-soft-tpu-full-edge-protection-case-compatible-with-all-lg-v10-variants-180-days-zerolemon-warranty-guarantee-black/
Kvalitet zvuka ne može da se poredi sa g4-signal je mnogo bolji čak i WiFi signal je bolji nego na g4

Znaci konacno LG koji je odradjen kako je bog rek'o :) Samo 3.5-4k mAh da ima bilo bi sjajno, hebes brzi soc i taj je odlican.

Nazad
Vrh Dno