Šta je novo?

LG V10

Kupim ja od tebe kada ti dosadi za 300e, ipak je polovan...[emoji14] ;)

Ovo mi je idealna prilika :D
Tu su i cenovno, samo da ga malo razdrndaš :D

Ovo mi je idealna prilika :D
Tu su i cenovno, samo da ga malo razdrndaš :D
Haha koliko treba da ga urnisem da bi došlo na cenu note 4?[emoji1] [emoji1]
Bez zaje... telefon na papiru i na klipovima izgleda i ponasa se jako dobro - još samo da bude tako i kod mene

Poslednja izmena:
@Danilo lajsna na s6 je iste crne boje kad se oguli, samo da javim :D Vip prso s mozgom s cenama(u pozitivnom smislu), ali neka, tako i treba :D

Ne mogu slikati ne vidi se na slikama, pošto je sitno, ali golim okom se vidi jasno :D verovatno je i meni ovo od grip-a kad bolje pogledam

Jednom samsung za života dosta od mene/tebe ☺

uploadfromtaptalk1455791720061.jpg
Prvi utisak je vauu - jako lepo izgleda i super leži u ruci

Sjajno deluje! Nego taj materijal pozadi.. jel to klasicna plastika ili neka gumirana?

Odlicno :)
Kakav je osjecaj naspram g4? Softver, opip mobitela.
Ne mogu sad na brzinu ništa ali mnogo bolje deluje od g4
Meni odgovara što je malo teži ali zato ima super grip
Kvalitet razgovora je mnogo bolji - čistiji je zvuk i bolje me čuju
Došao je sa 5.1.1 pa ćemo videti kako se ponaša
Brzi punjač radi baš brzo [emoji1] [emoji1] [emoji1]

Poslednja izmena:
Ivice nerđajući čelik, a leđa plastika - gumirana i kvalitetna :

LG finished it off with a grippy texture that resembles a handgun handle, giving it a practical purpose (secure grip) at the cost of an unsophisticated look. Looks are superficial, though, for the back panel and the bottom display bezel are treated with Dura Skin, a material that's soft to the touch, yet highly resistant to nicks and scratches. With this combination of tweaked-up plastic and metal, the LG V10 passed a MET Laboratories' test, which involved repeated drops from a height of 48 inches, with a "MIL-STD-810G Transit Drop" compliance for shock. In other words, this is a tough smartphone that doesn't look like a Caterpillar handset!

Javljaj utiske :)

Poslednja izmena:
Fingerprint senzor radi u milisekundi i aparat se uopšte ne greje prilikom Quick charge

Vrh Dno