Malo je kume [emoji1] [emoji1]Kupim ja od tebe kada ti dosadi za 300e, ipak je polovan...[emoji14]![]()
Pa i vreme ti je [emoji1] [emoji1]Menjam note 4 za v10![]()
Haha koliko treba da ga urnisem da bi došlo na cenu note 4?[emoji1] [emoji1]Ovo mi je idealna prilika
Tu su i cenovno, samo da ga malo razdrndaš![]()
Da mi ispadne par puta i to je to [emoji1] [emoji1]Pa ne mnogo!
Lajsnu tu od čelika i to je to![]()
Ajde da te dobro sluzi i da se ne kvari i da bude recenzijaProdaj dok nije [emoji1] [emoji1]
Hvala - Neće biti neka stručna ali neko poređenje će svakako biti[emoji1]Ajde da te dobro sluzi i da se ne kvari i da bude recenzija)
@Danilo lajsna na s6 je iste crne boje kad se oguli, samo da javimVip prso s mozgom s cenama(u pozitivnom smislu), ali neka, tako i treba
![]()
Gumirana i ne klizi uopšte - ja sam oduševljen izradomSjajno deluje! Nego taj materijal pozadi.. jel to klasicna plastika ili neka gumirana?
Ne mogu sad na brzinu ništa ali mnogo bolje deluje od g4Odlicno
Kakav je osjecaj naspram g4? Softver, opip mobitela.
LG finished it off with a grippy texture that resembles a handgun handle, giving it a practical purpose (secure grip) at the cost of an unsophisticated look. Looks are superficial, though, for the back panel and the bottom display bezel are treated with Dura Skin, a material that's soft to the touch, yet highly resistant to nicks and scratches. With this combination of tweaked-up plastic and metal, the LG V10 passed a MET Laboratories' test, which involved repeated drops from a height of 48 inches, with a "MIL-STD-810G Transit Drop" compliance for shock. In other words, this is a tough smartphone that doesn't look like a Caterpillar handset!
Neće [emoji1]da al sta ce ti ostecen mobitel, kad padne "pao je"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari