Malo je kume [emoji1] [emoji1]Kupim ja od tebe kada ti dosadi za 300e, ipak je polovan...[emoji14] 😉
Pa i vreme ti je [emoji1] [emoji1]Menjam note 4 za v10 🙂
Haha koliko treba da ga urnisem da bi došlo na cenu note 4?[emoji1] [emoji1]Ovo mi je idealna prilika 😀
Tu su i cenovno, samo da ga malo razdrndaš 😀
Da mi ispadne par puta i to je to [emoji1] [emoji1]Pa ne mnogo!
Lajsnu tu od čelika i to je to 🙂
Ajde da te dobro sluzi i da se ne kvari i da bude recenzija 🙂)Prodaj dok nije [emoji1] [emoji1]
Hvala - Neće biti neka stručna ali neko poređenje će svakako biti[emoji1]Ajde da te dobro sluzi i da se ne kvari i da bude recenzija 🙂)
@Danilo lajsna na s6 je iste crne boje kad se oguli, samo da javim 😀 Vip prso s mozgom s cenama(u pozitivnom smislu), ali neka, tako i treba 😀
Gumirana i ne klizi uopšte - ja sam oduševljen izradomSjajno deluje! Nego taj materijal pozadi.. jel to klasicna plastika ili neka gumirana?
Ne mogu sad na brzinu ništa ali mnogo bolje deluje od g4Odlicno 🙂
Kakav je osjecaj naspram g4? Softver, opip mobitela.
LG finished it off with a grippy texture that resembles a handgun handle, giving it a practical purpose (secure grip) at the cost of an unsophisticated look. Looks are superficial, though, for the back panel and the bottom display bezel are treated with Dura Skin, a material that's soft to the touch, yet highly resistant to nicks and scratches. With this combination of tweaked-up plastic and metal, the LG V10 passed a MET Laboratories' test, which involved repeated drops from a height of 48 inches, with a "MIL-STD-810G Transit Drop" compliance for shock. In other words, this is a tough smartphone that doesn't look like a Caterpillar handset!
Neće [emoji1]🙂 da al sta ce ti ostecen mobitel, kad padne "pao je"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari