Šta je novo?

LG V10

Uspešno sam poručio v10 - samo ovi neradni dani.... Očekujem ga u petak

Oko 270 e uz paket
32000 din na 12 rata pa preracunaj [emoji1]
Mogao sam i sa druge strane da ga nabavim ali sam namerno zbog garancije uzeo u vipu pošto cu ga verovatno ubrzo prodati (kad bude g5) a i zato što mi zena kuka kako nikad nema kredita pa njoj da dam karticu

Poslednja izmena:
Gledao malo poređenje sa g4, nije nešto mnogo bolji, samo bolja izrada i to je to...

Prednosti su mu 4 giga rama, fingerprint senzor i taj mali displej koji je koliko sam video dosta funkcionalan, kamera mislim da je bolja i naravno izrada ostalo je sve manje vise isto - valjda ima i Quick charge - videćemo kad stigne [emoji1] [emoji1]

Poslednja izmena:
Hoću čim stigne ali mislim da neće pre četvrtka ili petka pošto su ponedeljak i utorak neradni dani

Prednosti su mu 4 giga rama, fingerprint senzor i taj mali displej koji je koliko sam video dosta funkcionalan, kamera mislim da je bolja i naravno izrada ostalo je sve manje vise isto - valjda ima i Quick charge - videćemo kad stigne [emoji1] [emoji1]

I najbolji DAC koji moze da se nadje u nekom telefonu. Ali koliko sam video V10 nema pojacalo kao MX5 Pro sto u slucaju koriscenja bubica nije nikakva mana ali ko ima zahtevne vece slusalice MX5 Pro je i dalje najbolji izbor.

Poslednja izmena:
I najbolji DAC koji moze da se nadje u nekom telefonu. Ali koliko sam video V10 nema pojacalo kao MX5 Pro sto u slucaju koriscenja bubica nije nikakva mana ali ko ima zahtevne vece slusalice MX5 Pro je i dalje najbolji izbor.
Bubice ne koristim uopšte tako da mi to nije prednost [emoji1] [emoji1] [emoji1]

E do tog tvog na avataru :)
Ti si prvi čovek koji je video G5 ...

Otkud znam, jeste bolji telefon ali ne dovoljno da bih otvorio buđelar... :) Ako staviš otisak za otključavanje svaki put kada hoćeš da upališ telefon moraš da ga podižeš sa stola ili da staviš patern. Ima prednosti kada je senzor za otisak napred. Ovo ostalo, soc isti kao na g4, kamera skoro ista, u ovom testu 1g ram extra mu i ne znači nešto. Baterija malo slabija. Ipak će se veća razlika osetiti sa g5 i s7... U svakom slučaju neka te lepo služi... :)

Poslednja izmena:
U svakom slučaju neće biti dugo kod mene [emoji1] [emoji1] [emoji1] ali morao sam da probam - u stvari još nije ni stigao pa ćemo kad stigne o utiscima
Ali moraš priznati da mnogo dobro izgleda

Poslednja izmena:
Izgleda baš dobro. Najbolja kombinacija materijala, po mom ukusu. Plastika i metalna lajsna... :)

Jbm ti praznike sad ne mogu da docekam [emoji1]

Ovo u vip-u dekuje nekako najbolje, 360e za keš uz pretplatu od 1700din. Jeftiniji je od g4, koji nonsense...

Ma kakvi, obavežeš se na 2 godine ...
MTS godinu dana i 50% popusta i telefon sa oglasa najbolja kombinacija :)

Meni je odgovaralo na 2 godine - da skinem ženu sa vrata za kredit [emoji1] [emoji1]

Sta fali obavezivanju na dve god? U ovom slucaju i nije bolje ako uzmes da tel moze za 520 da se proda recimo.

Mislim da je ovo sasvim solidna ponuda u vipu gledajući neke ranije flagshipove i cene

Realno korektna cena skroz,jos korektnija ako se "zna" da ce g5 biti duplo skuplji uz paket od ovoga sto traze za v10

Nije mi jasno zašto su dali samo online porucivanje

Odlična ponuda stvarno. Kako znaju da nabiju cene. Uglavnom je vip najpovoljniji sa telefonima... Ja sam još uvek na pripejdu. Raskinuo ugovor pre 3 godine kada je bilo ono poskupljenje i nikako da potpišem negde ugovor. Tako da ladno mogu da prodam g4 i za skoro iste pare da uzmem v10, ali nešto mi se ne bakće...

Vrh Dno