Šta je novo?

LG V10

Samo neka oni nastave sa tom V serijom tj neka izbace jos bolji V11 sa S820 i vecom baterijom i takav fon bi sigurno bio bolji od G5 ali ocigledno im nije u interesu da V serija malo masovnije zazivi, na kraju bitno je da dodje do vipa i mts-a (zbog sto nizih cena) :)

Samo neka oni nastave sa tom V serijom tj neka izbace jos bolji V11 sa S820 i vecom baterijom i takav fon bi sigurno bio bolji od G5 ali ocigledno im nije u interesu da V serija malo masovnije zazivi, na kraju bitno je da dodje do vipa i mts-a (zbog sto nizih cena) :)
I sa 808 radi lepo nema ni L od laga

Ma da, bitno je da je UI ispeglan, onda moze da bude i SD800 ''ispod haube''.

Nema sta da se polemise, super je fon a dizajn i izrada unikatni, posebno u ovo vreme kada sve vise proizvodjaca 'oce da im telefoni lice na samsung/iphone a u stvari ispadaju smesni.

Sad se ceka hunder, da odradi testiranje kamere i rucnih podesavanja kamkordera ;)

uploadfromtaptalk1455903240354.jpg
Ma ne valja ništa [emoji1]

Poslednja izmena:
Jesi li stiklirao da prikaze kesirane procese? Koji je uptime?

Evo sad jesam a kakav uptime može da bude kada sam ga dobio juče? uploadfromtaptalk1455903824280.jpg
Doduše greenify radi svoje

Poslednja izmena:
Evo sad sam popalio jedno 20 app koje inače koristim uploadfromtaptalk1455904237463.jpg

Nisam video kada si ga uzeo. Ajde posle 5-6 dana (ako ne restartujes) daj opet SS.

Ima da opadne garant na oko 300/400 mb kao na Z2.

Najvise me zanima na koliko ce sistem da ode. Na Z2 ode na 1.9/2 GB.

Bez obzira - ima 4 giga rama pa mu neće smetati

Evo kako izgleda posle 600 h up time pa ti proceni :)
uploadfromtaptalk1455916336861.jpg

To je used, sa sve aplikacijama... Okači onaj ekran pre toga, running, bolje u Z2 temu doduše

Sinoć pukao samo na liverpul p/k 2 :) Ne mogu jadnici ništa da ubodu :)

Ja večeras na bordou [emoji1] [emoji1]
Evo baterije od jutros
uploadfromtaptalk1455917876857.jpguploadfromtaptalk1455917882536.jpg

Ima li negde stock browser app za v10? Čitam da negde nema a negde ima instaliran
Kako da stavim stock browser izluđuje me ovaj chrome?

Settings, about phone, update center, app updates.. Probaj tamo

Titanium backup, izvuci sa drugog tel i ubaci...ili vidi da li ima na mobilism.org npr samo app da se skine pa instaliraj.

Titanium backup, izvuci sa drugog tel i ubaci...ili vidi da li ima na mobilism.org npr samo app da se skine pa instaliraj.
Neki lik je kacio na xda app ali nisam uspeo da instaliram kao i još neki
Probaću sa g3 da izvučem - jel mora titanium pro?

Poslednja izmena:
Gotovo sam siguran da mora. Al ne kosta te da probas prvo sa free verzijom pa ako ne ide platis za pro (odlican je to program i valja ga imati u kolekciji). Nisam ispratio jel imas mm na v10...mozda ti ni taj sa g3 nece raditi ako nije optimizovan za isti :(

Vrh Dno