Settings, picture, advanced settings, clarity i skroluj skoz dole TruMotion stavis na off.Ja kod mene ne mogu naći to pa da ga ubijem
Settings, picture, advanced settings, clarity i skroluj skoz dole TruMotion stavis na off.Ja kod mene ne mogu naći to pa da ga ubijem
Kos mene nema to.Settings, picture, advanced settings, clarity i skroluj skoz dole TruMotion stavis na off.
Udji u clarity opciju pa skroz na kraju. I moras to uraditi za svaki input ili aplikaciju preko koje gledas.Jos mene nema to.
što đubre, najbolji mogući daljinacIma li neko neku ideju sta da radim sa ovim djubretom? MR21 je model i dosao je uz C1....Pogledajte prilog 466212
Edit: Narucio sam drugi na Aliju za 10e....
što đubre, najbolji mogući daljinac
All competing TVs were 65 inches in screen size, and were calibrated in SDR and HDR modes to the common standards used within the film and broadcast industry, perceptually matched to a Sony BVM-HX3110 dual-layer LCD mastering monitor capable of reaching a peak brightness of 4000 nits.
All the TVs were masked, so the 9 video professional & enthusiast judges didn't know which TV was which when scoring different picture attributes.
The judges were (in alphabetical order by surname):
1. Pawel Brodzinski, TV enthusiast
2. Audun Hage, TV reviewer & editor at Lyd & Bilde magazine, Norway
3. Ian Lowe, ex-Dolby Vision Post Production
4. James Meredith, Technical Director & Co-Founder at Netvio
5. Julian Nelson, Head of Post Production & Co-Founder at Residence Pictures
6. Benjamin Taieb, AV reviewer & Youtube content creator from France
7. James Willmott, THX-certified enthusiast
8. Robert Walia, TV enthusiast
9. PQ engineer who prefers to remain anonymous
The results neither represent the opinions or views of individual judges, nor do they constitute the endorsement of any particular TV brand, since the judges didn’t even know which TV was which throughout the voting process.
Nema Tidala. Bio je kratko dostupan za određene modele od recimo 2019.-2021. , tako nešto. Ja sam ga instalirao preko Kodija ali je baš cimanje i nije ni približno istiNigde ne nalazim na problem da ljudi nemaju Tidal app na LG storeu, međutim meni se uopšte ne pojavljuje. Da li je moguće da je region locked, ili je nešto drugo u pitanju?
Nema, trebalo bi da je store isti. Imam 2024. oled i nema, i ja trazio.Nema Tidala. Bio je kratko dostupan za određene modele od recimo 2019.-2021. , tako nešto. Ja sam ga instalirao preko Kodija ali je baš cimanje i nije ni približno isti
Interfejs, ali sam zaboravio da produžim dev mode pa mi se izbrisao. Mislim da ga ima na nekim Oled modelima, a možda i ne.
Ima.Da li LG OLED42C41LA ima dvbt2
Prepakovani C3 sa 144hz umesto 120hz, nesto neprimetno svetliji i to je otprilike to.Šta mislite o LG OLED42C41LA
OLED Evo je samo LG marketing. Svi LG OLED televizori imaju WOLED panele.Sta je "OLED evo" a kakvi su to "OLED" LG televizori (ekrani)?
Koji su bolji, kakve mane imaju i zasto uzeti jedan a ne onaj drugi?
Jedno je veci krs od drugog.U cemu je razlika izmedju NanoCell i QNED LG televizora?
Ne vredi uzimati LG u budzet kategoriji.Vredi li platiti vise QNED i zasto?
QNED bi trebalo da je dosta bolji od NanoCell- u pogledu osvetljrnosti i crne boje, ipak je u pitanju superiornija tehnologija.U cemu je razlika izmedju NanoCell i QNED LG televizora?
Vredi li platiti vise QNED i zasto?
Odavno nema burn in-a, o tome ne treba ni da razmišljaš, nije ovo 2005. godinaDa li je burnin zastita bolje urađena na C4 od one na C3?
Da li se vide, vise osete poboljšanja na novijim modelima OLED televizora u pogledu burnin?
G4 svaka preporuka, nenormalno dobar. Ja sam se brinuo za brightness, ispao mnooogo svetliji od mog 6 godina starog led nanocell LG-a. Contrast bode oci 😁Imate li neku preporuku pored G4 65"?
Uzeo bih na kp.
Ima li nesto bolje u tom rangu?
Nisam pratio televizore uopste a doslo je vreme da kupim novi pa bih uzeo nesto sto bolje.
Ima.
Prepakovani C3 sa 144hz umesto 120hz, nesto neprimetno svetliji i to je otprilike to.
Odlican TV, ja koristim C3 42'' kao monitor vec dugo i nemam nekih zamerki.
OLED Evo je samo LG marketing. Svi LG OLED televizori imaju WOLED panele.
G3 i G4 imaju MLA tehnologiju koja dosta pojacava svetlinu samog TVa pa je tu i najveca razlika.
C serija je maltene ista od C1, svaka naredna je nesto svetlija a razlilku bi verovatno primetio tek kad bi stavio jedan pored drugog.
Jedno je veci krs od drugog.
Ne vredi uzimati LG u budzet kategoriji.
Pojavljuje se generalno na svim videima. Ja sam snimio konretno na ovom ali na bilo cemu sto pustim na tv se povremeno pojavljuje treperenje koje najvise primecujem na nekim zgradama ali i dok gledam npr. utakmicu kada je igrac u prvom planu oko njega se desava da treperi silueta itd.To na braniku samo? ne vidim da se desava na drugim delovima ekrana, meni deluje kao greska algoritma za smooth/cinema motion. Imas jos negde? Pusti isti video i vidi jel se desava samo tu ili inace jos negde.
Ma videces, u jako svetloj sobi ti je dovoljno 70-75 posto brightness, i isključi eco mod da nemaš taj eco dimming.@zegi69
Hvala na infu iz prve ruke. Dnevna soba je jako osvetljena jer je stan trostran pa mi je bitno i osvetljenje da ne moram da navlacim roletne. Do pre par dana sam imao sony braviu staru 15 godina tako da ce G4 biti ogroman apgrejd![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari