Šta je novo?

LG Televizori

Nisam probao Stremio konkretno, ali lg nije updateovao mkv container godinama tako da pušta Dolby Vision 5 i 8 samo u mp4 ts i m2ts containerima. I Jellyfin je više alternativa Plexu i baš ga preporučujem za LG televizore. Meni su jedno vreme radili zajedno Jellyfin zbog C2 i Plex za sve ostalo, ali već par meseci radi samo Jellyfin. Moji koriste TCL C805 i nisu primetili nikakvu razliku u odnosu na Plex, dok meni na LG C2 i Lenovo tabletu funckioniše neuporedivo bolje od Plexa.

Kodi bi trebalo da pušta DV/mkv, sad se bakćem da instaliram pa javljam - problem je što je on dostupan samo preko dev modea, pa ću videti da li mi tu traži neke dodatne papazjanije :D

KODI na LG-ju kod mene radi odlično. Čak je počeo da mi pušta Dolbi Vision fajlove iako sam tv nema podršku za njih uredno mi izlazi obaveštenje u uglu TV-a ( ne HDR nego baš Dolby Vision). E sad pošto sam panel nije u stanju da lepo reprodukuje ni HDR ni Dolby Vision uvek biram SDR.
I mora posle svakih 999 sati da se uradi refreš (produžetak) inače sve aplikacije instalirane iz Homebrew app store- a nestaju. Dva puta mi se desilo. Mislim da postoji neki način da se to namesti da se automatski obnavlja, ali nisam prčkao kako.

Da li Kodi na LG-iju ima neko ograničenje?

Poslednja izmena:
Da li Kodi na LG-iju ima neko ograničenje?
Kodi koristim samo za streaming tako da nisam primetio da se išta razlikuje od onog na androidu. Jedino što fentastic skin zna da uspori nekad i pukne, pa ga sledeći put nisam ni instalirao. Addonovi za filmove i serije rade super u kombinaciji sa RD nalogom, tv kanali isto. E sad ne znam kako bi radio npr. Elementum tj. streaming torrenata. I još jedna dobra stvar,pored Kodija,je što se aktiviranjem dev moda može iz Homebrew storea instalitrati i You Tube bez reklama ( prethodno se mora obrisati postojeća You tube aplikacija).

Nazad
Vrh Dno