Šta je novo?

LG Televizori

Mora ti sound synnc biti uključen, i onda radi sve kako treba
Menjaj kabl
I kod mene sve radi, uključuje se kada i tv, isključuje kada i tv

Rešio sam....nije bilo do kabla....Osim soundbara imam priključen i Zappitti plejer u treći HDMI na TV-u.... Kada njega isključim sve radi kako treba.... Onda sam isključio HDMI CEC na plejeru i sada je sve kako treba,,, Ali, kod mene je LG sound Sync i dalje off....što mi nije bitno.....sada samo da rešim google home :)

Sta mislite o ovoj novoj b4 oled seriji. Vidim da je po karakteristikama slična c2 modelu, ali za cenu 55 može da se uzme 65b4 🙃. Opasno razmišljam da predjem sa c2 na njega.

Verujem da razliku ne bi primetio, osim u velicini (ako sad imas 55).
Ja cesto kod drugara gledam na B8 i ne vidim neku razliku u odnosu na moj C1 a trebala bi da bude mnogo veca nego c2 i b4

Mali of:
Pazario sam 43UR81 i svaki put kada ga upalim odmah ide na opcije koje ima kao smart TV.
ja želim da odmah bude na HDMI1 gde mi je prikačena kablovska.
Kako to da namestim?

Jeste imam 55, bas bi mi psovala 65ica 😄
Vidim podržava 2.1 hdmi sa svim opcijama, pošto imam konzolu. Opet moram pogledati uživo.

Ima li nek iskustva sa LG 75UR78003LK?

Da javim ovde možda nekome pomogne , prilikom kupovine C3 77 prošle godine za crni petak dobio apple tv+ 3 meseca besplatno .Juče prilikom apdejta sa webos23 na 24 izašla mi je nova ponuda da LG ponovo daje 3 meseca besplatno apple tv+ .Prvo sam pomislio da je samo za nove LG TV modele ali sam ipak pokušao instalirao Apple tv app,ulogovao se sa istim Apple ID i dobio kod i aktivirao besplatno još 3 meseca .Taman da obrnem zadnju sezonu Slow Horses u fullu 😀. Ne znam da li je ovo ponuda samo za Skandinaviju ali vidite ako vam ima u opcijama ova reklama .Piše da je aktuelna ponuda do 17/11.

@fain2daniel
Meni pre neki dan isto iskocio update na webos24 na c3, valja li cemu?

Ja sam juče apdejtovao C4, nemam pojma koja je verzija. Malo drugačije izgleda meni, nisam ništa drugo primetio. Da li je u ponudi Apple TV uopšte za Srbiju?

I meni je stigao webos24 sa chromecast-om ali nisam primetio ništa specijalno. Home screen je i dalje kancer.

Pa isključi ga

Ja sam juče apdejtovao C4, nemam pojma koja je verzija. Malo drugačije izgleda meni, nisam ništa drugo primetio. Da li je u ponudi Apple TV uopšte za Srbiju?
Ne ali ako prebacis region na Sloveniju imaces .

Gde može da se vidi lista tv koja će dobiti updejt,ja imam LG43ur78003lk i još nisam dobio updejt,tv je iz 23

Koliko znam,postoji neki rok od datuma kupovine,kada mora da se na sajtu registruje za jos 3 godine.Te 3 godine,su samo na panel,koliko se sećam.

Ne postoji takvo ograničenje.

Tačka broj 3,lepo kaze da postoji ograničenje.

Prilozi

• Screenshot_20241026_201118_Chrome.jpg
    Screenshot_20241026_201118_Chrome.jpg
    263.2 KB · Pregleda: 69
Mislio sam na panel.

ako je stvarno Gigatron uvoznik, onda nema produžene garancije

1000001979.png

Jednom prilikom, mi je je jedan od ovlašćenih LG prodavaca,rekao da oni moraju da plate tu produženu garanciju.
Nisam siguran, da je to apsolutno tačno,ali možda je tu problem oko Gigatrona,ako oni nisu na spisku za davanje produžene garancije.

@risa na sajtu Gigatron-a za taj model piše da ima 3 uvoznika. i ti baš ubodeš primerak od uvoznika koji nije na listi 🙁
1000001980.png

Ima li neko iskustva sa LG 75UR78003LK i generalno sa tom UR serijom? Kakvi su paneli ima li probijanja svetlosti kao kod jeftinijih proizvodjaca tipa tesla….

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno