Kako to, evo bas sam bacio pogled i iste cene kao pre mesec dva?Kod mađara su baš otišle gore cene za G3 i C3.
ili su nedostupni za poručivanje ili traže 400-500 evra više nakon provere trenutnih cena kod dobavljača.Kako to, evo bas sam bacio pogled i iste cene kao pre mesec dva?
Zašto WiFi? Poveži kablom, a ako iz bilo kog razloga ne možeš, obavezno WiFi na 5 GHz.Postovani,
interesuje me da li jos neko ima problema sa aplikacijama (EON, Max, YouTube... ) koje su instalirane na LG televizoru sa WebOS-om? Naime od pre par dana izuzetno sporo se ucitavaju aplikacije preko neta (WiFi konekcija). Sto se tice neta nema nikakvih problema (SBB 600/60 Mb/s) Javi "Error -137".
Unapred hvala na pomoci.
Postovani,Zašto WiFi? Poveži kablom, a ako iz bilo kog razloga ne možeš, obavezno WiFi na 5 GHz.
DAC preko optičkog kabla. o DAC može da se diskutuje u ovoj temiKako je najbolje da povezem analogno pojacalo (RCA cinc ulazi L/R).
forum.benchmark.rs
Da li ovo i dalje radi?Pazi sad. Ako neko do sad nije provalio najlaksi nacin za root-ovanje TV-a i instaliranje aplikacija van marketa:
Samo posetite link preko tv browsera i povucite klizac 🙂
![]()
RootMy.TV
RootMy.TV - Slide to root your LG webOS TV and install the webOS Homebrew Channelrootmy.tv
Automatski instalira market:
Home | webOS Homebrew
www.webosbrew.org
Od korisnih aplikacija ima:
YT bez reklama
Moonlight
Retroarch
Jellyfin
Provereno radi na C9, za ostale probajte i procitajte:
![]()
GitHub - RootMyTV/RootMyTV.github.io: RootMyTV is a user-friendly exploit for rooting/jailbreaking LG webOS smart TVs.
RootMyTV is a user-friendly exploit for rooting/jailbreaking LG webOS smart TVs. - RootMyTV/RootMyTV.github.iogithub.com
Sta mu se desilo?Posle 3 godine crko 55 CX, a nakon peripetija se servisom LG odobrio zamenu, tako da je stigao 55 C4 na njegovo mesto.
Pohvale za LG na kraju, inače užasno iskustvo sa servisom.
forum.benchmark.rs
forum.benchmark.rs
Nije me zanimalo jer nema gde da stane. Možda je trebalo odustati od OLED, uzeti nešto drugo, ali iznenadili su me ponudom i eto. Kao da sam kupio nov, videćemo da li će da crkne i C4.Jel si imao mogucnost da uzmes 65 ili vise inca?
Zavisi od razlike, cesto je mnogo bolje iz HU uzeti. Ja sam vise za rizik. Grubo C3 55" 880e u HU, kod nas 1350e.Eto zasto je nekad dobro platiti vise i imati "domacu" 5g garanciju nego ustedeti na KP (barem kad je TV u pitanju).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari