Šta je novo?

LG Optimus L9

A meni se baš tako dopada, šta znam. Nekako mi se čini da je tako zgodnije. Uskoro mi stiže još jedna, malo mi se izlomila plastika koja drži telefon, pa da se nađe.

Za $0.99? Hoću da kažem, za te pare bi se zezao sa sunđerom za sudove?

dokon covek se i za sundjere hvata :D

A na koju foru radi sa sundjerom? :D
Gledao sam neki klip ali mi nije jasno na koji nacin se prenosi elektricitet? :eek:

Pravljeni su sa nekim materijalom koji je provodnik

Sta kazete da ubacim ovo? Jel probao neko?
Dosadilo mi je vise da budem na JB i svako malo pocne da se gubi, sad mi je recimo u poslednja 2-3 dana baterija jako losa. Nikakve posebne app nisam instalirao ovih dana niti azurirao i mrzi me da proveravam do cega je. Ali sad bi vec da predjem na nesto bolje, ako je to ovo? Ne razumem se mnogo, nisam nikada imao custom rom ali mislim da bi trebalo da bude bolje ponasanje telefona nego trenutno.
Jel posle mogu vratiti ako se desi da mi zatreba garancija?

Ako te smara da čačkas stock telefon sa custom romom ces tek da se smoris :)

Da li postoji mogućnost da se pored one 4 standardne teme ubaci još neka tema, a da to ne bude sa drugim launcherom?

Ја сам на мој инсталирао неки модификовани cm 4.3.1 пошто ме је официјални са cm сајта зезао. Телефон просто лети сада. Ако те не мрзи мораш више ромова да испробаш, због багова.

Ја сам на мој инсталирао неки модификовани cm 4.3.1 пошто ме је официјални са cm сајта зезао. Телефон просто лети сада. Ако те не мрзи мораш више ромова да испробаш, због багова.

Jel bi mogao da nam ostavis link do tog ROM-a?

Ja sam okacio onaj jer sam prvo na njega naleteo, ali po komentarima se nisam odusevio pa cu da potrazim jos. Vidjao sam tih nekih 4.3 CM verzija.

Za minut sam omasio vreme editovanja :/

Ovo mi se cini kao dobro objasnjenje.
Iz tog objasnjenja samo jos da nadjem kako se radi ovo: Ensure that a Custom Recovery like Clockworkmod recovery or TWRP recovery is installed on your device which is required to flash CM 10.2 Custom ROM.
I poslednji update je od pre dva dana...

Odo dalje da ucim po netu posto nisam nikad ovo radio :D I zanima me koliko uopste traje ceo proces, da znam kada da radim? ;)

Edit:
Ovi nightly su neki experimentalni pa moze biti bagova sigurno. Poslednji stable je iz Jula jos :O
lord javi koji ti imas ;)

Poslednja izmena:
Hvala, ali cini mi se da link uvek update-uju sa najnovijim sa CM sajta tako da sam to skinuo.

Lavovsku borbu shvatanja i ubacivanja Custom ROM-a sam poceo pre neka 2 sata. Sada back-upujem stock ROM pa cu da ubacim custom ROM.
Posle otvaranja 50ak sajtova, resavanja problema na koje sam nailazio nekako sam se snasao.
Ako si tu zanima me pre ubacivanja ROM-a koji wipe da uradim?
Ako te nema, snacu se nekako :D

Edit:
Skontao sam to.
Sad imam problem sa status 7. Skinuo sam sigurno custom za p760 ali izgleda se ne pojavljuje ta greska samo kada neko pokusa da ubaci pogresam ROM.

Edit2: Sad sam i to resio ali sada mi je zaglavio pri prvom pokretanju na LG logo i pise SECURITY ERROR... Sad to pokusavam da resim, smorio sam se :/

Poslednja izmena:
Ово је све за п760, ја нисам имао никаквих проблема. Само прати упутства и нема фрке. Надам се да си рутовао телефон, откључао бутлоадер и инсталирао рикавери?

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da sam od silnih tabova kada sam radio bio zaboravio nesto oko bootloadera. Pretpostavljam da je ostao zakljucan i zato sam dobio Security Eror, upravo sam posle 3 sata pokusavanja uspeo da opametim LG recovery tool pa vracam na staro i ne znam da li cu sada opet pokusavati, magle mi se oci vise :D

Još jednom da pitam, postoji li još neka tema sem one 4 standardne, a da ne menjam launcher?

Ово је све за п760, ја нисам имао никаквих проблема. Само прати упутства и нема фрке. Надам се да си рутовао телефон, откључао бутлоадер и инсталирао рикавери?

Ja sam našao neku temu na xda sa programčetom kojim se sve to odradi.
Kako si ti rutovao i sve ostalo?

Zasto se na ovom telefonu fm radio lose cuje(bez basova i tiho), a music player odlicno!
Ne znam da li postoje neka podesavanja u vezi sa tim!

Ja sam našao neku temu na xda sa programčetom kojim se sve to odradi.
Kako si ti rutovao i sve ostalo?

Први пут сам одрадио ручно. После неког апдејта рут се наравно изгубио. Сада сам и ја са тим неким програмом средио.

kako da otkljucam bootloader kako da rootujem i kako da instaliram recovery...probao sam nesto sa xda ali bez uspeha!

Jedno glupo pitanje posto sam laik, ovako prekjuce mi stize preko mts prekoracenj zbog neta 1600 din , a imao sam tog dana jos 150 mb free neta na postpaid!

E sad mene interesuje LG L9 P768 sam uzeo dan pre toga kada samo prekoracio taj net, znaci sa njime sam bio na netu, a dva meseca ranije I mesec ranije sam koristio Samsung galaxy ace I enormno koristio net taj od 600mb free u paketu I nikad ga nisam potrosio!!

Moje pitanje je da skratim da li je moguce da moj L9 trosi dosta vise data podataka 3g mreze nego moj stari galaxy ace ! Posto su me ovi iz mts odrali taj dana, znaci taj dan sam imao 150mb free, pogledao sam drzavni posao jednu epizoid u hdu, jos par klipova u HDu, 4 numere downloadovao I bio na facebooku max 10 minuta, I dali je vamo to normalno da mi pojede odma 150 mb!! Znaci da li L9 trosi dosta mb tj vuce dosta mb kad je ukljucen 3g mts !

ako si gledao 5 HD klipova budi srećan što si samo toliko potrošio (mada državni posao nije pravi HD)

od decembra će biti neograničen net na mixnet paketima pa ne moraš da brineš

a imaš merač protoka u telefonu (settings pa data usage)

I dali je vamo to normalno da mi pojede odma 150 mb!! Znaci da li L9 trosi dosta mb tj vuce dosta mb kad je ukljucen 3g mts !
Treba da budes srecan ako je potrosio samo 150Mb :)

Treba da budete svesni da telefon jako brzo moze da svuce mnogo podataka preko 3G mreze.
Meni su letos vratili telefon sa servisa, i ja ga ukljucim u radnji i onako dok je bila slaba baterija ja kao da ga ukljucim da probam previdim da me je pitao da sinhronizuje telefon sa google back up-om, za 15-20min je skinuo 460Mb veliki backup i sinhronizovao telefon...bio sam se `oladio.

Dosao sam sebi tek kad sam dobio informaciju da mi je net besplatan van paketa.

Sta moze najvise da KIDA megabajte ? Koliko vama recimo potrosi neko normalno pregledanje novena I recimo ukupno 45 min dnevno na facebooku ? Ne ljudi mozda izgleda glupo ali ja sam sa Galaxy ace peglao net najzesce sve zivo I nikako da potrosim. Da li je to zbog mog novom moba L9 P768 ili sam ja lud?

Recite vi meni koliko je vama potrebno mesecno megabajta na vasem LG L9 mobilnom aparatu ?
Hvala vam puno jos jednom!!

Ja sam redovno uspevao da potrošim 1gb pre nego što sam uveo WiFi kod kuće.

Sta moze najvise da KIDA megabajte ? Koliko vama recimo potrosi neko normalno pregledanje novena I recimo ukupno 45 min dnevno na facebooku ? Ne ljudi mozda izgleda glupo ali ja sam sa Galaxy ace peglao net najzesce sve zivo I nikako da potrosim. Da li je to zbog mog novom moba L9 P768 ili sam ja lud?

Recite vi meni koliko je vama potrebno mesecno megabajta na vasem LG L9 mobilnom aparatu ?
Hvala vam puno jos jednom!!

video kida, pogotovo HD, odličnu si reč izabrao :)
ostalo nije strašno ali proveravaj potrošnju u početku dok ne stekneš osećaj što koliko troši.

Hmm to mi je malo bzv, cudi me da dosta ali dosta vise jede nego moj predhodni telefon, samo mi je to zamerka, bukvalno sam KIDAO ace na netu svaki dan a ni da potrosim 600mb!!

Interesuje me jos nesto sto se tice zvuka cini mi se da je malo slabiji, tj kada zvoni slabije se cuje, naravno namestio sam u u settings na najace!

Sta vi mislite o tome I da li ima neka aplikacija koja to sredjuje :] Odusevljen sam telefonom ali samo mi je to mana sto se tice brzog odlazenja megabajta, sto posto sam siguran da je do mobilnog !

Znaci ti druze si koristio 1 gb mesecno opusteno ?? Koliko si dnevno na netu recimo sta najvise otvaras ? @nvukelic

Nazad
Vrh Dno