Batke
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.12.2003
- Poena
- 645
Pozdrav,
Da li mora da bude root-ovan telefon da bi se instalirala iGO primo navigacija.
Savet?
Hvala
Ne.
Pozdrav,
Da li mora da bude root-ovan telefon da bi se instalirala iGO primo navigacija.
Savet?
Hvala
drugovi gledam jedan p768, ali mi nekako touch deluje neprecizno i sporo, prst zapinje kad se prevlaci preko ekrana, sa wi-fi preko hotspota sa tel je 3-4 puta ispadao prilikom skidanja update-a, posto je 4.0.4. na njemu, ne znam o cemu se radi, da li je neko imao slicnih iskustava ?
posle update-a na jb, kao da je drugi telefon, prosto neverovatno, jedino sto mi je malo cudno jeste to sto mi se cini da wi-fi trosi previse baterije, dok kod prethodnog mog fona motorola razr wi fi skoro da nije nista trosio 😱
hm, sad se zacudih, uso sam na antutu i pokazao mi prvo da imam cpu model tegra2, a sad je dual-core armv7 processor (VFPv3, NEON), da nije ovaj lg moj neki hibrid ili tome slicno :O
Jesi li probao preko LGMobile Support Tool-a, preko njega sam instalirao drajvere bez problema.
Ja sa factory reset nisam primetio nikakvu razliku, ako ti sve radi OK, nepotrebno je.
Inace sto se tice drajvera kada spojis telefon na racunar izaberi na telefonu LG software i drajvere instaliraj direktno iz samog telefona, to je vrlo zgodna opcija.
Pogledajte prilog 128176
Imam problema sa telefonom. U zadnje vreme ne mogu da se zakačim iz prve na WiFi, nego moram da restartujem telefon i onda hoće. Jutros sam se bez problema zakačio, ali od tad nikako ne mogu. Probao sam da resetujem, vadio bateriju i ništa... Ali mi stoji ikonica da sam povezan na WiFi. Da ne pomislite da internet ne radi, na laptopu radi super, kao i na drugim telefonima.
Pre jedno mesec dana sam hteo da ga update, i u sred intalacije je puko LG Software, restartovao sam telefon, uradio factory reset i radio je super. Ne znam da nije zbog toga možda.
Data mi radi super.
Restart rutera može da pomogne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari