falaEvo i slika.
Mislim da to ne može. Iskopiraj odmah posle transfera pomoću nekog file managera na sd karticu.
Bez razloga a svugde je nov po radnjama 300 eura i ti bi da kupis nov za 150eur?Šta znači extra ponuda? 🙂
Kamera je loša ima 4.1 jb update svojevremeno je bio best buy ali bez razloga drži cenu, ako ga nadjes za 150e nov to je ok
Sumnjam da je do operatera, pre ce biti do ovlascenog uvoznika (mada mislim da LG ovde ima svoje predstavnistvo) koji odredjuje MP cenu.Telefon je izašao pre godinu dana i koštao 280e, da telefon drži 100% cenu godinu dana to nigde nisam video... Verovatno su krivi operateri jer mu drzi istu cenu kao pre god dana
Telefon je bio fantastičan pre god dana, ali sada ima boljih opcija za iste pare, npr nexus 4 koji je mnogo bolji a ima istu cenu
205 je kod onih sto daju 6 meseci garancije i bave se raznim muljazama, legalan od uvoznika sa 2 god garancije je 300koliko ja vidim nov u radnji je 205, nov na oglasima 185... kojih crnih 300 šta vam je?
i koji bolji telefon ima za tih 200€?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari