Šta je novo?

LG Optimus L9

Necu prerano da zakljucujem, jos cu da javim na kraju dana stanje, ali sada telefon radi neuporedivo bolje... Izvadio sam piiiiiiiiiiiiiip pip pipp piiiiiiiip SD karticu i na prvu loptu je sve super, prebacujem se sa foruma, na whats, na dolphin browser i sve je odlicno i kamera se pali brze (mozda ne kao u pocetku, ali dosta bolje nego juce). SD mi u sustini ni ne treba, imam na telefonu memorije slobodne skoro 2gb 😀 A i SD je 2gb a nista pametno na njoj (pola prazno)... Formatiracu sd ako je budem vracao i to je to 🙂

Edit: Ma definitivno je ovo bio problem, nema sta da cekam da bi potvrdio 🙂 Bukvalno sada po 4-5 aplikacija upalim i kada stisnem Home dugme, momentalno se spusta na Home screen ali MOMENTALNO, a do juce je umirao...

Poslednja izmena:
drugovi gledam jedan p768, ali mi nekako touch deluje neprecizno i sporo, prst zapinje kad se prevlaci preko ekrana, sa wi-fi preko hotspota sa tel je 3-4 puta ispadao prilikom skidanja update-a, posto je 4.0.4. na njemu, ne znam o cemu se radi, da li je neko imao slicnih iskustava ?

drugovi gledam jedan p768, ali mi nekako touch deluje neprecizno i sporo, prst zapinje kad se prevlaci preko ekrana, sa wi-fi preko hotspota sa tel je 3-4 puta ispadao prilikom skidanja update-a, posto je 4.0.4. na njemu, ne znam o cemu se radi, da li je neko imao slicnih iskustava ?

ja sam tih problema imao dok sam bio na ICS i dok mi je bila iskljucena rotacija ekrana . Probaj da ukljucis rotaciju ekrana pa vidi ili sto kazu da sto pre predjes na JB

posle update-a na jb, kao da je drugi telefon, prosto neverovatno, jedino sto mi je malo cudno jeste to sto mi se cini da wi-fi trosi previse baterije, dok kod prethodnog mog fona motorola razr wi fi skoro da nije nista trosio 😱
hm, sad se zacudih, uso sam na antutu i pokazao mi prvo da imam cpu model tegra2, a sad je dual-core armv7 processor (VFPv3, NEON), da nije ovaj lg moj neki hibrid ili tome slicno :O

Poslednja izmena:
pozdrav , potrebna mi je pomoc ...

LG L9 P760 jednostavno mrtav je , vadio sam bateriju , probao kombinaciju tri dugmeta , nece se resetuje , upali nista , jednostavno mrtav . drzao sam ga i na punjacu i na usb ... nisam radio nikakav update , softver je fabricki , baterija nije bila prazna sigurno , bila je preko 40% kad se to desilo ... odneo sam u telenor u prolazu probali su da ubace drugu bateriju ali ne pomaze , rekli su mi da donesem garanciju i racun da ga odnesu na servis , sada problem je sto ja ne znam gde je garancija i racun , zagubilo se ... sta bi moglo da bude , da li moze da se popravi , koliko kosta popravka ako je softver itd... hvala unapred

Druže potrudi se nađi papire i odnesi na servis u telenor. Meni pre nekih mesec-dva riknula matična ja odneo fon u telenor, majstori ga opravili (svaka im čas') i vratili mi ga za nedelju dana !!!
Ja eto fala nebesima imao dobro iskustvo sa telenorom i servisom, probaj i ti ništa neće da te košta! 😀

Imas i moje iskustvo ovde napisano negde iz avgusta, isto su mi zamenili plocu, mada imam utisak da oni to rutinski menjaju sta god da mu je.

Postoji li mogućnost da se kao kod nekih telefona podesi opcija da kad pošaljem mail ili poruku da stoji poruka tipa " sent from my lg l9 smart phone " ?

Za mail podesavas u mail aplikaciji...stavis u signature sta zelis da pise

posle update-a na jb, kao da je drugi telefon, prosto neverovatno, jedino sto mi je malo cudno jeste to sto mi se cini da wi-fi trosi previse baterije, dok kod prethodnog mog fona motorola razr wi fi skoro da nije nista trosio 😱
hm, sad se zacudih, uso sam na antutu i pokazao mi prvo da imam cpu model tegra2, a sad je dual-core armv7 processor (VFPv3, NEON), da nije ovaj lg moj neki hibrid ili tome slicno :O

Uskljuci lokaciju preko wifi i mobile data i sve će biti u redu

Screenshot_2013-11-04-22-53-33.jpgScreenshot_2013-11-04-22-54-02.jpgScreenshot_2013-11-04-22-54-16.jpgScreenshot_2013-11-04-22-57-45.jpg
Da li je ovo ok i da li se moze ocekivati bolje od ovoga, iskljucena mi je sinhronizacija, drzim ga na 2g, 40% osvetljenje ekrana, wi-fi ukljucen tokom noci (skinuo 3%)

pozz lg ovci...da li ima neko proverenu navigaciju za srbiju i evropu koja radi provereno..naime imao sam jednu do skora i ubacio q3 mape,medjutim u it nije htela da radi..ako ima neko..eto bio bih zahvalan

iGo primo je jedina relativno upotrebljiva navigacija za android i nasu zemlju.

Nema veze koja je navigacija - važnije su mape. Za naše područje i za područje istočne evrope skidati mape od lokalnih provajdera. Za Srbiju skini contrast mape.

Sve sam probao i ne mogu da nateram da win 7 prepozna drajvere telefona, što mi treba kako bih ga digao na JB... Ima li neko neki savet?

Jesi li probao preko LGMobile Support Tool-a, preko njega sam instalirao drajvere bez problema.

Jesi li probao preko LGMobile Support Tool-a, preko njega sam instalirao drajvere bez problema.

Probao sam baš danas:
Zanimljivo, ranije nisam ništa uspeo da uradim sa LGMobile Support Tool, a danas mi je pošlo za rukom preko njega da namestim drajvere, al' apgrejd nije hteo da odradi. Uključih LG PC Suite i on je sad prepoznao telefon normalno, zbog novih drajvera, pa sam odradio apdejt bez problema. 🙂

Hvala na predlogu.

Dakle, sad je bitan savet da se odradi i factory reset?

Poslednja izmena:
Ja sa factory reset nisam primetio nikakvu razliku, ako ti sve radi OK, nepotrebno je.

Inace sto se tice drajvera kada spojis telefon na racunar izaberi na telefonu LG software i drajvere instaliraj direktno iz samog telefona, to je vrlo zgodna opcija.
Screenshot_2013-11-14-12-42-07.png

Poslednja izmena:
Ja sa factory reset nisam primetio nikakvu razliku, ako ti sve radi OK, nepotrebno je.

Inace sto se tice drajvera kada spojis telefon na racunar izaberi na telefonu LG software i drajvere instaliraj direktno iz samog telefona, to je vrlo zgodna opcija.
Pogledajte prilog 128176

To sam i radio i ovek mi je izbacivalo neki error. Inače telefon radi odlično, jedino mi se Skype i dalje neurotično ponaša. Probaću da ga opet totalno obrišem.

Uradi factory reset.

Imam problema sa telefonom. U zadnje vreme ne mogu da se zakačim iz prve na WiFi, nego moram da restartujem telefon i onda hoće. Jutros sam se bez problema zakačio, ali od tad nikako ne mogu. Probao sam da resetujem, vadio bateriju i ništa... Ali mi stoji ikonica da sam povezan na WiFi. Da ne pomislite da internet ne radi, na laptopu radi super, kao i na drugim telefonima.

Pre jedno mesec dana sam hteo da ga update, i u sred intalacije je puko LG Software, restartovao sam telefon, uradio factory reset i radio je super. Ne znam da nije zbog toga možda.

Data mi radi super.

Jel je TP link wireless?
Žena mi se isto buni na TP Link... kaže da pokazuje da je telefon povezan, al da se ništa ne dešava... dok moj telefon i svi laptopovi koji su bili rade bez problema na varjlesu. Na drugom kraju "imanja" L9 radi savršeno za OvisLink AP-om.

Imam problema sa telefonom. U zadnje vreme ne mogu da se zakačim iz prve na WiFi, nego moram da restartujem telefon i onda hoće. Jutros sam se bez problema zakačio, ali od tad nikako ne mogu. Probao sam da resetujem, vadio bateriju i ništa... Ali mi stoji ikonica da sam povezan na WiFi. Da ne pomislite da internet ne radi, na laptopu radi super, kao i na drugim telefonima.

Pre jedno mesec dana sam hteo da ga update, i u sred intalacije je puko LG Software, restartovao sam telefon, uradio factory reset i radio je super. Ne znam da nije zbog toga možda.

Data mi radi super.

Restart rutera može da pomogne

Ako moze mala pomoc/informacija u vezi par pitanja.

- Juce sam pazario P768, odmah po ukljucenju telefona i ukljucenju WiFi-a je ponudio apdejt, dva puta. Oba puta je sugerisao da ga ukljucim na punjac, odradio je dosta brzo (verovatno jer imam 40 megabita Internet, ako je to uopste bitno) i na kraju pise 4.1.2. Ovde i na par drugih foruma sam procitao da je za to potreban LG PC Sute i nikako drugacije, pa sad...?! Sledece pitanje, obzirom da me ne zanima rutovanje, da li ce se apdejtovati na 4.2... i dalje ili nece?

- Nigde ne mogu da nadjem diliveri riport, da li to postoji pa ja ne mogu da nadjem kako da ukljucim ili ne postoji uopste. Dosta mi je bitno da znam da li je SMS dobio onaj kome saljem.

Unapred zahvaljujem na odgovorima! 🙂

Pozdrav!

da li moze da se prikaci otg kabl na ovaj telefon. prijatelj je video kako sljaka kod mene pa bi i on kupio. mi smo probali i ne prepoznaje ga

Nazad
Vrh Dno