probam cim odradim backupProbaj factory reset, moguce da ti bateriju crpi neki zabagovan proces u pozadini.
Kad odradis f.reset, nemoj instalirati jos nikakve aplikacije, nego prvo probaj trajanje baterije pri uklj. 3g. Tako ces znati da li je softverski problem ili hardver tj. baterija.
ne znam kada ce i da li ikada (ovo je valjda samo L7 II rebrendiran za verizon?)
Sve zavisi od stanja L9, stanja 4X, starosti itd. Ako je L9 star nekoliko meseci, a 4X nov onda 100 eura, a ako je L9 nov, a 4X polovan onda 50-60 eura
Nemoj menjati telefon za 4X, neces osetiti razliku, 4X ima nvidia chipset (bolni drajveri), L9 u najavi ima bolju podrsku od istog.
Telefoni su potpuno isti u ruci, nema razlike. Nema smisla da menjas, najiskrenije.
Ako mejas samo zato sto je quad core, zahebi. 🙂
А бољи екран?
Nemoj menjati telefon za 4X, neces osetiti razliku, 4X ima nvidia chipset (bolni drajveri), L9 u najavi ima bolju podrsku od istog.
Telefoni su potpuno isti u ruci, nema razlike. Nema smisla da menjas, najiskrenije.
Ako mejas samo zato sto je quad core, zahebi. 🙂
I tezi je i malko glomazniji od L9 a kamera je bulja kao i na ovom, manje vise. U rangu sa slicnim telefonima u klasi 4X je osvojio zasluzeno zadnje mesto, po testu CONNECT-a od pre dva meseca. A 3D fotke koje pravi su mi totalna glupost.
I tezi je i malko glomazniji od L9 a kamera je bulja kao i na ovom, manje vise. U rangu sa slicnim telefonima u klasi 4X je osvojio zasluzeno zadnje mesto, po testu CONNECT-a od pre dva meseca. A 3D fotke koje pravi su mi totalna glupost.
Taj time catch je nesto na foru continous shot sa auto review? Hvata 6 slika i daje ti da izaberes najbolje. Ako je to to onda l9 ima istu funkciju.
Smesne su mi opaske na racun procesora preko 1ghz sa dva i vise jezgara.
Realno stanje stvari je da je A9 i dalje zverka od procesora a ima i dobru grafiku(izmedju tegra 2 i tegra 3). Za 99% igara ni ne treba quad core preko 1.5ghz veci clock znaci i vecu potrosnju baKterije. Jedina prava stvar po meni je big little konfiguracija.
Ono zasta ja vidim da treba povecavati performanse procesora jeste dock mogucnost OS sistema tipa ubuntu gde treba da radi na desktop OSu i da projektuje na ekran monitora kada se stavi u dock cime u osnovi telefon postaje desktop PC. Ali ko to koristi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari