Šta je novo?

LG Optimus L9

Ne, sve ostaje na svom mestu 🙂.

Uradio sam i ja update sa 10a na 10h, i prvo sto sam primetio je da je indikator za bateriju dosta tacniji, ranije je bilo da, kada se napuni baterija do 100%, bilo da se telefon koristi, ili ne, baterija sama posle nekoliko sati spadne za nekih 10-15%. Sada, 4 sata posto je skinut sa punjaca (a u medjuvremenu je uradjen update), 7-8 minuta razgovora i 10-ak minuta screen on, baterija je na 96%, sto je totalno ok.

Jel se skidaju neki drajveri posebno za upgrade firmware-a?
Instaliram normalno mob,lg suite,sve drajvere kad se nakaci telefon i kad skine update i resetuje tel. u sw download mode,ne moze neki drajver da instalira niti da skine sa neta?

Drugu ispao telefon i odmah puklo staklo. Sam ekran nije oštećen. Gde se može servisirati i koliko otprilke košta?

Koliko vidim sam digitajzer za L9 košta oko 60-70$ što znači oko 100€ popravka u našim servisima :d

pa ako je telefon od operatera onda valjda može preko njih samo što plaća a mislim da LG ima svoje predstavništvo u BG pa može da se pita tamo!!!

jesi siguran da oni još uvek rade! cenovnik usluga im je iz 2009 godine!

A 'bem li ga, lucky guess? 🙂 Ne piše mu nigde ko je serviser. Odnosno piše samo Telenor, Omladinskih brigada bla, bla...

mobis je serviser, hteo sam ja da ga nosim u servis kad mi je sestra zakljucala fon pa su mi u telenoru rekli da mobis radi lg za njih...meni je ispadao nekoliko puta i nema ni ogrebotine, malo pre mi je ispao iz ruke dok sam pricao na plocice i nista...nije mi jasno kako ga 'svi' vi lomite tako lako....

@dovla Ma smešno nema ni metar.

@sxstale Ima nešto i u sreći. Moj S2 je pao opasno sigurno 10-15 puta, jednom sa skoro 3m na asfalt, jednom je preleteo sa stola na pločice dobrih 2 metra, klizao niz ulicu, a na ekranu ima 3 ogrebotinice koje se vide (na čisto beloj podlozi i kad znate gde gledate) i ogulotine na ramu koje sam sredio markerom 🙂 A znam dvoje ljudi kojima je ispao jednom i odmah im je pukao ekran. Valjda nisu imali sreće, ***.

zavisi kako padne ... najbolje da ne padne uopste 😀

inace i ja sam sa t verzije presao na h i ima nesto oko 100 i kusur mb rama slobodno vise.

Moj S2 je pao opasno sigurno 10-15 puta, jednom sa skoro 3m na asfalt, jednom je preleteo sa stola na pločice dobrih 2 metra, klizao niz ulicu, a na ekranu ima 3 ogrebotinice koje se vide

haha kako moze da ti ispadne telefon 15 puta, kao da igras skok-šut s njim?? 😀 Meni je ukupno u zivotu (prvi sam uzeo pre 11-12 godina) telefon ispao mozda 3-4 puta, a nisam neka picajzla

Je l' moze neko da mi posaljem link od LG Suita koji koristite. Ja sam probao neki ali nije to to, krs neki ni ne prepoznaje mi telefon...

to dolazi sa telefonom ... kada ga povezes sa racunarom treba da ti ponudi sam da se instalira

Ja uz telefon nisam dobio, ali sam skinuo sa LG sajta i radi bez problema.

haha kako moze da ti ispadne telefon 15 puta, kao da igras skok-šut s njim?? 😀 Meni je ukupno u zivotu (prvi sam uzeo pre 11-12 godina) telefon ispao mozda 3-4 puta, a nisam neka picajzla
Ajoj nisi svestan kako može da ispadne:d.
Moj nexus ispadne svaki dan, meni ili nekome, obično svako kome dam telefon ispadne mu "ali svako" i ima jednu malo jaču ogrebotinu a nema gorilu i malko krcka poklopac nazad ali radi😛

Naš model se ne pominje, ovde svi koriste uglavnom P760, a ne P765 model koji će da podmlade i utegnu.

Telefon je skoro izasao, cak i da je najgori proizvodjac morao bi da izbaci bar jedan ili dva apdejta za model.
LG treba da se ugura u android trziste, ako ne izbace apdejt, onda jasno pokazuju gde su u tom segmentu.

Ljudi koji posle O2X-a nisu shvatili kakva je to kompanija, valjda ce sad shvatiti kako su radili sa N4 koliko ima lose uglove ekran i koliko je isporucen tj. nije... Kao i da Optimusa G nema nigde, a vec se najavljuje G Pro... 3D jos nije dobio ni ICS... Pilicari.

Nisam imao vremena, pa sam sad uzeo da odradim update. Prvo sam uradio backup i sve je proslo kako treba. Kada sam kliknuo na check for updates izbaci mi sledecu poruku
http://prntscr.com/s0h0n

Koliko mi memorije treba za update?

Oko 500Mb.

Za apdejt treba oko sat i po znaci dok skine i instalira a ne kako je neko napisao 20min.
Capture.JPG

Pa to zavisi od brzine skidanja sa neta. Meni je trajalo, napisah 20min, ok možda sam ga malo skratio, ali sigurno ne duže od 45min.

I kod mene je potrajalo oko sat vremena, doduše adsl mi je na 1.5/256 pa me i ne čudi. Sad je verzija h a bila je a, a razliku ne primećujem, al pustiću ga pa ćemo da vidimo za koji dan ima li vajde i boljitka, cenim da mu neće škoditi.

Zavisi od brzine skidanja sa neta i ako ste stavili na usb 1 port. Preko usb 2 ide brže.

Nazad
Vrh Dno