Pisao sam o ovome na nekoj od prethodnih strana.
Speed dial Emergency call je bug i ne radi samo na brojevima 2 i 3, ostali rade.
... a on ne da... sta njega briga sta cu ja sa preostalim procentom baterije da radim...
Pored ovog pomenutog problema gore i nemogucnosti da se prebacuju aplikacije na sd, nemam bitnije zamerke. Za taj novac sasvim solidne performanse i obavlja vecinu stvari koje mogu i top modeli...🙂🙂🙂
A inače, kako si zadovoljan fonom?
I ja čekam da stigne u MTS pa da pazarim.
Moj prijatelj je tražio kod za otključavanje od LG-a, dobio, ukucao brojke sam i sad je SIM FREE aparat, a bio je na VIP-u zakatančen.
Nije to do LG nego do androida u opste, tako je i kod ostalih.Neverovatno kako ima neke gluposti ovaj LG softver. Ostala mi baterija na 4% i hteo sam jedan klip da pogledam sto sam snimio. Prc, ne moze. Kaze nemas dovoljno baterije da odgledas klip!? Cak ni na punjacu dok je ne da sve dok se ne popne baterija na neki procenat. Zamislite da vam je u takvom momentu ultra vazno gledanje tog klipa, a on ne da... sta njega briga sta cu ja sa preostalim procentom baterije da radim...
Ne mogu u opšte da se aplikacije prebace na Sd ili samo neke?Pored ovog pomenutog problema gore i nemogucnosti da se prebacuju aplikacije na sd, nemam bitnije zamerke. Za taj novac sasvim solidne performanse i obavlja vecinu stvari koje mogu i top modeli...
Ako si picajzla, nerviracete te poklopac koji se malo ugiba i zvuk pri razgovoru je bio u pocetku cudan ali se naviknes vremenom 🙂
Ne mogu u opšte da se aplikacije prebace na Sd ili samo neke?
Kako čudan zvuk, jel se čuje ili krči ili šta je u pitanju? Ako krči i pravi probleme bolje i da ga ne uzimam, jer su mi razgovori bitna stvar.
Nema, za to ti treba HTC 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari