Šta je novo?

LG Optimus L9

Da li je moguće otključavanj ovog telefona sa telenor mreže nekim od programa za android telefone ili se mora nositi u servis?

Ja i dalje strpljivo čekam da krene šiping otključanih belih modela...

Ove nedelje mi rekoše da ovaj telefon treba da stigne u MTS.
E sad me interesuje sledeće, kako ja MTS karticu koristim kao drugi telefon, a VIP mi je primarni i hoću tu karticu da imam u L9, da li ako otključam šifrom telefon gubim garanciju?
I razmišljam dal uzeti beli ili crni?

Neverovatno kako ima neke gluposti ovaj LG softver. Ostala mi baterija na 4% i hteo sam jedan klip da pogledam sto sam snimio. Prc, ne moze. Kaze nemas dovoljno baterije da odgledas klip!? Cak ni na punjacu dok je ne da sve dok se ne popne baterija na neki procenat. Zamislite da vam je u takvom momentu ultra vazno gledanje tog klipa, a on ne da... sta njega briga sta cu ja sa preostalim procentom baterije da radim...

Zagore, kada sam programom za otključavanje telefona koji sam skinuo sa marketa, otključavao svoj galaxy s, postojala je opcija i da se ponovo zaključa telefon. Ako budeš otključavao negde u radnji, obavezno neka ti daju šifru za otključavanje i freezing šifru, tako da možeš kasnije i sam da ga otključaš ako budeš morao da ga zaključaš pre nošenja u servis. Ponavljam, to je bilo za galaxy s, ali pretpostavljam daje i za ovaj isto. Još ne dobih odgovor, ako neko zna, da li je moguće otključati ga kao što sam to uradio sa galaxy s-om (pomoću nekog programa za otključavanje lg telefona)?

Moj prijatelj je tražio kod za otključavanje od LG-a, dobio, ukucao brojke sam i sad je SIM FREE aparat, a bio je na VIP-u zakatančen.

🙂🙂🙂
A inače, kako si zadovoljan fonom?
I ja čekam da stigne u MTS pa da pazarim.
Pored ovog pomenutog problema gore i nemogucnosti da se prebacuju aplikacije na sd, nemam bitnije zamerke. Za taj novac sasvim solidne performanse i obavlja vecinu stvari koje mogu i top modeli...
Ako si picajzla, nerviracete te poklopac koji se malo ugiba i zvuk pri razgovoru je bio u pocetku cudan ali se naviknes vremenom 🙂

Moj prijatelj je tražio kod za otključavanje od LG-a, dobio, ukucao brojke sam i sad je SIM FREE aparat, a bio je na VIP-u zakatančen.

Da li je mejl uputio pretstavništvu u Srbiji, ili se obratio njima u nekoj drugoj državi? Kako se ukucava i gde, to znam, samo ne znam šta da ukucam 🙂

Neverovatno kako ima neke gluposti ovaj LG softver. Ostala mi baterija na 4% i hteo sam jedan klip da pogledam sto sam snimio. Prc, ne moze. Kaze nemas dovoljno baterije da odgledas klip!? Cak ni na punjacu dok je ne da sve dok se ne popne baterija na neki procenat. Zamislite da vam je u takvom momentu ultra vazno gledanje tog klipa, a on ne da... sta njega briga sta cu ja sa preostalim procentom baterije da radim...
Nije to do LG nego do androida u opste, tako je i kod ostalih.
Kada je baterija pri kraju ne radi ni kamera a to mnogo vise iritira nego gledanje klipa, a nisam vide ni kod LG ni kod drugih da se to nekako moze izbeci.

Pored ovog pomenutog problema gore i nemogucnosti da se prebacuju aplikacije na sd, nemam bitnije zamerke. Za taj novac sasvim solidne performanse i obavlja vecinu stvari koje mogu i top modeli...
Ako si picajzla, nerviracete te poklopac koji se malo ugiba i zvuk pri razgovoru je bio u pocetku cudan ali se naviknes vremenom 🙂
Ne mogu u opšte da se aplikacije prebace na Sd ili samo neke?
Kako čudan zvuk, jel se čuje ili krči ili šta je u pitanju? Ako krči i pravi probleme bolje i da ga ne uzimam, jer su mi razgovori bitna stvar.

-Nema prebacivanja app na sd... (32GB kartica puna muzike, serija, stripova... al app nop)
-Zvuk sasvim normalan, apsolutno nikakvih problema.
-Folija 200din
-Nema ugibanja, krckanja, puckanja... dokle god si svestan da koristis telefon a ne kamen, ciglu ili cekic. Ledja jesu od plastike i kad ih skines izgledaju tanko al dok su na svom mestu sve je ok.

Poslednja izmena:
Ne mogu u opšte da se aplikacije prebace na Sd ili samo neke?
Kako čudan zvuk, jel se čuje ili krči ili šta je u pitanju? Ako krči i pravi probleme bolje i da ga ne uzimam, jer su mi razgovori bitna stvar.

Ne krci nego je meni kada sam sa HTCa presao na njega, zvuk bio cudan. Sada vise ne primecujem to, navikao sam se. I koliko se secam na HTCu nisam imao nikakve zabrane kad je baterija pri kraju.

Da li ima lampicu za obaveštenje o propuštenim pozivima i pristiglim porukama?

A što baš HTC?

Да, као да само htc има led😉

Imao je i moj Huawei G300.
Prvo me nerviralo, ali sam posle bio više nego zadovoljan.

Pa sad kad nabrajamo imala je i nokia to... i mene je prvo nerviralo, a onda sam se navikao i korisno je

Pa da, i onda se Led lampica samo stvori. :d

da li se otwori lampica ili ne,ne znam .ako ti je stalo do lampe to je druga stwar,ako ti je stalo do obawestajna onda skini programcic...

Aj druze ti prvo nauci da pises, pa onda mozes da pricas nesto...

Pričamo o ovoj led lampici sa slike. Ako je fizički nema, ne može je nijedan program namestiti.
Huawei-Ascend-G300-2.jpg

Naravno da ne može, ne verujem da postoji neko ko to misli. Ali postoje programi koji mogu istu zameniti (NoLed, Missed Message Flasher, etc).

Nazad
Vrh Dno