Šta je novo?

LG Optimus L9

Naravno da ne može, ne verujem da postoji neko ko to misli. Ali postoje programi koji mogu istu zameniti (NoLed, Missed Message Flasher, etc).

Ok.mozda mi je promaklo neko slovo pisao brzo..nebitno..mislio sam na program o obavestenju.mislim da zato sluzi lampica,da bi obavestila o propustenom pozivu ili poruci,ali ako program radi taj posao ne vidim u cemu je problem,jedino ako necete da stoji na displeju,al ok...Mislim da je coveku iz posta bilo bitno kako da vidi propustene pozive ili poruke,barem sam ja tako shvatio...kako vi kazete ipak sam ja nov ovde..ja vas pozdravljam,i za kraj telefon je prava zver..pozz momci🙂

Poslednja izmena:
Na mom prethodnom galaxy S je moglo da se namesti da front key light ima funkciju notification led-a i obavestava o propustenim pozivima i sl, tako da mozda ima neka app koja to koristi...
Samo to zesce iritira posto meni to prejako svetli.

Da li jos neko ima problem sa zvukom prilikom razgovora, naime ja svakog ok cujem medjutim svi s kojima pricam cuju sebe sa zadrskom, telefon je u normalnom rezimu rada bez spikerfona, pokusavao sam i jedino je uspevalo smanjivanje zvuka do granice kada sagovornik vise necuje sebe a mene cuje OK ali tada ja njega slabo cujem??

Da li jos neko ima problem sa zvukom prilikom razgovora, naime ja svakog ok cujem medjutim svi s kojima pricam cuju sebe sa zadrskom, telefon je u normalnom rezimu rada bez spikerfona, pokusavao sam i jedino je uspevalo smanjivanje zvuka do granice kada sagovornik vise necuje sebe a mene cuje OK ali tada ja njega slabo cujem??

Koji zastitni case - futrolu imas?

Silikonska TPU futrola, 550 rsd zajedno sa folijom, sirotinjska, mislis da je do nje?

Pa probaj bez futrole da obavis par razgovora,mada ne mora da znaci..ako je telenorac moguce i da je do mreze,jer sam kontaktirao korisnciki servis bas zbog toga i njihov odgovor je bio futrola,losa pokrivenost mrezom i trebalo bi ga updatovat na najnoviji firmware kao---mada sam se i kod korisnika koji koriste druge telefone-huawei,samsung,htc a isto su telenor mreze bas detaljno raspitivao i svi se zale na eho ...nekada sami sebe cuju a nekada njihov sagovornik cuje sebe..

Ja nisam mogao da verujem, ali zaista silikonska futrola pravi problem. Otkako sam je skinuo, niko se ne zali na eho ni pri max volume-u. 😉

Ja imam TPU futrolu i nema eha, a spikerfon radi perfektno, pa u kolima ne koristim bluetooth, već pozive bacam na spikerfon.

Neko me pitao za kod za otključavanje sa mreže.. dobijen je kod ovdašnjeg zastupnika.

Kad smo već kod futrola, meni su danas stigle ove dve, čekao sam ih nešto više od 3 nedelje:

http://www.eforchina.com/v/148713
http://www.eforchina.com/v/148701

Iste su kao i one što se prodaju ovde, a razlika u ceni je... pa koga ne mrzi da čeka, eto rešenja. Inače, odlične su, čak sam se više oduševio ovom plastičnom, telefon odlično staje u njih i konačno imam osećaj da držim nešto u ruci i ne bojim se da će mi ispasti svaki čas iz ruke koliko je lagan 🙂.

Juce sam kupio ovaj telefon i veoma sam zadovoljan. Kupio sam P768 verziju.
Medjutim, postoji jedan problem. Koristim mts karticu, i poslao sam zahtev za podesavanja mobilnog interneta. Medjutim, parametri mi nisu stigli. Verovatno je potrebno to rucno podesiti.
Da li neko zna parametre, ili je mozda imao isti problem?

Idi na sajt mts-a, isti su parametri kao za bilo koji drugi Android telefon, pa ih ubaci ručno.

Medjutim, postoji jedan problem. Koristim mts karticu, i poslao sam zahtev za podesavanja mobilnog interneta. Medjutim, parametri mi nisu stigli. Verovatno je potrebno to rucno podesiti.
Da li neko zna parametre, ili je mozda imao isti problem?

Ja sam uzeo u Telenoru i nikakva podesavanja im nisam trazio tj zvao, vec samo ukljucio net i sljaka.

Mali off, ali posto i ja razmisljam o kupovini bas P768 modela ,jel mozes ,molim te, da okacis negde neke fotke da pogledam na sta lice.Kolika je razlika u odnosu na 5MP kod P760?

Poslednja izmena:
Mali off, ali posto i ja razmisljam o kupovini bas P768 modela ,jel mozes ,molim te, da okacis negde neke fotke da pogledam na sta lice.Kolika je razlika u odnosu na 5MP kod P760?

P760 i P768 se razlikuju samo po kameri. Jedan ima 5Mp, a drugi 8Mp. Razlika u ceni je 20 eura. Ja sam uzeo P768 jer su ga imali u beloj boji. Okacicu sada jednu sliku koju sam danas slikao. Doduse slikao sam onaki usput, pa mozda nije bas pametno donositi zakljucke na osnovu te fotografije.

Kad smo već kod futrola, meni su danas stigle ove dve, čekao sam ih nešto više od 3 nedelje:

http://www.eforchina.com/v/148713
http://www.eforchina.com/v/148701

Iste su kao i one što se prodaju ovde, a razlika u ceni je... pa koga ne mrzi da čeka, eto rešenja. Inače, odlične su, čak sam se više oduševio ovom plastičnom, telefon odlično staje u njih i konačno imam osećaj da držim nešto u ruci i ne bojim se da će mi ispasti svaki čas iz ruke koliko je lagan 🙂.

kako si platio? nasao sam i za o2x pa bi narucio.

Visa electron karticom banke Intese.

nešto su mi to sve sumnjive prodavnice a ona koja daje 24 meseca garancije traži 314€ !!!
mislim da ću ipak sačekati da mts počne da isporučuje bele pa da uzmem od nekog iz paketa...

mora da se šališ o_0 logic shop! "O nama" stranica im je napisana na friking latinskom jeziku, "Uslovi korišćenja" paaa nema ih, prazna stranica a posle 10-15 minuta traganja nađoh i koliko iznosi garancija:
"-Garancija na sve proizvode je od 3 do 6 meseci. ", yeah, tamo bi uzeo telefon jedino ako mi plate... No da ne bi samo zanovetao, videćemo kako će se pokazati Acazl-ov i gde ga je kupio pa ću tamo pogledati i ja 🙂

Pojma nemam, ja telefone kupujem u Nišu, nikad ništa nisam uzimao u toj prodavnici, ali u temi sa iskustvima u vezi sa prodavnicama mobilnih telefona ih hvale

ma nije problem, znam da si se trudio da pomogneš, fala za to 🙂

Ma ništa, i ja merkam ovaj telefon, sad za vikend idem u Niš, pogledaću koliko ide i P768 i P760 pa pišem ovde... Tamo daju ''garanciju'' od 6 meseci, mada je meni svejedno, obično menjam telefone na godinu i po maksimum

@Za logic shop

Ja sam imao problem sa mikrofonijom na 997D koji sam kupio kod njih slali mi AKS-om, vratio im AKS-om, oni mi posle 3 dana poslali novi tj. posle 2 dana, treceg je bio u NS-u. Mogli su da kazu, pa ko zna kuriri kako su bacali telefon, ovo ono itd. Ne znam ispisali su 24 meseca, nadam se da mi nece biti ni potrebna garancija tih 2 godine.

Ubacio sam mts karticu i stigle mi one dve konfiguracione poruke (za mms i internet).
Sad mi stoji kao da imam dve neprocitane poruke. A ne mogu da ih pronadjem. Inbox prazan 🙂
Jel se nekom desilo ovo?
🙂

Nazad
Vrh Dno