Šta je novo?

LG Optimus L9

Pa i ja ne razumem kako 2-3 sekunde... Treba odmah da se cuje... Mozda je do mreze...

Pa i ja ne razumem kako 2-3 sekunde... Treba odmah da se cuje... Mozda je do mreze...

Postoji taj problem. Mozda je malo kraci period kad vas ne cuju ali ga ima. I ja i burazer smo uzeli telefon i desava se to. Morate da se javite, cutite sekund i onda progovorite 🙂

a jeli primetio neko eho,dakle kada vas neko zove i da cuje sam svoj eho,telenor mreza?

Ja sam primetio s vremena na vreme, isto Telenor.

Btw, izašao je 10H update, ja ga instalirao preko LG mobile support tool-a. Ne znam šta donosi, ali čini mi se da mi baterija duže traje.

Ja čekam sekundu dve, kad mu pritisnem središnje dugme na tastaturi da mi upali ekran, jer ima šanse da se to u podešavanjima ubrza, da ne čekam toliko 😛

Ima. Traži source od LG i počni da praviš ROM.

nešto slabo ima ovog telefona kod nas a ni cena mu ne pada, ja sve čekam da se pojavi bela verijanta al izgleda da ću se načekati !!!

Jos uvek nisam uradio ni jedan update za telefon. Doduse nemam LG Tool na racunaru, pa da vas pitam. Dobija li se nesto novo neki update ili da se nesto popravilo? Verzija je P76010a

Polako bre, nemoj na tom cyber jeziku da pricas, objasni mi to narodski prosto, da i a razumem 🙂

Ako ti ne znas, to mora LG da ti popravi, to je u prevodu 🙂

Moze i ovako, mada ti treba malo i znanja... Dizes minimalni clock procesora u deep sleep-u i podesis odredjene profile za deep sleep. Procitaj malo vise o tome na xda. Treba ti custom kernel.

Planiram da uzmem ovaj telefon (imam trenutno galaksi s), pa mi recite kakav je gps signal, odnosno koliko dobro hvata satelite? Sa galaksijem sam imao ( i imam još uvek) probleme. Hvala

Mnogo bolje hvata, posudio sam ga drugaru koji ima Galaksy S, čak je i Galaxy Ace Plus bolji po GPS prijemu i lociranju satelita od Galaxy keca, provereno na delu.

Poslednja izmena:
Provereno hvata bolje gps, provereno, sve u svemu izvanredna baterija, ok ics-optimizovan, kamera je sasvim pristojna.

Ne razumem tu logiku operatera, telefon se rasproda u roku od odmah cim se pojavi, i onda kazu 'Necemo ga vise narucivati'!?

Cekao sam 15 dana da dodje u telenor i nisam uspeo da ga uzmem kad je stigao, a cisto sumnjam i da cu uspeti.

Malopre sam opet proverio u telenoru, stize oko 25. februara, cena sa pis 1000 povecana na 15 hiljada.

Ne razumem tu logiku operatera, telefon se rasproda u roku od odmah cim se pojavi, i onda kazu 'Necemo ga vise narucivati'!?

Cekao sam 15 dana da dodje u telenor i nisam uspeo da ga uzmem kad je stigao, a cisto sumnjam i da cu uspeti.

Ja sam ga uzeo za sebe kao drugi tel i devojci jedan. Nije ga bilo, rekao sam radnici da mi ostavi 2 kom. Cim je stiglo pozvala me je da dodjem da pokupim. Verovatno tako svi rade i nije ostalo nista za tebe.

Jos uvek nisam uradio ni jedan update za telefon. Doduse nemam LG Tool na racunaru, pa da vas pitam. Dobija li se nesto novo neki update ili da se nesto popravilo? Verzija je P76010a

Evo ja da pitam jos jednom. Mnogo me vuce da odradim ove update koje nudi preko LG toola, nikada to nisam radio. Da li se samo poveze preko USB, proveri se da li ima update i pustim da sve sam odradi ili je neka cudna procedura?

Evo ja da pitam jos jednom. Mnogo me vuce da odradim ove update koje nudi preko LG toola, nikada to nisam radio. Da li se samo poveze preko USB, proveri se da li ima update i pustim da sve sam odradi ili je neka cudna procedura?

Sve sam odradi, tvoje je samo da povežeš telefon i da klikneš na update. Procedura traje 20-ak minuta, bez ikakvih problema ažuriran na 10h. Što se benefita tiče, mogu i definitivno da potvrdim da baterija traje duže, ne nešto spektakularno, ali primetno.

Ne bre, na paketu PiS 1000, cena je povećana sa 12000 na 15000.

aaaaaaa, pa izgledalo mi mnogo čudno, sory ja sam na prepaidu, nemam pojma koji su sad paketi aktuelni...

Sve sam odradi, tvoje je samo da povežeš telefon i da klikneš na update. Procedura traje 20-ak minuta, bez ikakvih problema ažuriran na 10h. Što se benefita tiče, mogu i definitivno da potvrdim da baterija traje duže, ne nešto spektakularno, ali primetno.
Da li update brise sve iz telefona ili ne?

Nazad
Vrh Dno