palavac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 13.03.2004
- Poena
- 609
Ljudi, je l i kod vas potrebno 2-3 sekunde pre nego sto kazete "halo" (ili ko vec sta kaze) da bi vas onaj sa druge strane cuo?
da i meni se to desava, neznam zasto.
Ljudi, je l i kod vas potrebno 2-3 sekunde pre nego sto kazete "halo" (ili ko vec sta kaze) da bi vas onaj sa druge strane cuo?
Kod mene ove pojave nema, ja sam na Vipu, ako je to bitno uopste.Ljudi, je l i kod vas potrebno 2-3 sekunde pre nego sto kazete "halo" (ili ko vec sta kaze) da bi vas onaj sa druge strane cuo?
Pa i ja ne razumem kako 2-3 sekunde... Treba odmah da se cuje... Mozda je do mreze...
Polako bre, nemoj na tom cyber jeziku da pricas, objasni mi to narodski prosto, da i a razumem 🙂Ima. Traži source od LG i počni da praviš ROM.
Polako bre, nemoj na tom cyber jeziku da pricas, objasni mi to narodski prosto, da i a razumem 🙂
Zvucnik telefona ti je sigurno pojacan do maksimuma, pa glas sagovornika dolazi do mikrofona i otud eho. Stisaj malo volume i nece biti problema.a jeli primetio neko eho,dakle kada vas neko zove i da cuje sam svoj eho,telenor mreza?
Ne razumem tu logiku operatera, telefon se rasproda u roku od odmah cim se pojavi, i onda kazu 'Necemo ga vise narucivati'!?
Cekao sam 15 dana da dodje u telenor i nisam uspeo da ga uzmem kad je stigao, a cisto sumnjam i da cu uspeti.
Jos uvek nisam uradio ni jedan update za telefon. Doduse nemam LG Tool na racunaru, pa da vas pitam. Dobija li se nesto novo neki update ili da se nesto popravilo? Verzija je P76010a
Evo ja da pitam jos jednom. Mnogo me vuce da odradim ove update koje nudi preko LG toola, nikada to nisam radio. Da li se samo poveze preko USB, proveri se da li ima update i pustim da sve sam odradi ili je neka cudna procedura?
može pojašnjenje! sa 1000 din su povećali na 15.000 din, kako je to moguće?...cena sa pis 1000 povecana na 15 hiljada.
Da li update brise sve iz telefona ili ne?Sve sam odradi, tvoje je samo da povežeš telefon i da klikneš na update. Procedura traje 20-ak minuta, bez ikakvih problema ažuriran na 10h. Što se benefita tiče, mogu i definitivno da potvrdim da baterija traje duže, ne nešto spektakularno, ali primetno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari