Ne dobija telefon ip adresu od rutera.Kako bre brate slabiji signal? Evo stoji mi telefon na ruteru prosto nemoguće?!
Posle ovog poslednjeg apdejta v20h i dalje mi se s vremena na vreme desi da telefon "zabode" i u tom trenutku po zadnjem poklopcu primetim da se baterija osetno ugreje. Ukljucen je, ali se ne odaziva, pa moram da izvadim bateriju da ga restartujem. Posle apdejtovanja sam uradio hard reset, rutovao telefon, pobrisao neke aplikacija koje su ljudi naveli da bi mogle da prouzrukuju taj bug (GTalk) i evo posle 2, 3 dana od toga, opet ista prica.. Ne znam u cemu je problem. Neko slicna iskustva?
Probaj prvo da ga koristis takav kakav jeste cisto da budes siguran da li sve radi kako treba fabricki posto bih rekao da ti ne radi kako treba tvojom krivicom.Posle apdejtovanja sam uradio hard reset, rutovao telefon, pobrisao neke aplikacija koje su ljudi naveli da bi mogle da prouzrukuju taj bug (GTalk) i evo posle 2, 3 dana od toga, opet ista prica.. Ne znam u cemu je problem. Neko slicna iskustva?
bas sam to nasao negde i procitao al nece jer kaze da mi pc nije povezan na internet a jeste i ne kontam koji mu je djavo...prso sam...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari