Šta je novo?

LG Optimus L9

Kako bre brate slabiji signal? Evo stoji mi telefon na ruteru prosto nemoguće?!

Meni se čini da ti ne gine hard reset.

Kako bre brate slabiji signal? Evo stoji mi telefon na ruteru prosto nemoguće?!
Ne dobija telefon ip adresu od rutera.
Znaci dhcp je ili dodelio sve raspolozive ili je zakljucano.

Posto pojma nemam kakav ruter imas za pocetak samo resetuj ruter, nije to do telefona.

Hvala na savetima, probaću pa ću videću šta ću i kako ću. :S:

Poslednja izmena:
zvizni mu manuelno neku ip adresu iz opsega koji ruter dodeljuje.
tipa 192.168.1.40 i konektovace se. mene je to zezalo sa telekomovim ruterom

posle instala novog updatea samo sam morao da odradim jedan obican restart telefona i to je to, radi kako treba ... mada vidim da opet krecu gremlini kod ostalih... Povratak Gremlina, treci deo 🙂

Poslednja izmena:
Kakvi gremlini, ja nisam nikakav problem imao...sve je isto kao i pre, mozda je malo bolja baterija ali je jos rano da donesem taj zakljucak.

Posle ovog poslednjeg apdejta v20h i dalje mi se s vremena na vreme desi da telefon "zabode" i u tom trenutku po zadnjem poklopcu primetim da se baterija osetno ugreje. Ukljucen je, ali se ne odaziva, pa moram da izvadim bateriju da ga restartujem. Posle apdejtovanja sam uradio hard reset, rutovao telefon, pobrisao neke aplikacija koje su ljudi naveli da bi mogle da prouzrukuju taj bug (GTalk) i evo posle 2, 3 dana od toga, opet ista prica.. Ne znam u cemu je problem. Neko slicna iskustva?

^
Cudno. Ja sam jos na v20c ali nemam tih problema, nisam nijednom imao potrebu da ga restartujem.

Posle ovog poslednjeg apdejta v20h i dalje mi se s vremena na vreme desi da telefon "zabode" i u tom trenutku po zadnjem poklopcu primetim da se baterija osetno ugreje. Ukljucen je, ali se ne odaziva, pa moram da izvadim bateriju da ga restartujem. Posle apdejtovanja sam uradio hard reset, rutovao telefon, pobrisao neke aplikacija koje su ljudi naveli da bi mogle da prouzrukuju taj bug (GTalk) i evo posle 2, 3 dana od toga, opet ista prica.. Ne znam u cemu je problem. Neko slicna iskustva?

Nije meni GTalk uzrokovao problem, već nova verzija, Hangouts. Mogu da potpišem da ti neka od naknadno instaliranih aplikacija pravi problem, kreni da ih brišeš jednu po jednu i prati kad problem nestane.

Posle apdejtovanja sam uradio hard reset, rutovao telefon, pobrisao neke aplikacija koje su ljudi naveli da bi mogle da prouzrukuju taj bug (GTalk) i evo posle 2, 3 dana od toga, opet ista prica.. Ne znam u cemu je problem. Neko slicna iskustva?
Probaj prvo da ga koristis takav kakav jeste cisto da budes siguran da li sve radi kako treba fabricki posto bih rekao da ti ne radi kako treba tvojom krivicom.

Da li se nekom desilo da telefonski poziv prekine posle par minuta, tj. na ekranu i dalje stoji kao da radi normalno, ali se ništa ne čuje i moram da prekinem i pozovem ponovo.

ljudi, hitno pomoc...
hteo sam da odradim update i u super su sam obelezio da mi sacuva root i skinuo mi je apdejt i stisnuo sam install i rebootovao ga u recovery i sad nece da izadje iz njega...
sta da radim???nisam znao sta da radim pa sam odradio i factory reset al ni to nije pomoglo, uvek udje u recovery samo....
probao sam da nadjem taj file sto je skinuo za apdejt i da ga flashnem al nisam uspeo jer ne znam gde je...
trip...ajde neko sto pre nek napise nesto....!!!!!

probaj sa "emergancy firmware recovery tool" iz LG PC suite

bas sam to nasao negde i procitao al nece jer kaze da mi pc nije povezan na internet a jeste i ne kontam koji mu je djavo...prso sam...

trebao sam iz hosts da izbrisem 2 unosa...sad mi se povezao na lg support tool i skida mi apdejt...drzim fige da ga odradi i povrati...

edit...
odradio mi je update...al izgubio sam i root i sve zivo sto je bilo na njemu...
al nije bitno, samo da radi fon...

Poslednja izmena:
Kako se pokazao poslednji update? Ima li neke razlike, i da li da prelazim za predposlednje verzije?

Moj LG je veceras zablokirao, deca igrala igrice i ispraznile bateriju do kraja.
Telefon nece vise da se upali prvo je stajao samo LG logo, a sada imam lezeceg androida sa znakom uzvika.

telefon nije rutovan niti bilo sta oko operativnog sistema cackano.

Sta da radim?

izvadi bateriju pa je vrati nazad i vrati na punjac

To je valjda prvo sto sam i probao...ne vredi.
Odnet na servis, smejali su se kada im je receno da je telefon umro, a posle paljenja jos i videli sliku androida koji je umro.

Ako neko ima link za iGo koji provereno radi na ovom telefonu, molio bih na PM ako može 🙂.

Danas mi odjedanput poceo telefon da se tripuje sa ekranom , jedva su se kucale poruke i tako to . I restartovao sam ga sto puta i i vadio bateriju . Samo da napomenem da je jutros radio skroz ok i samo najedanput je krenuo da se tripuje. Tek posle se setim da sam izgasio auto rotate ekrana i cim sam opet ukljucio opet je ekran radio kako treba !!!?!??!!! wtf...

ja sam citao negde da ima taj bug na cm10...jesi na njemu il na stocku??
neki su se zalili na cm rom da ako im je iskljucen rotation da im ne radi ekran kako treba...

Meni je srkao baKteriju kao belsav, i tako zadnjih mesec dana ne izdrži ni dan, il na mišiće, i onda od pre neki dan, opet se unormalila i može uz moju upotrebu i 2 dana da izgura.
Verujem da je neka od aplikacija izvlačila struju, jer sem ažuriranja, ništa u međuvremenu nisam ni stavljao ni skidao novo, nit sam ga restartovao, a koristim JB odavno.

Pozdrav.Imam problem sa programima za slanje poruka. Njegov defult program za slanje poruka je OK, ali nema grafički prikaz smajlija ili ja ne znam da ga ubacim, pa zato koristim druge programe, prvo go sms, a sada handcent sms. Problem je kad pošaljem poruku, on mi ne izbaci da sam poruku poslao onome kome sam stvarno poslao, već poslednjem kome sam pre toga poslao. Kos go sms je čak išla poruka i na pogrešnu adresu, na hencent ide na ok adresu, ali izbacuje skroz drugog primaoca u poslatim porukama i tako stoji jedno vreme (dok ne pošaljm još 10-tak poruka) i posle prikaže pravog primaoca.
Ima li još neko ovih problema i ima li načina da se to reši, ne bih da ga vraćam na fabričko stanje.

Meni na stock-u prikazuje primljene smajlije kao ikonice (samo osnovne smajlije. Neke Nokiine ne), dok poslate kao karaktere.

Pa prikazuje recimo : - ) dok : ) ne pretvara u smajli. Bar je tako meni.

Tako je svima, ja mislim. 😛

Nazad
Vrh Dno