Šta je novo?

LG Optimus L9

imam lg l7 i odjedared je poceo da mi jede bateriju, ne moze ni dan da izdrzi. nisam nsita posebno instalirao u tom periodu osim sto sam stavio karticu od 16gb umesto 8gb koju sam ima. tu po RNDu jednom u par dana je unmountuje pa moram da je izvadim i ubacim, sto povlaci skeniranje. no to nije sigurno razlog. uzeo sam od kolege bateriju kod koga je sve normalno i isto, znaci nije ni baterija.
ne znam sta bi moglo biti, a hard reset mi je poslednja opcija jel mi je mrsko sve jovo nanovo.

Hvala, ovo zahteva komp za citanje i vreme za vremesne 🙂 javljam cim odradim po uputstvu

Postovanje,

Od skoro sam korisnik ovog telefona i interesuje me da li kako na njemu mogu koristiti 3G mrezu? Da li je potrebno u podesavanjima nesto podesiti i kako. Hvala na odgovoru. Pozdrav

Napravi folder "Ringtones" bilo gde u memoriji telefona i tu ubaci koju pesmu hoćeš i onda idi u settings ringtones kako li već ide i naći ćeš tu tvoju pesmu među onim zvukovima.

Napravi folder "Ringtones" bilo gde u memoriji telefona i tu ubaci koju pesmu hoćeš i onda idi u settings ringtones kako li već ide i naći ćeš tu tvoju pesmu među onim zvukovima.
Uđem u memoriju telefona, i tu mi ponudi da napravim novi FILE ili novi FOLDER.. šta god da pokušam, napiše, SORRY OPERATION FAILED 😡

Preko kompa ovako kao na ss-u Untitled.png
I u taj folder ubaciš pesmu i onda ideš u phone ringtone pa media storage i mora tamo da bude ta pesma.

I ja tupson skontao, odradio i obradio sokoćalo, tu je sve i šljaka za sada... ako se ukvari, reklamiraću ti 😀
Veliko hvala na pomoći ,)

No problem 😛
Tu smo da se pomažemo. 🙂

Koja budalaština!
Stigo mi fon sa servisa, insaliran mu ICS 4.0.4 pogasio sam gomilu aplikacija, celu noć ga punio i evo za dva sata ode 10% baterije, a ekran je na 50
Kako vi uspevate dva dana, nije mi jasno?

Na ICS-u brzo skida procente, a obda uspori, na ICS-u sam i ja uspevao po 2 dana, al uz osvetljenje od 30% i iskljuxivanje ekrana posle 15 sekundi.

Evo slika.
Da li i vama kilavi sa odzivom kad kucate poruke, na ICS?

Prilozi

• Screenshot_2013-07-26-11-01-32.png
    Screenshot_2013-07-26-11-01-32.png
    106.2 KB · Pregleda: 149
  • Screenshot_2013-07-26-11-01-44.png
    Screenshot_2013-07-26-11-01-44.png
    57.2 KB · Pregleda: 149
  • Screenshot_2013-07-26-11-02-08.png
    Screenshot_2013-07-26-11-02-08.png
    31.8 KB · Pregleda: 144
Šta znači ovo, zašto ne mogu ni jednu aplikaciju da prebacim na karticu?

Prilozi

• Screenshot_2013-07-26-12-36-43.png
    Screenshot_2013-07-26-12-36-43.png
    234.3 KB · Pregleda: 119
^
Ne znam koliko ti je bio upaljen ekran. Ali ako je to vise od 1 sat za dva sata koriscenja onda nije nista cudno da padne za 10%.
A mislim da na ICS ne mozes da prebacujes na SD. To je sredjeno na JB verziji.

Aa u racku.
Kakav ti je odziv kada kucaš poruke?
Meni vata svaku drugu.

Čačkao sam nešto oko tonova i slučajno kliknuo onu ljubičastu ikonicu music. Sad kad hoću menjam neki ton i kliknem na media storage dobijem "android.proces.media error" ili tako nešto. Gledao sam clear defaults i nema. Na šta se ovo odnosi?

Ne kontam, radi ti ali ne znaš da koristiš?

Tako je napisao 😀

Pa funkcionise, upalim i to je to 😀 Nemam nijednu pesmu na mobu verovao ili ne 😀

Čačkao sam nešto oko tonova i slučajno kliknuo onu ljubičastu ikonicu music. Sad kad hoću menjam neki ton i kliknem na media storage dobijem "android.proces.media error" ili tako nešto. Gledao sam clear defaults i nema. Na šta se ovo odnosi?
Da odgovorim sam sebi, a možda će i nekom drugom trebati.
Uglavnom, u media storage sam kliknuo na clear data, pa restart.

Najvise se iznenadim kada ne mislim na bateriju pa ponekad bezveze pogledam stanje.
14h rada, 14h wifi on, sinhronizuje 2 mejla i 2 chat-a, osvetljenje 66%... izvukao 3:25 ekrana, ostalo 20% baterije.

Dobro, jel moze neko da proveri da li mu Music eq aplikacija radi, na JB, meni nije radila.

Dobro, jel moze neko da proveri da li mu Music eq aplikacija radi, na JB, meni nije radila.

Evo ja probah. Instalirao sam i pokrenuo aplikaciju bez problema, ali ne primećujem neke promene u zvuku kada uključim evilajzer u odnosu na isključen.
Ili ja možda ne čujem dobro 🙂

Mozda zato sto treba da iskljucis LG EQ da bi ovaj radio ili mozda cak iz sistema da se brise, ali za to treba root... Ne rade 2 ekvilajzera u isto vreme.

Evo ja probah. Instalirao sam i pokrenuo aplikaciju bez problema, ali ne primećujem neke promene u zvuku kada uključim evilajzer u odnosu na isključen.
Ili ja možda ne čujem dobro 🙂

Eto tako je i kod mene bilo, upaljen ili ne nema nikakvog efekta, a na ICS radi taman kako treba.

Mozda zato sto treba da iskljucis LG EQ da bi ovaj radio ili mozda cak iz sistema da se brise, ali za to treba root... Ne rade 2 ekvilajzera u isto vreme.

Aj molim te probaj tu varijantu kada isključiš LG EQ da li će ovaj drugi EQ raditi, da ne prelazim džabe na JB, tak što sam ga bre vratio na ICS. :S:

Nazad
Vrh Dno