Šta je novo?

LG Optimus L9

Ne znam, meni radi... Ja nemam L9, imam S2, ali sam na JB-u tako da...

Mora se paliti par puta on off tasteri i onda radi... Nije ni meni hteo i onda gornji levi ugao, upalio ugasio, pa opet upalio i proradilo... E sad ako ne radi i posle toga, najbolje da pišeš developeru i pitaš ga šta bi mogao da uradiš/uradi...

Ti si reko da ti je aplikacija mrtva, da nema razlike kada pomeras klizače?!

A sto ne bi koristio EQ od nekog plejera, sta ce ti ova app? Ili ako ima LG svoj. Mislim vidim kada sam pojacao malo da ima distorzije, tako da ne znam sta hoces da postignes, sem ako ne volis takav zvuk.

ponudio mi danas apdejt v20h...sta s njime?jel neko ima??doneo nesto novo??

^
Zanimljivo. Cek da potrazim po netu, verujem da ima nekih poboljsanja. Ne verujem da je ovde iko vec instalirao taj 😱

Ne volim distorzije ali volim kad je glasno i da ja ručno podešavam bas i visokotonac.

Untitled.png
Sad vidim da je pustena nova verzija JB ... Samo da vas obavestim! 😉

Ja je upravo skidam 🙂 Da vidimo da li cemu valja...

A sta je to H20, na šta se odnosi?

Nije H20, već 20h. To je verzija firmware-a, Jelly Bean tačnije.

Nisam siguran, mozda je placebo 🙂 kao da maaalcice ima bolji odziv. Ostalo je sve isto.

Proveri grejanje baterije, curenje, a mozda donosi veću kompatibilnost sa aplikacijama?

Prikačim telefon da uradim update i LG Tool mi je prepoznao telefon. Kada sam išao "Check for updates" ponudio mi je da skinem noviju verziju PC Tool-a, što sam uradio jer drugačije nisam mogao da uradim update. Nakon instalacije LG mi ne prepoznajte telefon, a iz MyComputera vidim telefon i mogu da uđem u memoriju telefona...

Prikačim telefon da uradim update i LG Tool mi je prepoznao telefon. Kada sam išao "Check for updates" ponudio mi je da skinem noviju verziju PC Tool-a, što sam uradio jer drugačije nisam mogao da uradim update. Nakon instalacije LG mi ne prepoznajte telefon, a iz MyComputera vidim telefon i mogu da uđem u memoriju telefona...

Probaj da reinstaliras drivere za telefon! 😉

^ +1
Ja nikako da stignem, tako da cu sutra da update-ujem nadam se 😉

Inace kako na vasim 9kama radi kamera? Meni se nesto ne svidjaju slike nocu. Na brzinu fokusira i brzo okine blic pa ne ispadne lepo.
U sustini me kamera ne zanima mnogo, ali ako ima neka app koju koristite a sa kojom se dobijaju bolje slike vi slobodno recite 🙂

Meni se slike uopste ne sviđaju. Baš sam se razočarao. To me najviše kopka da uzmem neki drugi telefon...
Što se problema sa LG Tool-om tiče, nisam stigao da probam opet, videću danas ako stignem.

Stara prica za slike, al optika je fus i otuda pravi lepe slike iskljucivo u trenutcima idealne osvetljenosti, u svim ostalim varijantama je bzvz... kad se setim svoje Nokie E 72 sa Carl Zeiss socivima, sad me tuga obuzme, al nesto dobijes nesto izgubis, a nemam snage za gubljenje vremena pa ga nisam osvezio novim softverom jer je svako azuriranje pratilo i zaglupljivanje telefona i celu noc sam se drndao da ga sredim, tako da ostajem na 20c.

Ja sam apdejtovao, ali nisam primeto neku razliku, ostaje da vidim kako se ponasa baterija, BT i ostalo.

Prvo sto sam testirao da li pritiskom na home button vraca na aktivnu aplikaciju, ali jok opet se vraca na home screen, to od ICS nisu sredili.

Ja sam apdejtovao, ali nisam primeto neku razliku, ostaje da vidim kako se ponasa baterija, BT i ostalo.

Prvo sto sam testirao da li pritiskom na home button vraca na aktivnu aplikaciju, ali jok opet se vraca na home screen, to od ICS nisu sredili.

Isti slucaj, meni se cini da je sve isto, potrosnju sam pratio 2 dana, i nema neke razlike.

^ +1
Ja nikako da stignem, tako da cu sutra da update-ujem nadam se 😉

Inace kako na vasim 9kama radi kamera? Meni se nesto ne svidjaju slike nocu. Na brzinu fokusira i brzo okine blic pa ne ispadne lepo.
U sustini me kamera ne zanima mnogo, ali ako ima neka app koju koristite a sa kojom se dobijaju bolje slike vi slobodno recite 🙂

Fotke su definitivno bolje nego pre na ics, na mom p768.
Video je dosta bolji.
Jedino, kad hoću da slikam unutra, malo tamnije mi deluje kadar, medjutim na fotkama se to ne registruje. Sve u svemu pošto mnogo fotkam, vredeo je apdejt na jb.

Ljudi bre neće da mi fiksira WIFI, non stop je ispisano "obtaining IP adress" ?! 😡

I zašto kad hoću da mu proverim bootloader on mi ispiše "Nažalost, com.lge.hiddenmenu je stao." i izbaci me iz menija a telefon ništa čačkao nisam?

Poslednja izmena:
Lg suite ne pravi problem, treba da se restartuje komp nakon update drajvera i same aplikacije.
Na novom softveru mi baterija duže traje, mislim da su to postigli tako što su smanjili br frejmova pri tranzicijama ekrana itd. Zašto to mislim, koristim Apex launcher i Next launcher pro (menjam ih u zavisnosti od dosade, a oba su instalirana) i tranzicije rade "grublje". Siguran sam da nije placebo efekat.
Obtainig WIFI ti piše jer je slabiji signal, i evo jedne zanimljivosti-kad skinem bamper jači mi je signal na wifi (od 2 crte skoči na 4 ili pun signal, i mogu da se konektujem na komšijin, na koji inače ne mogu kad imam bamper xD)
Koristeći gomilu budget (poput ovog našeg telefona) i da kažemo telefone višeg ranga (Iphone 4s, galaxy nexus, galaxy s3 i s3 mini ) mogu da kažem da sam LG L9 kamerom zadovoljan za tu lovu, dobio sam ga u telenor u zamenu za crknuti zte grand x.
pozdrav članovima diskusije cheers

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno